Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
GAbre
veterán
válasz nutella1 #17005 üzenetére
Elmegyünk a témától kissé a mai nap.
Ez más topic.Offbe kérlek.
Most komoly,megkérdezed,hogy 1 előbb leírt 340w körül vga-ra elég 1 húzott cpu-val?Mennyit eszik a cpud?600W-ot szerinted(2 vga fogyasztása? Ebből kikövetkeztethető a 3090 is,már ha nem nézel utána.
Ezért van megadva,minden gpu-nak,hogy milyen tápot ajánlanak hozzá.
Értsd,ha qva csóró vagy és ajánl a gyártó hozzá 750-est,akkor akármelyik 750-essel el kell(ene) mennie.Frozen:
Ez 1 kártya még1,már majd 600-ot fog.
Bile Demon is leírta.Csinálhatod,de ha baj lenne,mi mondtuk,hogy ne!Ennyi.
Bekötésre is írtam,menj másik topicba.Illetve én azt mondtam másik táppal.
Remélem kapsz hozzá infót.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #17005 üzenetére
Talán... szanaszét van osztva a 12V-os ág... Hiába az 1000W.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
válasz nutella1 #17703 üzenetére
Szerintem a legnagyobb problema a 3090 eseteben, hogy csak 2 tapcsatis. 3080 -as modelljuk gyengebben teljesitett, mint az NV FE valtozat, es ott a tapcsatikkal sem volt akkora varialas. 3090 -et ahogy nezem, a fogyasztas, es maga a GPU koruli hardware felepites eleg szepen megfogja, azonos orajelen is vannak akar nagy kulonbsegek is a gyartok kartyai kozott. Lasd az EVGA...
En szemely szerint akkor mar FE -t vennek. Az van fent tengernyi, joval olcsobban, mint a custom megoldasok. Scalpereken ragadt gondolom akkor, amikor beesett egy nagyobb keszlet a jobb custom -okbol, es mindenki azokat vitte inkabb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz nutella1 #17706 üzenetére
Nem igazan, mert az EVGA kartyai pl. azonos orajelen, magasabb fogyasztas mellett gyengebbek, mint az Asus vagy MSI modellek. De eleg csak ranezni a Zotac -ra, az meg gyengebb clock/performance ratioval rendelkezik. TPU -n van jo osszegzes az OC resznel, es az arulkodo.
Inno -val sajnos nem keszult teszt.Nekem a vegen ezert nem lett EVGA, pedig az is vsn most fent dogivel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #19779 üzenetére
Tőlünk Kuba zöld, ez biztos. Meg szerintem már az is marad, ha eddig nem volt gond. Okos rendszer van ott, csak annyit jelentenek, hogy még lehessen oda utazni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
senior tag
válasz nutella1 #21525 üzenetére
Nekem akkor már ha lúd kövér 4K 144hz de ha 1ms es HDR 4K és 120Hz akkor jöhet jah és G-Sync-es
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #21677 üzenetére
Mennyiért?
Az EVGA kb 150k-val olcsóbb, mint a SuprimX. Persze 1M felett már olyan mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #22491 üzenetére
Teddynek hívják, lenne is, csak mivel nem alapvető élelmiszert árusít, ezért már jóideje zárva van.
2-3 hónapja este kellett volna pár kábelkötegelő. Gondoltam elugrok az ikeába, vagy mellette van a hornbach, veszek egy zacskóval oszt' le van tudva. Oda se engedtek be
Nem véletlenül ér ide este fél 8-kor a postás... tele vannak munkával,minden szir-szart rendelni kell netről"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
warcat
veterán
válasz nutella1 #22980 üzenetére
Az 'új' intel szériát felejtsd el, konkrétan szarabb lett mint az előző, 2 magot és 4 szálat buksz a semmiért, drágábban.
Pathetic: Intel Core i9-11900K CPU Review & Benchmarks: Gaming, Power, Production
5950X túlzás ha nem valamiféle munkagépről van szó, de mondjuk ezt úgy írom le, hogy kedden cserélem az 5900X-et 5950X-re amint megérkezett a Noctua NT-H1, kifogytam épp
Ha AMD lesz, mindenesetre ajánlok rá vízhűtést, ha nem lesz saját épített akkor egy Arctic Liquid Freezer II 280 tökéletes.A microboost tüskék miatt a léghűtések folyamatosan felpörögnek ami rettentően zavaró egy idő után.
Persze leszabályozhatóak de úgy meg romlik a hatékonyság.Így meg csend és nyugalom vanEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz nutella1 #22988 üzenetére
Ránéztem a monitorodra, helyes 4k, ott jön ki a 3080 és 3090 előnye.
4k felbontáson nem sok különbség van, ameddig elég a magok száma a játékhoz.Nézz rá a gamersnexus 5950x tesztjére, 1080p-n elég durci lett, 5950x átlag és 1% low értékekben is elveri a 10900k@5.2GHz-et a legtöbb esetben, ez meg összevethető a 9900k-val.
9900k-10900k cserének sok értelme nincsen, a 11900k meg gyakorlatilag átverés, ha költeni akarsz processzorra akkor marad az 5900x/5950x
EA: It's in the crate!
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #24052 üzenetére
Persze, hogy az.
Nem is akarom én elhitetni senkivel, hogy pro vagyok, mert itt van az asztal mellett egy méregdrága konfig. Rajtam az sem segít.
De nem is azért játszok. Kenyerem se ebből keresem. Hobby. Mint ahogy a gépépítés is.
Nekem nem oszt vagy szoroz, hogy cheater szedett le, vagy nem cheater.
Láttam én már olyan dolgokat, meg tapasztaltam, meg szerintem mindenkivel előfordult, hogy a másik oldal tuti, hogy azt mondja, hogy csaló vagyok."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #24116 üzenetére
Nálunk nem marad egy hardver sem hosszútávon. Felesleges rá berendezkedni
-
AsakuraDave
őstag
válasz nutella1 #24294 üzenetére
Az a +5-10fps mikor 4K-n az a kérdés, hogy meg van-e a fix 60fps vagy 45-50fps-en fut a játék azért számít főleg ha most még aki "ügyes" 3080-ról akár 1:1-ben tud Ti verzióra cserélni. a 12GB VRAM se biztos, hogy mindegy lesz a jövőben.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Laraxior
titán
válasz nutella1 #24300 üzenetére
Nem túl nagy megváltó az a DLSS sem. Azért nem marad olyan szép a grafika, mint natív felbontáson.
De kb ugyanaz, mint a resolution scale. Lejjebb kell venni, 70%-ra, aztán kb ugyanott vagy.
A régebbi játékokon meg nyugodtan feljebb lehet állítani. BF4 már szépen fut 4K-ban, ha valakinek kisebb monitorja van."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
válasz nutella1 #24869 üzenetére
A vízhűtés már inkább az esztétikáról szól, de tényleg gyönyörű gépeket lehet összerakni.
Nekem főleg a merev csövezés tetszik, de lehet a hagyományos hajlékony is szép, mindjárt mutatok is példát. Ez egy hobbi, főleg ha még modding is szóba kerül, arra is mutatok mindjárt két példát, ami nekem nagyon tetszik és látszik, hogy sok munka van bennük.
Te választod a "theme"-et. Milyen színeket akarsz stb.
Te tervezed meg, csak a hardvert és a hűtést veszed meg, azon kívül neked kell megtervezni mi, hol, merre menjen. Festés, fúrás is van. Még a profiknak, akik sok ilyet raktak már össze, azoknak is gyakran hetekig tart egy build. A merev cső meg a modding az ilyen.Egy egy hobbi. Ugyanolyan, mint az OC, vagy az extreme OC. Szerintem semmivel nem különb az, aki a motorokat, autókat, vagy valami sportot választ. Ezekre is milliókat el lehet verni.
Főleg ha állandóan babusgatod a járgányt meg csinálgatod. Azt is építed, mint egy PC-t.
Én se vennék vízet jelenleg. Volt, nem volt rossz, de már 2013-ban is 200k volt, ma ugyanaz 300k-350k lenne, én ezért is írom az 1000€-t.
Nézz csak szét itt is: [link]
Mennyi szép gép van itt. A Singularity Computers szolgáltatásait biztos igénybe venném, ha lenne erre 5000-10000€-m.Pár nagyon szép gép. Szerintem itt mindenki elfogadná legalább az egyiket...
Na ez a víznek az értelme. Drága igen, minden drága...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz nutella1 #24872 üzenetére
Tenerife jó hely, én is megyek 2022-ben és egyébként szeretek utazni is.
De. Mindenki azt csinál a fizetésével, amit akar.
Engem sem érdekel, hogy más mit kezd vele, vagy van-e családja, vagy nincs, semmi közöm hozzá és nem is érdekel.
Az hogy kiégtél egy dolog, én is égtem már ki másból, de nem akarom másnak megmagyarázni, hogy mi fontos szerintem, vagy mi nem. Legyünk őszinték, a lőtéri kutyát nem érdekli, mindenki a saját véleményére ad csak, max nem mondja ki.Nincs azzal baj, hogy kiégtél, de ez egy tech fórum, ide olyanok jönnek, akiket ez érdekel.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest