Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe.
Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Legion Slim 5 16ARP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest