Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemkriszt98

tag

Sziasztok,

Azon gondolkozom, hogy befektetnék egy magasabb szintű obiba. Eddig mindig a legalsó kategóriákból választottam és félreértés ne essék észben tartva a nyilvánvaló hiányosságaikat mindig meg voltam velük elégedve viszont túl szétszórt gyújtótávjaim vannak és szeretnék egy olyan objektívet amit minél több helyzetben tudnék használni (a stílusomon belül). Ezért és azért is mert igazából kíváncsi is vagyok, hogy milyen egy komolyabb optikával fotózni, jutottam erre a következtetésre.

Mivel a fotózás pusztán hobby és nem is tervezem ezt megváltoztatni, nem szívesen perkálnék ki teljes árat egy Canon L obiért úgyhogy egy használt darabra gondoltam. (Értem, hogy miért drágák, csak jelen kontextusban sokallom...). Szóval kinéztem a 24 - 70mm f/2.8 L obit (micsoda meglepetés :)) ). Az első verziót. Papiron pont tökéletes lenne, a kérdésem csak annyi, hogy még mindig megéri e az árát vagy abból a pénzből ma már kapok jobbat hasonló adatokkal (újan, vagy használtan. Esetleg más gyártótól) ?

Köszönöm a válaszokat :R

Új hozzászólás Aktív témák