Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
aronocs
tag
Nah. Olvastam, mifele bajod van neked. Engem ilyennel (gondolom arra gondoltal,hogy be van horpadva a melkasod) mutottek, ketszer is.
Egyszer 9 evesen egyszer meg 15 evesen. Hat nem tudom, hogy te hany eves vagy, azt viszont igen, hogy minel idosebb az ember. annal szarabb ez a mutet, persze feltetelezve, hogy meked is ilyen problemad, van. De gondolom hogy igen, mert a ''tal leves'' pelda szerintem eleg egyertelmu.
En amikor 15 voltam es csinaltak ezt a szart, hat nagyon megszenvedtem. Az biztos, hogy ne hagyd magad akarhol/akarkivel muteni, mert ezt a szart elgge el lehet baszni, es akkor csak annyi elonye van az egesznek, hogy ki kell hagynod majdnem egy ev fizikai munkat, ami nagyon szar. Nekem a szertornat kellet majdnem egy evre felfuggeszteni, bar utana revansot vettem, es orszagos bajnok lettem.
Lenyeg a lenyeg, nagyon meg kell nezni, hogy ki csinalja a mutetet, mert ha elsore nem sikerul jol, akkor lesz nagy idegeskedes, b@zmegolas, meg miegymas.
Nah, ha kivancsi vagy, hogy kb milyen lehet egy ilyen mutet meg az ehez tartozo hercehurca, akkor ha gondolod dobj egy mailt, aztan irogatok.
Van ennek elonye, de lehet, hogy nem akkora, hogy megerje.
Na mindegy, ezt az orvosok vagy jobban tudjak vagy nem, hehe.
Na, piisz.
Ja, nem voltal ma Revoltozni, pedig eleg jok voltak a meccsek.
Udv
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- Bittorrent topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest