- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian7
tag
A mostani felállásom a következő: d5100, 35 f1.8 és 18-105.
Ezeket kiegészíteni keresnék egy macro objektívet, mert ezek körül egyik se kiemelkedő ezen a téren. Nincs szükségem durva dologra,de szivesen befognám portrézni is néha, de nem ez lenne az elsodleges szermpont. Árban olcsóbb kategóriára gondoltam (szóval minél olcsóbb
), de max spórolok egy picit és később veszem meg, ha több dologra is tudom használni. Autofocus nem feltétlenül szükséges, makrohoz ugyse nagyon kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de max spórolok egy picit és később veszem meg, ha több dologra is tudom használni. Autofocus nem feltétlenül szükséges, makrohoz ugyse nagyon kell.