Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Den,
''Csak az nem tetszett hogy roh@dt telefonokon járkáltak !!! ''
Nem tudom, hogy honnan szedted, de a ''hogy'' elé vessző dukál. :) -
Edem
senior tag
Megnézné valaki, hogy be tud-e lépni az indexmail-be? Thx.
-
Edem
senior tag
válasz
DJ Mixer Pro
üzenetére
''Please clean my topic.''
delete, erase -
Edem
senior tag
Életjel. :)
-
Edem
senior tag
ájemhepi. :)
-
Edem
senior tag
Az írták, hogy kicserélték a server-t, és javítottak a software-en is. Szerintem lehet benne valami, mert valóban gyorsabban történnek rajta a dolgok. Próbáld ki!
Egyébként olyan problemám lenne, hogy nem tudom beállítani a levelezőmet, hogy leszedje az indexmail-ról az üzeneteimet. -
Edem
senior tag
indexmail-t használja valaki pop3 klienssel? (levelezőprogrammal :) )
-
Edem
senior tag
1 angol font (pound) hány forint? Pontosan kellen, de nem találom az árfolyamátváltóizébizét - gondolom túl fáradt vagyok. :(
-
Edem
senior tag
Az új 777sms működik az operával (a 7.02-vel biztosan!). :))
:)) :)) :)) :)) :))
:)) :)) :)) :)) :)) -
Edem
senior tag
Segítsetek, plz!
Nektek bejön ez az oldal? [L]http://www.viavpsd.com[/L]
Köszönöm. :) -
Edem
senior tag
;]
-
Edem
senior tag
Emvy!!!
Ha van két gép (de egyszerre csak az egyik megy) és csak egy hangszóró van hozzájuk, akkor hogyan oldható meg kapcsolgatás és kábeldugdosás nélkül, hogy mindig a megfelelő gép hangját adja? -
Edem
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Emvy megviccelt? :D
-
Edem
senior tag
jojojo,
miért írtad a www.sved.hu-t, mit kellene látnom ott? -
Edem
senior tag
Mi az a switch kábel? :)
Szeretnék egy via epia-t, de nem szeretnék még egy egeret, bill-t és monitort, így keresgéltem az átkapcsolók között, és közben eszembe jutott, hogy ehhez kábel is kell. Ekkor találtam meg a ''switch'' kábeleket. Mik ezek?
(Lehet, hogy nyitok majd egy viaepiatopikot :) ) -
Edem
senior tag
Ha a XI-dik kerületben laksz egy negyedik emeleti lakásban, és dübörögsz, mint egy állat, akkor kérlek fejezd be, be mert szétszakad a fejem! :(((
-
Edem
senior tag
Ennyire le lennék maradva?! :) Nem új a hír, de sohasem gondoltam volna, hogy valaki ilyen hmm lehet. :(
[L]http://index.hu/tech/jog/mancs1205/ -
Edem
senior tag
Hogyan tudom ellenőrizni az MD5 kiterjesztésű file-lal, hogy hibás-e amit letöltöttem, mert a telepítő azt írja ki, hogy hibás a CD? (Újraírható, nincs kedvem 4x-esen újraírni )
-
Edem
senior tag
Úgy látom itt mindenki csak offolni tud. 2 napja van offtopic2 és már közel 300, kerekítve 500(!!!) hozzászólás van. Tehát ha 2 nap alatt 500, az 4 nap alatt 1000, egy hét alatt közel 2000, két hétre 4000, amit nyugodtan kerekíthetünk, azaz 5000. Ez egy hónapra 10000(!!!) hozzászólást jelent. Ezek szerint csak ebben a hónapban megszületik az offtopik3-as, 4-es, 5-ös és 6-os verziója is. :(
Nagyon elszomorít a dolog, de megpróbálok erőt venni magamon, és ha már megállítani nem tudom, akkor legalább segítem az újabb felesleges hozzászólások megszületését.
(Fáradt vagyok, bocs. Mentségemre szóljon, hogy ma még egyszer sem ugattam a PH!-án.) -
Edem
senior tag
Miért nincs senki a trefort-on?! :)
-
Edem
senior tag
A másik ami felidegesít, hogy az új 3Dmark 1000 pontot sem ad. :D
-
Edem
senior tag
Emvy,
Nem igazán értem meg, hogy miért is kellett bezárni a másik topikot? Igen, kicsit mérges vagyok, és lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de számomra az jött vissza, hogy ''mert én már nem is nézem mióta itt hülyeségeket ugattok'' és kész. (Az SQL-es dolgot meg próbálom viccként felfogni.)
Az ember ugye azért jár társaságba, hogy jól érezze magát. Ha a társaságban vannak emberek, akik nem szimpatikusak, akkor átülök egy másik asztalhoz, DE NEM BORÍTOM RÁJUK AZ Ő ASZTALUKAT, MERT ÉN NEM OTT AKAROK ÜLNI! :) ), de attól még én is elvárhatnám, hogy mikor megnyitom a számomra kedves topikot, akkor ne a ''bocsi, de ez van'' felirat fogadjon. :(
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest