Hirdetés
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe.
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest