Hirdetés

Aktív témák

• guess.who

senior tag

válasz Gumee #719 üzenetére

Csak vicceltem. Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy *TE* találod ki a sztorikat...

Általánosban nekem is volt egy hasonló ismerősöm, aki állította, hogy pl. van egy nagy barlang a telkükön, ahonnan mindenféle kristályokat szokott kibányászni...
    Meg ismertem egy csajt, aki pl. olyat vizionált, hogy férje és gyereke volt, akik meghaltak egy autóbalesetben. Erről persze sem a hírekben, sem az ORFKnál nem lehetett hallani. Mostanában állítólag kiment külföldre, egy híres cégnél dolgozik -a gond csak az, hogy a levelei alapján az IPje ugyanaz volt odakintről is, mint itthonról, és a ''munkahelyéről''... No mindegy.

Egyébként egyre több az ilyen ''álomvilágban'' élő ember, s ezt ugyan jó esetben kinövik tizenéves korukban, de van, aki felnőtt korában a valóságtól való egyfajta menekülésként egyre inkább beleéli magát a kitalált világába -annyira, hogy a végén már maga is igaznak hiszi...

Ui.: A topicodat kíváncsian várom, s ha lehet, akkor a Fáradt gőz alatt nyisd meg, így talán Den is elnézőbb lesz egy kis mókázással szemben -hiába Intel, meg AMD szerepel a címben. :)

Aktív témák