- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
üzenetére
HSM I-rol azt mondjak fokuszra nem tul acelos dehat olyan az ara is. Szerintem orulj ha egyaltalan a vr1 kirajzolja.
105osrol jokat hallottam csak, egyesek allitasa szerint az egyik legelesebb uveg d800on.Portrenal mondjuk nem kell hova siess igy nem lehet annyira hajmereszto ha neha huntol. Nekem a stabis verzio a d600on meg nem csinalt ilyent. Mostanaban sokat van fennt, tetszik a gyutav.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
105osrol jokat hallottam csak, egyesek allitasa szerint az egyik legelesebb uveg d800on.Portrenal mondjuk nem kell hova siess igy nem lehet annyira hajmereszto ha neha huntol. Nekem a stabis verzio a d600on meg nem csinalt ilyent. Mostanaban sokat van fennt, tetszik a gyutav.