- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Gumee
tag
jut eszembe word-ben írtam egy hozzászólást és ott a : ) helyére mosolygos fejecskét rak. eztet beszurtam és :) helyett J betűk vannak. Why?
-
Gumee
tag
Egy hej mejen nem kell pengetned, de teheted s veheted rengeteg leveled.
telhetetlen leszek keresemnek tegyetek eleget mert ledermedek.Nekem kell (a)levelem. Lehet elegem? Nem? Neked nem kellet (a) terjedelem nekem meg kell (a) levelem.
Gumee the eszperente fenegyerek (le ne henteljetek!) -
Gumee
tag
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
Valaki számolja ki a valószínűségét...
Tanulság rulez...
Bár itt nálunk... :DDDMegeshet! Valoszinűség meg: vagy igen vagy nem...
-
Gumee
tag
ahogy vették a vizet helicsopperrel a tóból ott kolbászolt (búvárolt) a tag. Aztán vele próbálták eloltani a tüzet. Hát ennyi a magyarázat
Pontosan.! de milyen durva már.
Tanulság: Nem uszunk a balatonban ha ég a bakony. -
Gumee
tag
Belököm a hülyeségemet ide.
Amerikában egy erdőtűz után amikor a tűzoltok mentek kárt
felmérni, az egyik fán találtak egy búvárt!
Hogy történhetett? -
Gumee
tag
Viszlát! hétfön jövök. :)
-
Gumee
tag
Hétfőn létrehozam a kamu sztorik topicot(Csak nem tudom hogy intel legyen vagy AMD). ja AMD mer akkor állítolag nagyon meleg lesz(a topic)
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
Hétfön meglesz a topci.
eszembe jutoot egy durva sztori amit a Tankcsapda soförje mesélt.
Lehidaltam.
És már csak 3-at kell aludnod hogy megtudd -
Gumee
tag
Ujabb lelkes idióta.
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
Ez meredek. Nyitok egy kamuzos topicot is (AMD és Intel nélkül) hétfön mert 10 perc mulva lejár a munkaidő és nem tudok tovább sztorizni.
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
Vagy kicserélem a tálcát egy műkukira és eladom egy érdeklödő lánynak akit nem zavar hogy az eject gombot kell nyomogatni hogy öt is nyomogassák....:)
Mindjárt lelépek és hétfőig nem hallotok rólam.
de akkor meg az apáák elemzése jön. -
Gumee
tag
Mi jöhet még ezután?
Volt az hmm.. szexuális segédeszköz (eredetileg dugóhép lett volna, csak az kissé vulgáris :)) ) Aztán lázzam teafőzőt, mostmeg ez... Döbbenet.
Bár egy-két kósza gondolat erejéig tervezgettem egy rossz cdromból készült pohártartót... De akkor ebből már lehetne hamutartó is., aztán egy fújás a hamutartóba a színes világítós ventiből, és már is úgí látszik a gyári ablakos oldalon keresztül, mintha atomtámadás lett volna a gépben. Ez már elég beteg? :DDDhehe. van egy rossz cdromom de a tálca müködik. hétvégén megcsinálom a pohártartót
-
Gumee
tag
Csak vicceltem. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy *TE* találod ki a sztorikat...
Általánosban nekem is volt egy hasonló ismerősöm, aki állította, hogy pl. van egy nagy barlang a telkükön, ahonnan mindenféle kristályokat szokott kibányászni...
Meg ismertem egy csajt, aki pl. olyat vizionált, hogy férje és gyereke volt, akik meghaltak egy autóbalesetben. Erről persze sem a hírekben, sem az ORFKnál nem lehetett hallani. Mostanában állítólag kiment külföldre, egy híres cégnél dolgozik -a gond csak az, hogy a levelei alapján az IPje ugyanaz volt odakintről is, mint itthonról, és a ''munkahelyéről''... No mindegy.
Egyébként egyre több az ilyen ''álomvilágban'' élő ember, s ezt ugyan jó esetben kinövik tizenéves korukban, de van, aki felnőtt korában a valóságtól való egyfajta menekülésként egyre inkább beleéli magát a kitalált világába -annyira, hogy a végén már maga is igaznak hiszi...
Ui.: A topicodat kíváncsian várom, s ha lehet, akkor a Fáradt gőz alatt nyisd meg, így talán Den is elnézőbb lesz egy kis mókázással szemben -hiába Intel, meg AMD szerepel a címben. :)Nekem is van két ilyen ismerősöm. (mennyi érdekes ismerősöm va mi?)
egy idő után nagyon idegesítöek a hihetetlen történeteikkel.
Az egyik most hoz nekem DVD romot a régi gépemért és kiváncsi leszek mi lesz belőle. -
Gumee
tag
-
Gumee
tag
:: PC 12v Cigarette Lighter Adapter Kit Price: $19.00
Need a light?? Here you go. You'll only find this item here at FrozenCPU.com! Basically, this is a car cigarette lighter kit which has been adapted to be used in a PC's 5 1/4 bay.
:) Mindent a kényelemért! csak nekem a földön van a ház, de ha az asztalon lenne onnan gyujtanám a cigit. -
Gumee
tag
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
NEM!!!
Ez övön aluli volt.
Minek szarakodnék unalmamban azzal hogy kamu sztorikat ötlök ki?
Nyomulok a rockszakmában és elég sok zenész arcot ismerek.
A nögyögyász esetét felderítem holnap és hétfőn indítok egy ''AMD-s nögyogyász esete az Inteles apácával akit elkisért a pap'' topicot és engem is lebbanolnak örökre :)) :)) -
Gumee
tag
-
Gumee
tag
Ilyenek télleg vannak. egy ismerősőm úgy vett docuccot(félmillás Tama) hogy meghalt a srác akié volt és nagymamája akarta eladni 50ezrért!!! az meg megvette. Szegény nagyi:(
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
-
Gumee
tag
Den. mivel mindent elolvasol ami ide kerül.
mi volt a baj avval a topiccal? -
Gumee
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga 7i - 14" WUXGA OLED Érintő - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest