Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Jahpersze!
Ez volt 1 héten belül a 3. alkalom, hogy kilépés után veszem észre, hogy fut az msn és még 1 java kliens... namust ez az én gyengusz gépemen számít. Mindhárom alkalommal sehogy sem értettem, hogy mi az oka, hogy mire meglátom az ellent már meg is halok... remélem megvan... (amellett, hogy a skill-em LOW - ) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez volt 1 héten belül a 3. alkalom, hogy kilépés után veszem észre, hogy fut az msn és még 1 java kliens... namust ez az én gyengusz gépemen számít. Mindhárom alkalommal sehogy sem értettem, hogy mi az oka, hogy mire meglátom az ellent már meg is halok... remélem megvan... (amellett, hogy a skill-em LOW - )