- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Én nem értem, hogy a "zajszűrés megeszi a pixeleket" , és ezért jobb lenne a D40, mint egy korszerűbb - akár - belépő váz.
Tudom, hogy a nagy felbontású szenzorok megjelenésével temették páran a tükrös gépeket, hogy kisebb pixel méretre kevesebb fény jut, megnő a jel erősítés mértéke, és majd zajosabb lesz a kép, de aztán nem így lett (végeredmény szempontjából mondom, mert a fizika az fizika, de nem csak a szenzoron múlik a végleges kép).
Aztán az obik felbontóképessége miatt temették a régi obikat.A kirajzoáls problémát se vettem észre pl a 24mp-es 7100 szenzora elé rakott 18-105 és 18-140 (elméletileg az utóbbi már nagy felbontású szenzorra tervezett...).
Nem hiszem, hogy belépő gépeken, budget obikon, illetve hobbi felhasználóknál fog előjönni a dolog.
Mindenki lecserélte az obiparkját 24mp szenzoros vázakhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest