Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hát nem tudom, mivel nem látok IPt... :)
De -és most házigazdák ne figyeljenek, kérem- inkább egyfajta ''félelem'' van mindenkiben, mert nem akarnak ''izmozós'' embereknek látszani, így igyekeznek minimálisan beleszólni dolgokba moderálási szinten. Ez mondjuk teljesen érthető és védhető álláspont, mert senki nem szereti, ha egy extra jogokkal felruházott ember folyamatosan villogtatja az extra jogait... (Csak félreértések elkerülése végett: pillanatig sem a házigazdákkal volt a gond.) A baj szerintem az, hogy kezdünk túlságosan sokat foglalkozni az illetővel -és hát ugye régóta tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám-, túl sokunkat idegesít fel annyira, hogy mind többször írjuk le a véleményünket, és ezzel párhuzamosan egyre kevesebb idő marad az érdemi beszélgetésekre...
Tiszta hülye vagyok én is, hogy ilyesmiről firkálok. :(
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest