Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shirogin21
csendes tag
Heló mindenkinek, a segítségeteket szeretném kérni m4/3-os objektívvásárlással kapcsolatban.
Megvettem jelenlegi életem első fényképezőgépét (lumix dmc g6) és nem tudom milyen objektívet vegyek hozzá.
Parkour/Freerunning edzésekről szeretnék mozgóképeket készíteni .ugrások, mászások, akrobatikus mozdulatsorokról.
Szeretnék továbbá készíteni tájképeket (folyókról, égboltról, erdőről), szeretnék portrait képeket is készíteni (egész alakosat, arcképet), és szeretnék állatokat is fotózni (jelenleg madarakat, kutyát, ízeltlábúakat közelről)
Kezdő fotósként nem akarok most százezreket költeni objektívre így jelenleg max 40-50 000 Ft-ot szánnék rá az objektívre bár amiket leírtam, hogy mit szeretnék fotózni és videózni lehet egy objektív nem lesz elég számomra de ezt most nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- World of Tanks - OFF topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest