- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
Afelől h az egér 400 dpi-vel lassabnak tűnik, mint 1000 dpi-vel elég játékhoz, max a sens-et feljebb veszi, ha zavarja. De nem fogja, mivel nem lehet azon az egeren dpi-t váltani.
Egyébként itt egy ezzel az egérrel foglalkozó review, sztem elég meggyőző...
mod: elég a konklúziót elolvasni és megérted mire gondolok
-
Balinov
titán
nem vagyok en Booz..
hidd el, fasza lenne, ha lenne is ertelme fizetni. Ugynezki, oktoberben koltozunk baratokkal egy belvarosi 3 szobas kecoba, 20megas nettel. Aztan meg gepsarkany proejkt, mar nezegetem a konfigokat. ugy 800E-be meg fogok alni. meg 54€ a COD4-re...mert itt nem ment le az ara.
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt!
Kerülgetjük mindannyian egymást rendesen!
Én meg ma nem leszek! Meló ezerrel. Teljesen véletlen elvállaltam 1 vízparty, Szarvas melletti ma esti retró buli lebonyolítását!
Ráadásul a rádió égisze alatt!Tessék sajnálni!
Sok sör, sok bikinis leányzó, vízpart, retró zene.... hajjjderosszlesznekem!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
hja.biztos emlekeztek, akkor is volt egy ilyen veszekedos (gyik,andrish bannolva a ph=rol,topiktakaritasok,stb.) hullamvolgy, aztan felemelkedtunk porainkbol megrazva magunkat es milyen jokat jatszottunk! Na az a kozosseg - klanfuggetlenul - hianyzik. Ez a veszekedes meg nem.
-
Balinov
titán
-
Sirandrish
legenda
eleinte elég tréül ugyanis beszart a net/game/gép/modem/router konbóm
Olyan volt hogy 5 perc alatt indult el a multi és percenként 10 secr lefagyott...
Kihuztam a routert egy percre majd vissza és már ment is minden..aztán már jó volt.
ellenfél mapja Backlot (hogy vesszenek meg) 12:8ra kikaptunk meg elég jól is játszottam plussz bogon is első két körbe pilla alatt kiszedett a csipa de aztán megoldottuk a gondokat és 15:5re nyertünkJah és átmentünk a NYEVts-re mert router áramtalanitás után már amarra a TS-re se tudtam felmenni...
jah és nem vagy te öreg csak már messze nem vagy hamvas
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
ooo..miert? meg nem is tettem fel. Majd valaki pm-ben elkuldhetne a belepeshez szukseges kodozatokat. Amugy mar keszulok, vettem egy Sennheiser fulest,mikromony meg van a notiba benne.
Ugynezki, osszejon draga oldalbordamnak is az allas, ugyhogy sinen vagyunk, mint Jozsef Attila.
-
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
Te Pyros erre ? +FPS és nekem is ez van fenn és én is észre vettem a cod4-nél úgy 40-50 fps-el több lett
először azt hittem a pro mod teszi ( az is mert azon még több volt), de ez a driver hatására lett ezek szerint mer most 140 -190 - ig mozog ( száz alatt nincs is) eddig 120 volt a max a nem fps zabáló pályákon 150 volt a max
most a minimum úgy 90 körül van -
gyerpi
aktív tag
tegnap nagyon nem ment
biztos füles is tesz mert a másik szervízben van vagyis a haver javítja ( sikerült tönkre vágni - véletlenül mikor raktam volna fel nem vettem észre, hogy a drót a szék lába alatt van rántottam egyet rajta és az összes drót kiszakadt a fülesből
- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig
én is megyek csütörtöktől a Tiszára - Tiszafüredre rándulniúgy hogy nem leszek min. vasárnapig, de lehet csak jövő hét csütörtökön leszek majd elválik
NYEV: meg kéne beszélni akkor mi lesz a 12-es szeróval mert szeptember 1-én lejár - vagy meg kéne szüntetni vagy az Obinettől bérelni, hogy lehessen rajta cod2-őt is játszani -
gyerpi
aktív tag
azt hiszem fenn van csak át kell állítani, de megnézem és ha nincs felrakom
amúgy szerintem amelyiken tegnap játszottunk az nem csak tisztán pro mod volt ha nem csipafix is volt
ja jól gondoltam fenn van de csak a beta verzio ez pedig a final verzio majd otthonról felrakom -
SipiBcs
őstag
2.9-es Celeron, Abit 7I alaplap, 1 Giga rammal, Ati 1650 Vid.kari. 40-90 Fps-em van pályától, szitutól függően!
-Használtan nem szeretnék semmit venni
-Felénk minden 1 picit drágább, mint az ország többi részében.
-Neten nem vagyok hajlandó semmit rendelni (eddig mindig szoptam)
-Ha már összeszegelek valamit, akkor 2-3 évig nem szeretnék hozzányúlni...........de marhára nincs most erre cash
Majd valahonnal elkezdem lecsipkedni, van 1 rakás extra melóm!
(csak az asszony meg ne tudja)
-
gyerpi
aktív tag
én a vereséget simán lenyelem kapjunk 1:19-re vagy mit tudom én ( persze tisztán )
engem az b@sz fel mikor egy magáról pro-nak hitt társaság ( mint a tegnapi szlovákok ) 4:6-nál oda olyan magabiztos, hogy egymást lövöldözik le ettől el szokott borulni az agyam
OK jók voltak, de nem hiszem, hogy ha beleadnak apait anyait kikapunk 1:19-re és a crash az ő pályájuk volt -
SipiBcs
őstag
Jahpersze!
Ez volt 1 héten belül a 3. alkalom, hogy kilépés után veszem észre, hogy fut az msn és még 1 java kliens... namust ez az én gyengusz gépemen számít. Mindhárom alkalommal sehogy sem értettem, hogy mi az oka, hogy mire meglátom az ellent már meg is halok... remélem megvan... (amellett, hogy a skill-em LOW - )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilinternet
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest