Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe.
Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest