Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, megeggyeztünk, ezt így is fogom, fel, most megyek a media martkba veszek egy 10dbos cdtáskást,azt televeszem, cdvel, és feltöltöm az összes létező biztonsági, progival, sp1től kezdve adawareig mindent.
Egyébként ma át voltam, most értem haza, kb 2órát baszakodtam vele, mert nem Blaster, nem Sasser, de mégcsa nem is Netsky volt. Hogy mi, azt ne kérdezzétek, symantec eltávolitókat mindeggyikhez keszedtem, eggyik sem talált semmit, aztán fogtam és windows update el az összes létező patchet letöltöttem neki, talán 2kivételével az összes fent is volt, azóta lekopogom nem indult újra. A windows updatetől nem jogtiszta windowsnál kicsit fázok, de végülis ez lett belőle, és sp2t is ezért nem tudtam telepíteni.
Ja csak mégegy adalék, asszonyga a srác hogy nem működik a nyomatató, bekapcsolom(!) és tökéletesen megy. Akármennyibe lefogadom hogy nem bekapcsolt állapotban próbálta.
és még egy, egy hangkártydrivert nem tud telepíteni, úgy fogadott egyből hogy nincs hang, de egy winxpt telepíteni neki tud állni. na mind1 túl vagyok rajta. hála istennek!
Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest