Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Bon3ss, gardener:
Ez egy érdekes kérdés. Abból, hogy a PH-n vagytok (na meg Bon3ss esetében logout cikkből) ítélve úgy gondolom értetek a számítógépekhez, legalábbis valamilyen szinten. Ezt a tudást hogy szedi össze az ember?
Olvasgat teszteket, leírásokat, forumokat, és valahogy összeáll a dolog, egyre jobban. Én legalábbis így tanultam meg, hogy mi fán is terem a számítógép - majd azt, hogy mi fán terem a fényképezőgép. Semmi szakirodalom, szigorúan mindenféle forumok, hozzászólások, és tényleg, tesztek, bemutatók.
Aztán amikor már nagyjából tudtam mindenről, hogy mi micsoda, kezembe jutott egy egész halomnyi Fotó magazin, úgy 10-évet átölelően, nagyjából a teljes 70-es éveket. Valamint 60-as 70-es években írott könyvek. Ezekből elég korrektül lehetett informálódni, érdekes, hasznos dolgokat írtak benne.
Aztán kezembe jutott pár manapság írott, a digitális fotózásról szóló könyv. Igazából kegyetlen színvonaltalanak voltak, még szerencse, hogy egyre sem költöttem pénzt, csak így innen-onnan kölcsönkapogattam őket. Van, ahol igen érdekeseket írtak, tanulni meg aztán teljesen alkalmatlanok - legalábbis amiket olvastam.Ha nagyon alapinformációk kellenek az embernek, hogy mi micsoda tulajdonképpen, azt itt érdemes megtenni: [link]
Aztán objektívekről: [link] [link]
Ez utóbbi kettőt nem olvastam el, így a tartalmukért garanciát nem vállalok - most már késő van kissé
Mindenesetre az első link alatt lévő alapfogalmakat feltétlen érdemes átrágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brave
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM teleobjektív
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindenesetre az első link alatt lévő alapfogalmakat feltétlen érdemes átrágni.