- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- thesound: Segítőkészség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
Nem igazából értem miért jutottál erre a következtetésre. A kép közepén, nem az objektív átfogásának közepén. Ha te ugyanonnan, ugyanabból a szögből ugyanazt a témát fotózod 200mm-n, egy 18-200 és 28-300-as obival, akkor tök ugyanaz lesz a képkivágás is, ergo a kép közepe ugyanazt jelenti. Vagy én értelek nagyon félre.
az előző link is jó szolgálatot tehet. Láthatod hogy mennyire kevés pluszt ad az a plusz 100mm. Meg van egy jó kis program (exposureplot) amit ha ráeresztesz a képeidre, akkor statisztikát készít róla hogy milyen gyujtótávon, záridővel, blendével hány képet készítettél. Futtasd le, az ad némi infot a szokásaidról, akár be is copyzhatod ide az eredményt. Én még mindig azt mondom hogy szerintem hülyeség 18-200 helyett 28-300-at venni. Az más kérdés hogy én a 18-200at is eladnám és két obiból oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs