Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Csak vicceltem. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy *TE* találod ki a sztorikat...
Általánosban nekem is volt egy hasonló ismerősöm, aki állította, hogy pl. van egy nagy barlang a telkükön, ahonnan mindenféle kristályokat szokott kibányászni...
Meg ismertem egy csajt, aki pl. olyat vizionált, hogy férje és gyereke volt, akik meghaltak egy autóbalesetben. Erről persze sem a hírekben, sem az ORFKnál nem lehetett hallani. Mostanában állítólag kiment külföldre, egy híres cégnél dolgozik -a gond csak az, hogy a levelei alapján az IPje ugyanaz volt odakintről is, mint itthonról, és a ''munkahelyéről''... No mindegy.
Egyébként egyre több az ilyen ''álomvilágban'' élő ember, s ezt ugyan jó esetben kinövik tizenéves korukban, de van, aki felnőtt korában a valóságtól való egyfajta menekülésként egyre inkább beleéli magát a kitalált világába -annyira, hogy a végén már maga is igaznak hiszi...
Ui.: A topicodat kíváncsian várom, s ha lehet, akkor a Fáradt gőz alatt nyisd meg, így talán Den is elnézőbb lesz egy kis mókázással szemben -hiába Intel, meg AMD szerepel a címben. :)
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest