- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Gomez1984 #25746 üzenetére
Ez teljes mértékben igaz. Ezért én Dx11-ben vacakolok, életem végéig nem fogom bejárni a pályákat, időhiány miatt. Ezek szerint megvan a Bf5. Azért kíváncsi lennék arra, hogy Dx11-ben bekapcsolt FFR-el mit mutat. Majd ha valamikor lesz időd, tégy egy kísérletet rá bitte. Dx12-ben nem lehet állítani, mindig 2 a FFR. DX11-ben az off az az 1, on pedig 3. User.cfg-ben meg lehet adni egy sorral, hogy ez az érték 2 legyen, de ha már bejártad a pályákat akkor felesleges.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gomez1984 #25739 üzenetére
Ez sajnos GPU quality fuggo, bar Metro alatt minden egy kicsit tobbet ker.
Sziszifeca: 1080Ti -hoz nem hozott VR -ban? Pont dupla annyi FPS -ednek kellene lennie, vagy kicsit tobbnek ugyan azon a beallitason. AC, ACC mindegyik szepen megy maxon 90FPS -el ugy, hogy a kartya joforman nalam csak malmozik. Ott lehet a CPU lesz a keves, foleg ha sok az auto.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Gomez1984 #25695 üzenetére
Tegnap indítottam egy Metro Exodus Enhanced Edition-t.
Úgy tűnt, hogy egy ideig stabil az órajel-feszültség páros majd egy kis barangolás után eldobta magát. Utána ránéztem az Overwatch-ra és az is megkotlott x idő után.
Jött egy kis finomhangolás és megint stabil minden.
Nem kevés új játékkal játszok vagy próbálok ki.
De ezek között a címek közül az Overwatch régebbi és az is nagyon jó indikátor VGA tuningot illetően. Meg mondjuk én inkább az OW-val játszok napi szinten. -
MPowerPH
félisten
válasz
Gomez1984 #25367 üzenetére
Nem szabad a toldot radugni ezekre a VGA -kra. Attol meg az 1080Ti alatt is ujraindult a rendszer.
Cshavez: Sokat nem irtam rola, amit pedig tettem, azt a tesztoldalak alapjan. Had ne linkeljem be oket, ismet.
AMD -s topikot nyugodtan nezheted, en voltam az egyik, aki leirta, ha valami nem volt jo. -
RockHaRD
addikt
válasz
Gomez1984 #23370 üzenetére
Szerintem én is bepróbálom, csak nálam annyi a gond, hogy FTW3-at adok, és csak FTW3-ra cserélem, mert ehhez van blokkom. Cserébe viszont van rá 4,5 év garancia még.
Én mondtam hetekkel ezelőtt, ha meg lehet oldani a cserét 1:1-ben a Ti-re, akkor szarom le a bányát, és váltok
-
-
boogie84
veterán
válasz
Gomez1984 #14691 üzenetére
Lehet h user error de segitseg kellene.
Ma szereltem be az uj ftw3-at. Bootolaskor 4 rovid sipszo, majd bootol a gep. Windows is megy...
Ram/vga kontakt hibat olvastam neten. Ramokhoz nem lett nyulva, de azokat is kivettem, majd vissza a helyukre. Vga-t 3x ki es vissza.
Mi lehet a gond?Bocsanat, nem valasz akart lenni.
Tap kabelek bekotve, hx1000i.
-
Chris1983107
tag
válasz
Gomez1984 #14682 üzenetére
Uhh. Az szép. Most kaptam az infpt, hogy 1-kor hozza a GLS. Életemben előszőr dobozos (letöltő kódos) verziót rendeltem. Megadtam a módját.
Így ma du. kezdem, ha a melónak vége. Köszi az info-t. Így legalább nem kell a tweak-el szórakoznom.
Bár, azért majd egy kompromisszumos 4K-ra kíváncsi leszek.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Gomez1984 #14126 üzenetére
Szerintem itt nem az a kérdés, hogy bízik-e vagy sem. Egyszerűen az a helyzet, hogy a gyártó (jelen esetben nvidia) 850W-s tápot ajánl, így ő sem mondhat nagyon mást. Vagyis mondhat, de úgy utána ha beüt a szar majd megy a mutogatás, hogy hát azt mondta a SS, hogy elég a 750-es.
De igazából ha PSU calculátort tolsz, ott már ajánl kisebbet
-
likeaRAINBOW
senior tag
-
ScomComputer
veterán
válasz
Gomez1984 #13621 üzenetére
Fel ne tedd már, hagy tegye fel ő először és bacca el a vga-ját...jó van már..neem...
Amúgy én próbáltam,sima exe,kérdezi mentse e a bios-t után updatelje e, nálam lefutott de nem nem cserélte le...igaz ez 3070,viszont amit kicsomagol mappában abban benne van az összes bios file... [kép]#13622Léc:
pénteken is jó lesz megvárjuk mit mondasz rá...
....ööö hát kiváncsi leszek nektek lecseréli e,előtte csináljatok egy képet a gpu-z-vel a bios verzióról,hogy utána összetudjátok hasonlítani.. -
zebra_hun
veterán
válasz
Gomez1984 #13324 üzenetére
Az i7 8700-al megy szépen? Az van nekem is. 65W cpu meg ez a kártya. 6x440 MHz van neki a felületén beállítva, mennie kell sztem szépen. 650W-os táp, semmi led meg egyéb marhaság. Latom pont az van neked is. Ez a gép 99% Bakkerfíld 5-re van 1440 gsync monitorral, elvileg megy maxi gázon 165 Hz-el :)
-
válasz
Gomez1984 #12522 üzenetére
Korábban még nem, de most megcsináltam. Sajnos nincs változás. Köszi azért!
Pug: Fix helyen vannak, ahogy látom. GPU Tweak-kel próbáltam pár beállítást, de nem lett jobb. Köszi Neked is!
Az az érdekes, h korábban hibátlanul futott több mit tíz órát.
Puma K: Ez jól hangzik!
Más játékkal nincs gond - ez talán biztató.
-
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Gomez1984 #10942 üzenetére
Grafika minőségének nincs semmi oka, csak az NPC ket így programozták le
Azért torpan meg néha a gép, mert kevés a mag.. ilyenkor le esik az fps..
Töltés nélküli kb a játék.. Átlagba 40-50% között 6mag és 12 szál elég neki,
De van néha hogy jönne a tűske, és kell + 4mag 8 szálTöltéshez.. Ilyenkor van akadás és fps esés !
-
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Gomez1984 #10922 üzenetére
Min fps ből látszik, amiket a fiúk is írnak.. kevés oda az a 6mag 12 szál
Fent írtam tegnap.. hogy 10mag és 20 HT is megeszik az AC
Az az alig bírja kihajtani a proci azt a játékot
Nem szarul optimalizált.. örüljetek hogy akinek van jó procija annak ki is használja a játék...
Mert programozik valaki sok magra is, nem csak 2-4 magra -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Gomez1984 #9458 üzenetére
nálam hasonló a konfig, 8700k 32GB RAM, 1 m.2 SSD, 2 SATA SSD, 2 HDD, Phantom GS 3080, Seasonic Focus Gold 750W
az a helyzet, hogy random időpontban a Red Dead Redeption 2-vel újraindul a gép. volt olyan, hogy a betöltést követően 1 mozdulat után, de volt hogy 1,5 óráig futkároztam a játékban. "kékhalál" nincs
Van valami, amivel kőkeményen meg lehet rúgni a gépet? Este ment egy kis furmark és prime95, ott stabil voltam
-
Joco_77
senior tag
válasz
Gomez1984 #9443 üzenetére
650W ? Azt hogy? Mármint valahol azt olvastam, hogy 700W alatti táppal a 3080nal el sem indul a gép. Sőt kövezzetek meg de mintha több helyen is olvastam volna?
Van még rajtad kívül itt olyan aki 6xx W os táppal hajtja a 3080at srácok?
Ez számomra jó hír mert egy 625W os Enermax modu 82+ táp van a gépben és bár van egy tartalék Chieftec 700W os tápom de - szerintem nem kell magyaráznom miért- nem cserélném ki ha nem muszáj ha 3080 vásárlásra adnám később a fejem.
Tehát ki "hajcsa" még 6xx W os táppal itt közületek ezt a szörnyet?
Köszi -
törölt tag
válasz
Gomez1984 #9204 üzenetére
Ehhez a szép kártyához már illene egy kis kábel menedzsment!
Az utolsó előtti kép a kedvencem, mintha az én kisfiam látnám!
Ugyanilyen a tartása, és mindig ott kell lennie!#9212 SeRoKrigid
Sok játéknál nálam is 70-80% ban megy a kártya, mivel ha pl stabil 90fps-t akarsz akkor 12ms alatt kell tartanod a kártyát, mert ha felé mész bekapcsol a reprojection és befelezi az fps-ed!
144hz-nél ha jól emlékszem 5ms alatt kell tartanod a válaszidőt, és fix 144fps kell!2080ti nél teszteltem ezt.
Dirt Rally 2 VR / Low vs Ultra settings -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- !!ÚJSZERŰ!! Gigabye Aero RTX 4070 Super 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari