Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, megeggyeztünk, ezt így is fogom, fel, most megyek a media martkba veszek egy 10dbos cdtáskást,azt televeszem, cdvel, és feltöltöm az összes létező biztonsági, progival, sp1től kezdve adawareig mindent.
Egyébként ma át voltam, most értem haza, kb 2órát baszakodtam vele, mert nem Blaster, nem Sasser, de mégcsa nem is Netsky volt. Hogy mi, azt ne kérdezzétek, symantec eltávolitókat mindeggyikhez keszedtem, eggyik sem talált semmit, aztán fogtam és windows update el az összes létező patchet letöltöttem neki, talán 2kivételével az összes fent is volt, azóta lekopogom nem indult újra. A windows updatetől nem jogtiszta windowsnál kicsit fázok, de végülis ez lett belőle, és sp2t is ezért nem tudtam telepíteni.
Ja csak mégegy adalék, asszonyga a srác hogy nem működik a nyomatató, bekapcsolom(!) és tökéletesen megy. Akármennyibe lefogadom hogy nem bekapcsolt állapotban próbálta.
és még egy, egy hangkártydrivert nem tud telepíteni, úgy fogadott egyből hogy nincs hang, de egy winxpt telepíteni neki tud állni. na mind1 túl vagyok rajta. hála istennek!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox One S 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest