Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
aronocs
tag
Nah. Olvastam, mifele bajod van neked. Engem ilyennel (gondolom arra gondoltal,hogy be van horpadva a melkasod) mutottek, ketszer is.
Egyszer 9 evesen egyszer meg 15 evesen. Hat nem tudom, hogy te hany eves vagy, azt viszont igen, hogy minel idosebb az ember. annal szarabb ez a mutet, persze feltetelezve, hogy meked is ilyen problemad, van. De gondolom hogy igen, mert a ''tal leves'' pelda szerintem eleg egyertelmu.
En amikor 15 voltam es csinaltak ezt a szart, hat nagyon megszenvedtem. Az biztos, hogy ne hagyd magad akarhol/akarkivel muteni, mert ezt a szart elgge el lehet baszni, es akkor csak annyi elonye van az egesznek, hogy ki kell hagynod majdnem egy ev fizikai munkat, ami nagyon szar. Nekem a szertornat kellet majdnem egy evre felfuggeszteni, bar utana revansot vettem, es orszagos bajnok lettem.
Lenyeg a lenyeg, nagyon meg kell nezni, hogy ki csinalja a mutetet, mert ha elsore nem sikerul jol, akkor lesz nagy idegeskedes, b@zmegolas, meg miegymas.
Nah, ha kivancsi vagy, hogy kb milyen lehet egy ilyen mutet meg az ehez tartozo hercehurca, akkor ha gondolod dobj egy mailt, aztan irogatok.
Van ennek elonye, de lehet, hogy nem akkora, hogy megerje.
Na mindegy, ezt az orvosok vagy jobban tudjak vagy nem, hehe.
Na, piisz.
Ja, nem voltal ma Revoltozni, pedig eleg jok voltak a meccsek.
Udv
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest