Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Cassidey
üzenetére
A számszerűsíthető paraméterei éppen megfelelőnek tűntek, ideális zoomátfogás, kielégítő fényerő, és bíztam benne, hogy a fehér festés meg a piros csík még mindig jelent valamit szóval nem kell attól félnem, hogy valami vacakot fogok ki, és ahhoz képest, amikor ezt először kinéztem magamnak, naggyonnaggyon durván leesett az ára, nekem meg közben összegyűlt rá a pénzem. A másik meg, hogy augusztus végére beterveztem egy jégmadár fotózást mivel találtam egy fészkelőhelyet ideális körülményekkel, természetes beszállóággal, szép környezetben szóval egyre inkább sürgetővé vált egy viszonylag nagy tele. Szentségeltem is, hogy nem lesz meg rá időben a pénzem, mivel éppen augusztus végén és szeptember elején várhatóak a nagyobb bevételeim, de szerencsére épp kifogtam egy használtat ami 80000-el volt olcsóbb a boltinál, és még várni sem kellett a megrendelésre, mert ilyesmit nem mindenhol tartanak készleten, vagy ahol mégis, ott még drágább. Fotopestnél sem volt készleten pedig 300-ért garival ott se lett volna rossz árban csak a fene tudja, hogy ideér-e időben. Korábban kellett volna megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest