- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
én nem így nézném, hogy mennyi tartomány van lefedve... legalábbis engem tökre nem vonz a 300mm gyűjtótáv.. néha jó lenne, de.... nem érné meg...mert most hiányzik 20mm.. nincs semmi, ha van pl egy jobb optikai minőséget produkáló(heh) obid, ami kárpótol a 20mm hiányért...
a 35-öst ajánlom! rengeteg mindenre jó! szép képe van, nem lágyul.. nem próbáltad ki a csepel-műveknél? de azthiszem igen, mert próbáltam a 18-105-öt...
nekem még mindig a nagylátó kellene.. egy olyannal is megelégednék, mint a Tied (motor nélkül ugye)
nagyon bejön...(és sajnálok rá annyit, amennyi egy 10-20-as sigma...pedig sokat használnám...úgyhogy ki fogok érte adni annyit) és mostanában nagyon rá vagyok izgulva (mostanában 2-3 hónapja) a nagylátóra... de be kell érjem a kit 18-as végével, ami azért annyira nem karcol... meg a színei sincsenek sehol a 35/1.8-hoz képest...(tényleg, mikor lecsavarom a 35-öst, és fel a kitet, olyan, mintha egy játékot csavargatnék,sehol sincs az építési minősége sem a 35-öshöz képest)(ha érdekelnek képek, kiváncsi vagy valamire írj rám, vagy nézd meg a flickrem. aztán látszik melyik, mivel készült 
viszont tudnod kell, ha veszel egy ilyen fixet, az kemény cserélgetéssel jár.. vagy a másik, hogy ugye lefedi a 18-105 is, és így inkább azt csavarod 35-re..én rengeteget cserélgetem az obit...(de még bírja a kit műanyagbajonettje)
(meg vazz nem tudom hol vannak az objektívsapkáim... vagy a kocsiban hányódnak, vagy a házban, de sehol sincsenek.. GRRa mostani talira nem hiszem, hogy el tudok menni
.... így is ma/holnap szhelyen leszek... meg amíg jó a jég, végre(!) kéne korizni egyet...
majd érettségi után
Új hozzászólás Aktív témák
- VANGUARD Quovio 44 Hátizsák
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon bejön...(és sajnálok rá annyit, amennyi egy 10-20-as sigma...pedig sokat használnám...úgyhogy ki fogok érte adni annyit) és mostanában nagyon rá vagyok izgulva (mostanában 2-3 hónapja) a nagylátóra... de be kell érjem a kit 18-as végével, ami azért annyira nem karcol... meg a színei sincsenek sehol a 35/1.8-hoz képest...(tényleg, mikor lecsavarom a 35-öst, és fel a kitet, olyan, mintha egy játékot csavargatnék,sehol sincs az építési minősége sem a 35-öshöz képest)(ha érdekelnek képek, kiváncsi vagy valamire írj rám, vagy nézd meg a flickrem. aztán látszik melyik, mivel készült
.... így is ma/holnap szhelyen leszek... meg amíg jó a jég, végre(!) kéne korizni egyet...