Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
aronocs
tag
Nah. Olvastam, mifele bajod van neked. Engem ilyennel (gondolom arra gondoltal,hogy be van horpadva a melkasod) mutottek, ketszer is.
Egyszer 9 evesen egyszer meg 15 evesen. Hat nem tudom, hogy te hany eves vagy, azt viszont igen, hogy minel idosebb az ember. annal szarabb ez a mutet, persze feltetelezve, hogy meked is ilyen problemad, van. De gondolom hogy igen, mert a ''tal leves'' pelda szerintem eleg egyertelmu.
En amikor 15 voltam es csinaltak ezt a szart, hat nagyon megszenvedtem. Az biztos, hogy ne hagyd magad akarhol/akarkivel muteni, mert ezt a szart elgge el lehet baszni, es akkor csak annyi elonye van az egesznek, hogy ki kell hagynod majdnem egy ev fizikai munkat, ami nagyon szar. Nekem a szertornat kellet majdnem egy evre felfuggeszteni, bar utana revansot vettem, es orszagos bajnok lettem.
Lenyeg a lenyeg, nagyon meg kell nezni, hogy ki csinalja a mutetet, mert ha elsore nem sikerul jol, akkor lesz nagy idegeskedes, b@zmegolas, meg miegymas.
Nah, ha kivancsi vagy, hogy kb milyen lehet egy ilyen mutet meg az ehez tartozo hercehurca, akkor ha gondolod dobj egy mailt, aztan irogatok.
Van ennek elonye, de lehet, hogy nem akkora, hogy megerje.
Na mindegy, ezt az orvosok vagy jobban tudjak vagy nem, hehe.
Na, piisz.
Ja, nem voltal ma Revoltozni, pedig eleg jok voltak a meccsek.
Udv
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest