- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Bullitz
üzenetére
Igen, köszi, gondoltam nekem írtad. Épp ez az, hogy nem akarok a pénzemen ülni. Mér szét vet az ideg, hogy nem tudom lezárni a fényképező mizériát. Már 1 hete ott a gép a boltban és nem tudom átvenni, mert akkor akartam Pestre utazni érte ha Obit is veszek, 5 embernek írtam, de egyikkel se akar össze jönni az üzlet. Meg is venném a kitobit, ha lenne eladó olyan helyen ahol át is tudom venni személyesen. Mivel nekem jelenleg van keretem 100-ér is obit venni, gondoltam csak van jobb minőségű használtan új árának 60-70%án. Ilyen ajánlást nem kaptam. Ajánlották még a Sony 50 és 35mm 1.8-kat, de pont nincs használtan. Illetve egy pont az az ember akinek már több napja könyörgöm, hogy adja már oda, de minden nap nem jó neki valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Synology NAS
- Tápos kibeszélő offtopik
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest