- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
Találtgyerek #40055 üzenetére
Pedig dlss-t nem használok és 1440p mid/high beállítások vannak előtérbe helyezve.
Talán még annyi, hogy 12400f proci van alatta 5GHz-re belőve fixen.
Lehet du. futtatok egy Time Spy/Steel Nomad folyamatos tesztet fél/egy órán keresztül. Az már talán megdolgozza -
BITBOYS
addikt
válasz
Találtgyerek #40053 üzenetére
Egy óra wz meg multi
-
BITBOYS
addikt
válasz
Találtgyerek #40049 üzenetére
Engem nem igazán zavar a hangja, meg nem is tűnik hangosnak vagy csak rossz a hallásom
Sajnos nincs fent, még nem is játszottam vele. -
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #40044 üzenetére
Újkorában nekem se ment 64 C fölé, most kb 67 a max.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
64 fok max. 100% terhelés alatt nem egyedi ,kb. mindenkinek annyi aki most vett Tuf-ot.
Az a kártya már nincs nálam mert visszaküldtem a crash miatt és le is lett rendezve.
Jövő héten hozok egy másikat ,már elrakattam biztos ami biztos.
Fogom még rontani a levegőt és azonnal küldök képet ha nálam van a második példány.
Gpu hátuljára is kiváncsi leszek ,A teszt környezetem egy picit más lesz ,mert inkább visszatértem a jó öreg 12600k s gépemhez ,bohóckodtam AMD oldalon egy picit de elég is volt (az elején még komolyan is vettem - Tévedni emberi dolog
).
-
BITBOYS
addikt
válasz
Igazán nincs mit
Bár nem igazán tudom hová elhelyezni ezeket az értékeket. Nekem így sikerült közel egy éve beállítanom és azóta is így használom napi szinten.
Játszani max Warzon vagy multizni szoktam max egy-két órát és ennyi#40045kzolee216
Rendben, de mivel terheljem ennyi ideig? Engem is érdekel mire jutok vele. -
BITBOYS
addikt
válasz
Találtgyerek #40039 üzenetére
Ez így megfelelő lehet?
Tuf gaming oc
Jelenleg 25 fok van a szobában. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Találtgyerek #40032 üzenetére
Alap beállításokkal 64 fok max. ,quite módban megy fel alap 72 fokra de akkor sokkal lassabban pörögnek a ventik és 100Mhz-el kevesebb az órajele.
-
uzemidostala
kezdő
válasz
Találtgyerek #40025 üzenetére
-
Sanyi19
őstag
válasz
Találtgyerek #40019 üzenetére
Köszi!
2042
Azóta már próbáltam még pár dolgot, Cyberpunk bench 1440p Ultra RayTracing Preset (DLSS), 78 Fps
RDR2 1440p Ultra/High 102 Fps (natív)
-
Laraxior
titán
válasz
Találtgyerek #40002 üzenetére
Ahova megy, ott mindig megugrik a hsz szám, elég csak az aktív témákat nézegetni
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Találtgyerek #40002 üzenetére
Ha már így társalgunk. Mennyit kell mutatnia egy 3080-nak gpu órajelnek amúgy?
~1800 az reális? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39976 üzenetére
A minőségi kábel többet is átenged mint 150w ,ezt már beszéltük.
Hogyan állítod be az UV-t ,szívesen meghallgatom ,hátha tanulok. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39974 üzenetére
Én nem UV-zok ,gyári és teljes erejével szeretem használni a kártyákat.
Ha már UV ,akkor veszek egy nagyon picit gyengébb kártyát alap levesebb fogyasztással és annyi. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39960 üzenetére
650w os táppal?
Ráadást az enyém egy felsőkategóriás Premium darab….850w van a gyári oldalon - ez azt jelenti ,hogy minimum egy új állapotú (még jó hatásfokú) 750w a nagyon minimum.
Nem elég a 650w semmi esetben sem ,ebben biztos vagyok.
Még 65tdp cpu val sem! -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39949 üzenetére
Köszönöm Skacok a választ ,
Én is úgy látom ,hogy javítva vagy csak elcsúsztak a kondik.Nagyon kiváncsi lennék erre a TUF akció csomagra ,lehet 1500 javított kártya állt egy raktárban.
Másnál is ilyen ,jó lenne tudni.chatGPT
🔧 Ezek a pici ferdülések:
Gyakoriak a gyári szerelésnél — az SMT (Surface-Mount Technology) során gépek helyezik fel az alkatrészeket, és bár jellemzően precízek, néha előfordulhat egy kis szögeltérés vagy kicsit ferde beültetés, főleg a kisebb alkatrészeknél.
Nem számít hibának, amíg:
az alkatrészek jó kontaktban vannak a forrasztópaddal,
nincs hidegforrasztás vagy elszállt láb,
nincs oxidáció, elszíneződés, vagy mechanikai sérülés.
🟢 Szóval amit leírtál: teljesen normális.
Az ilyen kis ferde ellenállás/kondi lehet simán gyári sajátosság, és ha a működés tökéletes (mint nálad), akkor nincs para. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39922 üzenetére
2x8pin tudtommal max 300W + 75W a slot.
-
xtremist
őstag
válasz
Találtgyerek #39846 üzenetére
Alza
-
válasz
Találtgyerek #39459 üzenetére
Beszámítattam egy bányászkártyát azért lett ez. Van mellette egy A770 ami cyperpunk alatt jól teljesít de nem tud azért 60fps min értéket.
-
válasz
Találtgyerek #39457 üzenetére
Zárt lesz, inteles sem melegszik be 200w-al, ez sem fog. Alulfesz, 60hz 1080p-1600p között nem lesz fullraterhelve, nem fog menni 200w felett. Most próbáltam cyberpunk 60 fps fixen 150w a max gyári feszen 1080p ultra rt. Tényleg viszi a 60-at min fps-en is.
-
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #39366 üzenetére
7 venti mellett meg se hallom
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #39363 üzenetére
Tenkjú
Kzolee216:
Teljesen jó eredmény -
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #39357 üzenetére
Köszönöm.
Nekem is valszeg melegebb lesz ahogy bejön a nyár. Akkor ha jól értem ezek jó eredmények. -
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #39361 üzenetére
Igazából a min fps tolja meg. Persze a gpu és vram oc is, de a 120 feletti min 3080 esetén egész jónak mondható.
Rendszernek nem szabad ingatagnak lennie.
Gondolom nézed a másik topikot, ott a 303 tr min fps még engem is meglepett. Eddig sosem láttam olyat, hogy bárki is átlépte volna.
Ez mindent elmond:
Fullra kimaxolva ami létezik grafika FH5-ben. 0.1% 161-re sem esik egyszer sem a 15 perc gameplay alatt. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #39349 üzenetére
Teljesen jó. Az enyém ennél rosszabb volt bár akkor elég rossz szellőzésű házam volt.
[link]
-
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #39349 üzenetére
Kipucoltam a gépemet újra, hátha hűvösebb lesz. (Fél évente szoktam, kapott a cpu friss pasztát, vga-t csak átfújtam)
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Találtgyerek #39333 üzenetére
Nemtom, de otthon megnézem. Power limit nem ad neki plusz feszkót, feszültséget (is) emelni kéne?
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Találtgyerek #39330 üzenetére
Power limit maxra, aztán csúszka: gpu és memória.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Találtgyerek #39327 üzenetére
Hmm érdekes, azt hittem antituning a játék, de nekem fagy szinte rögtön. Pedig itt jól jönne a kraft, azért van hogy bemegy néha 100 fps alá, ha nem is sokkal. 144-hez így RT-vel 2K-ban azért már kicsit kevés ez a kártya, de persze 100-zal is simán jó még. Édekes ez a G-sync, hiába nincs meg a 144 fps (ugye 144hz-es a monitor), akkor is sokkal finomabb a megjelenítés, mint anélkül...
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39311 üzenetére
No, szétkaptam, 3db Gelid extreme 80x40mm pad pont kiadta a darabokat.
Nem is baj, mert mint most kiderült, a tekercsek felett rossz pad volt, nem és ért oda semmihez, aki összerakta az ezt elrontotta
A szoba most 21fok helyett 25,5 fokos volt, odasütött a nap, és a klímát még nem toltam be, ez hozzátartozik a teszthez.
még extra, hogy a vízpumpa szorítja oda egy nagy rézlap képében a memória hűtő lemezt a memóriákhoz, ahol a rézlap a pumpával érintkezik, oda is raktam a Kryonaut pasztából, hátha jobb a hőátadás
Rohadt nehéz volt az összes új pad miatt összerakni, de mindent jól meghúztam.GPU 58-60fok helyett most 62-65 fok (hotspot 75fok) ez a kis emelkedés gondolom a magasabb szobahőfok miatt lehet. Ha nem jól feküdne fel akkor a hotspot nagy eltérést mutatna.
Memória bankok közti eltérés megmaradt, és ez a hőfok nem változott, legmelegebb a mem1 69-70fok a leghidegebb a mem3 60-61fok (mem2 pont az átlaguk), viszont a Tjunction az a 96-98-100 tartományból lement a 80-82 nagy ritkán a 84-be belenyal 1-2 mp-re
A hátlapon lévő kemény padokat is lecseréltem
Szóval a célt elértem szerintem. Tesztek 2x superposition, utána ami most nekem legjobban terhelő játék az az F1 2023, egy 5 körös benchmark las vegas este, minden csillog tükröződik, RT on, ultra, stb. 100-102fps-t hoz 21:9 1440-ben, végig 100% gpu és 390-410W közt mozog. -
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39309 üzenetére
szuper. nekem a memória ami problémás, elég nagy a három bank közti eltérés és a Tj is magas, az egyik pad, amit pótoltam egy talált ssd-hez kapott darabbal, szerintem gagyibb mint a többi.
Ha megjön a delid extreme, szét kell kapjam megint sajna. Amit nem értek, a gyári evga hybridhez írnak pár 0.75-ös (1mm?) padot, de olyan a hybrid kit-en nem is volt, és nincs is kontakt felület több. Lehet hogy a gyári evga hybrid kártya nem ugyanaz mint gyári hybrid kit? -
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek #39307 üzenetére
Köszi, +200 a ramnak
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #39275 üzenetére
Ennyit tudott nekem stabilan a V2-es TUF. 900mV-1980Mhz.
-
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #39275 üzenetére
Közben kaptam egy crash-t. Szóval nem olyan jó mégsem
-
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #39273 üzenetére
3dmark-ot futtattam 4x egymás után. Azóta ACC-vel mentem egy 1.5 órát, ami 3 darab 2k monitorral eléggé leterhelte, de bírta fix 90 fps-el. Eddig a kártya 900mv-al ment gyári értékekkel 1950mhz. Tegnap húztam újra a rendszert, majd gondoltam csavarok picit rajta.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Találtgyerek #39269 üzenetére
Mora 3 LT, és D5, de nagyon gondolkodom egy Dual D5 setupon, hogy ne kelljen 4-es fokozaton járani, mert elég nagy az ellenállásom: (pláne hogy van mégegy a fiókban) van ugye a Mora, két kuplung, és az AC Core 1 is fogja rendesen. Így most 120l/h, ami kicsit talán sovány, bár hőfokban sokat nem jelent, inkább csak van egy magas búgása a D5-nek így magasabb fordulaton, amit ha nagyon kuss van kihallom. 2-esen meg full néma, csak úgy kb meg se mozdítja a vizet.
-
lafaty80
addikt
válasz
Találtgyerek #39232 üzenetére
AB-ben megadom a mínusz értéket, majd felhúzom a grafikonon.
-
lafaty80
addikt
válasz
Találtgyerek #39230 üzenetére
És neked nincs hot spot temp?
Engem ez visz a sírba, igazából nem tudom érdemes-e néznem, mert ha csak gpu/mem hőmérsékletet nézek, akkor annyira nem rossz, gpu lehetne jobb..
-
lafaty80
addikt
válasz
Találtgyerek #39228 üzenetére
A core nem. De ha ezt nézzük, akkor mindenhol elcsúszott.
-
lafaty80
addikt
válasz
Találtgyerek #39220 üzenetére
Egyről nem csináltam, majd ha otthon leszek, lehet még lefuttatom, ott: uv 0.800 + gpu clock is (-400). Legkevesebb pontszám és leghűvősebb kártya
uv 0.875v + gpu clock is
uv 0.850 + gpu clock is, talán itt ez a max. stabil nekemuv 0.875 gpu clock default-on
-
lafaty80
addikt
válasz
Találtgyerek #39216 üzenetére
Bocsánat, ez lemaradt infóként. A gyárit levettem és tettem rá 3db arctic f9 pwn 92mm-es ventit. Ezek mennek most csak 1 csatin keresztül, a gyári negyediket nem tettem fel (az lenne a másik).
-
laychi
veterán
válasz
Találtgyerek #39018 üzenetére
Nem teszteltem a játékot, hogy hibamentesen fut e, csak gyorsteszt, hogy mit hoz.
Reméljük, hogy jó leszÉs hogy a jövőben fejlesztik tovább és még gyorsabb lesz.
0.50-et szedtem le egyébként, nem a leírásban szereplő 0.30-at
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek #38992 üzenetére
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #38001 üzenetére
Köszi
-
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37983 üzenetére
240Hz-es monitorom van. De általában van ahol nem rakom unlimited-re. Mert szerintem fölöslegesen pörgetné magát azért a plusz pár fps-ért. Beállítom kb olyan értékre amin még kitolja ultrán a grafikát. Meg ugye nálam csak FHD megy.
Dead Island 2, Jedi Survivor,Atomic Heart. Mind szépen megy ultrán.
Váltani max később váltanék. Sajnos a kedvenc gyártóm kiszállt a Geforce-ból.
Ami tetszene az jelenleg húzós.
Amúgy intenzívebben WoT meg Diablo IV lesz.
Ezekre meg elégséges a GPU is. -
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37981 üzenetére
-
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37979 üzenetére
Most éjjeles vagyok de holnap tolok egyet.Játék vagy valami konkrét programmal vagy kiváncsi?
-
theuprising
tag
válasz
Találtgyerek #37958 üzenetére
EVGA FTW3 nem ajánlott?
-
Garsza
veterán
válasz
Találtgyerek #37955 üzenetére
Köszönöm.
-
Attix82
addikt
válasz
Találtgyerek #37885 üzenetére
A másik nagy kérdésem mindenkihez, hogy COD WZ 2 3090 60 fpsel is 200 watt , Vsyn off állapotba is 200 watt csak ugye sokkal több az fps. (Fidelity CAS módba)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Találtgyerek #37834 üzenetére
köszönöm, valóban nagyon jó kártya, meglepően jó kártya
-
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37779 üzenetére
Szerinted lenne értelme most cserélni egy 3080-at 3080Ti-ra? Vagy akkor várjak aztán később egy 4080?
-
zsedina28
újonc
válasz
Találtgyerek #37779 üzenetére
-
ricshard444
veterán
válasz
Találtgyerek #37747 üzenetére
1400-1500 rpm amit jelenleg megüt max, ez a másik Bios mellett 1900 körüli érték volt.
Hőfök tekintetében feljebb engedni, mert láttam már 79 fokot is, mig az OC Bios 74-ig ment.
Az az igazság, hogy elbirt volna ez a GPU egy komolyabb hűtőbordát is.
-
miningboy
csendes tag
válasz
Találtgyerek #37712 üzenetére
Köszi az infót!
A legtöbb videó / leírás így kezdi, hogy 290-300-al állítja, majd az egyik mV értéket felhúzza a frekvenciához.
Ezt így akkor ki kell tesztelni, ennél a kártyánál mi a tuti.
Tegnap 0.793mV - 1750en minden lefutott, a hőfokok is rendben voltak, és a kártya is csendben maradt. -
Exelsior
őstag
válasz
Találtgyerek #37348 üzenetére
-
Exelsior
őstag
válasz
Találtgyerek #37346 üzenetére
Hali,
MSI Trio Plus 12G 76fok stabilan az gáz vagy még jó. Sajnos Radiator csak előre fért be igy sok friss levegő nincs. 360mm. Ha megjön az uj kuckó(Montech Two) tuti jobbak lesznek a hőfokok mert szerintem ez a baj. Proci az 52fok max.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #37336 üzenetére
800mV-ig nyugodtan lemehetsz ilyen hűtés mellett.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Találtgyerek #37333 üzenetére
Nekem is annyin pörög az MSI curve-el, már kinőttem a MHZ hajszolásból, legyen stabil a kártya, és nem utolsó sorban hűvös amennyire csak lehet. Az persze nem baj ha tudom, még mennyi tartalék lenne a 3080-ban. Mondjuk akkor már ordítana a venti
Amúgy érdekes az órajel csökkentés a hőmérséklet függvényében, most néztem meg Superposition alatt, extreme mode, volt hogy 1790-re is levette az órajelet, ott már a 81 fokot is elértük.
Viszont van pár játék amit nem értek. Pl ott a Horizon Zero Dawn, indokolatlanul fűti néha a VGA-t, a legjobban pl. akkor amikor szüneteltetem a játékot esc-el. -
dugomc
tag
válasz
Találtgyerek #37268 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Volt időm megcsinálni ezt az alulfeszelést 1920/900 on stabil pár fokot nyertem de a lényeg nem pörög fel a venti
. 70 fok átlagban elmegy. Tovább nem tervezem hangolni mert 5fps ért meg 1-2 fokért nem rabolom az időmet
-
FingR86
őstag
válasz
Találtgyerek #37318 üzenetére
igen, mert az az 1995 is biztos, hogy csak kezdő freki volt
ekkora fesznél olyan 1930 körül áll be amikor már rendesen bemelegszik. -
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37318 üzenetére
Én csak azt mondtam amit játék közben láttam max hőfokot
Köszönöm! PrecisionX-ben hogyan is kellene beírnom a volt értéket?
Amúgy ventiken nem állítottam semmit auto-n van mind. -
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37312 üzenetére
-
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37312 üzenetére
Rendben nézem!
-
FingR86
őstag
válasz
Találtgyerek #37309 üzenetére
nekem is túl alacsonynak tűnik
egyedi venti profil is megy rajta ?
-
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37309 üzenetére
FHD 240hz ultra magas beállítás DLSS Quality ez a vulkán cucc nem volt bekapcsolva.
De a max 62 fok volt. kilépés után meg pár másodperc alatt lemegy a hőfok.
Mondjuk van a házba összesen 10 venti. -
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37295 üzenetére
Na kicsit tesztelgettem a kártyát. Alapon jelenleg 25-30 fok játék közben max 60. OC módban. Még nem nagyon nézegettem az alulfeszelést. Power limit 100 kb minden alapon van. De az AOI-m ventijeit jobban hallom.
teszteltem RDR2-vel. Végre valahára vaj simán megy. Öröm boldogság -
Raidon
őstag
válasz
Találtgyerek #37295 üzenetére
Köszönöm az információt! PrecisionX tetszett a korábbi GTX 1080Ti-nál is. Azzal is meg lehet gondolom oldani az alulfeszelést!? Msi AB annyira nem jön be. Full HD-n lesz használva csak szeretném ha a látvány is jó lenne. 5800X mellé lesz van 32gb 3200cl14-es ramom meg egy 240Hz-es monitor. Most látom te is helyi vagy
-
dugomc
tag
válasz
Találtgyerek #37274 üzenetére
Köszi majd lesz időm lehet rápróbálok. Alátámasztani nem tudom mert verticalban van.
-
dugomc
tag
válasz
Találtgyerek #37268 üzenetére
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #37267 üzenetére
900mV - 1920 MHz-ről kezdheted, ha ez stabil, akkor vagy lejjebb feszültségben vagy feljebb frekvenciában.
Minden beállítást érdemes rendesen kitesztelni. -
szabeska
addikt
válasz
Találtgyerek #37256 üzenetére
Igen, 375w az elméleti maximum kitolt power limittel. Ha emelek 1890Mhz-re, ahhoz már kell a 882mV hogy ne fagyjon, ekkor viszont már megjelennek a "zöld csíkok" TimeSpy alatt, és vissza is vesz az órajelből.
-
Exelsior
őstag
válasz
Találtgyerek #37256 üzenetére
Valaki el tudná magyarázni mi az a power limit? hol esik limitbe? Bocsi csak ez az egy nem tiszta.
-
kzolee216
senior tag
válasz
Találtgyerek #37252 üzenetére
Még nem kezdtem bele, a héten tervezem beállitani. A hőfokok rendben vannak amúgy, GPU max 65 fokos volt eddig és csak a TDP limit zavar egy picit. Ahogy néztem a Core 1950 Mhz, amikor nincs limitem. Ezt az órajelent szeretném belőni fixen.
(Mostanában amikor van időm a gépem finomhangolásával foglalkozok. Cpu, memória pipa és már csak a vga maradt hátra.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek #37192 üzenetére
BF3 mikor kijött, péntek eléültem, vasárnap este befordultam az ágyba
-
Puma K
nagyúr
válasz
A Mafia 2 mikor anno megjelent akkor azt egy New Game gomb megnyomása után egyben kitoltam. Kb 10-12 óra alatt megvolt. Közben persze kaja-pia-mosdó megvolt.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Ja, alt+tabozva van, és hagyom futni. Nem játszom 10 órát folyamatosan.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
8-10 óra? Rookie numbers.
Annó WoW Burning Crusade progress időszakban péntek délután leültem és vasárnap este 11-kor keltem fel.Igaz csak középiskolás voltam és semmi gondom nem volt az életben
-
Laraxior
titán
válasz
Ha nem nagyon agy megerőltető, amire figyelni kell, pl FPS, ott azert képben kell lenni, ha nem csak szédelegni akar az ember, hanem mondjuk egy gyűjtögetős mmorrpg, akkor simán
Ha szabadnapom van, akkor en is reggel elindítom a New Worldöt, aztán majd csak este lépek ki belőle. -
zebra_hun
veterán
válasz
Én a múltkori 25 perces FH4 tesztnél kész voltam
Sörbontás, cigi kint, addig afk
-
válasz
Találtgyerek #37153 üzenetére
Úgy néz ki valamit csak sikerült kieszközölnöm. 3dmarkban is "Great" lett a minősítés. most 850/1880 van. igy 340w körül megáll. van egy 900/1925 ott már 370 is van. viszont az 3dmarkban az előbbi több pontott hozott. 850 esetében 69-70 fok, 900nál 73-74. Gyári curve mellett láttam 450w /84 fokot is. Ha van valakinek egy tuti jó setup px1 hez szívesen veszem
A kártya:
EVGA 3080 FTW3 12GB ULTRA GAMING
12G-P5-4877-KL -
válasz
Találtgyerek #37151 üzenetére
Ugyan azt megcsináltam. max 404w/79C.
A scan teszt lefutott. de a görbe maradt szinte az eredeti.
És persze benchmarkban elszáll a höfok. Szóval nemigazán jó szerintem.
-
válasz
Találtgyerek #37148 üzenetére
Ventiket és a színeket a px1ben állítottam. A színek alatt annyit kell érteni, hogy a legkisebb leden a höfokot tudom ellenörizni. ezért kellene egy jó konfig a px1 ben. Gondolom ha MSIvel csinálom a PX et el is kell felejteni, mert összevesznek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek #36950 üzenetére
így-így...
vannak fent, mondván kamu. de a hozzászólások között olvasható, honnan szerezte az illető a még be semm utatott kártyát. de ez is egy nettó fszság szvsz.... -
Joshi
titán
válasz
Találtgyerek #36913 üzenetére
"Játék alatt a processzor is fűti a házat."
Kb annyira, mint a 3DMark. Ha vga limites a játék, akkor a procinak nincs sok szerepe. Ha pedig 1080-ban játszik valaki, ott meg a vga-nak nincs szerepe. -
TheProb
veterán
válasz
Találtgyerek #36904 üzenetére
Arra 14371-et adott.
-
TheProb
veterán
válasz
Találtgyerek #36361 üzenetére
Ez mehetne az összefoglalóba is!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Találtgyerek #36842 üzenetére
-
Roba
tag
válasz
Találtgyerek #36480 üzenetére
Igen, megoldódott. 2 db. tápkábellel rendben működik.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Találtgyerek #36675 üzenetére
Plusz legyen szíves és képernyőmentést készítsen és ne a monitort fotózza.
-
Roba
tag
válasz
Találtgyerek #36480 üzenetére
Jelenleg nem, de minél hamarabb meg lesz oldva.
-
flexxx2
őstag
válasz
Találtgyerek #36477 üzenetére
És vajon ha a táp gyári kábele van a legvégén 2osztva? Nekem corsair rm650xen pont ilyen, az gondolom rendben van, mert a gyártó csak egybefűzte gondolom, de külsőleg olyan mintha egyben futna. De most nem vagyok biztos ebben.
-
Roba
tag
válasz
Találtgyerek #36477 üzenetére
De jó hogy felhoztátok ezt a témát! Azt vettem észre újabban az RTX 3080 Ti FE-vel, hogy az MSI AB. Overclocking Scanner tesztje 97%-nál lekapcsol a Corsair HXi Series HX850i 850W Platinum tápom. Ekkor a Power Limit (114%-on) 400 W-on van. Ugyanez történik a Metro Exodus EE vagy Far Cry 4 esetében is, amikor max a fogyasztás és az órajel.
Először azt hittem, hogy a táppal lehet a gond. Nálam 1 tápkábel van ketté osztva, pont a képen ellenjavallt módon. A számtech. boltban így szerelték össze, lassan 2 éve így van bekötve. Még jó hogy ez ügyben írtatok ide. Köszönöm.
-
Jacek
veterán
válasz
Találtgyerek #36444 üzenetére
Talan a vram miatt megerheti, de lehet mire megerne mar nem lesz tenyezo mert a kartya lesz lofing
-
FingR86
őstag
válasz
kipróbáltam ezt a feszültség értéket is ami a videón van
0,850V/1900Mhz
ez nekem így sokkal jobban tetszik
275W max és 62°C CP2077 alatt is
1500-as (egyedi) venti fordulat mellett.
nekem ez még bőven csendes és még "takarékos" is
azt hiszem maradok így végig -
GAbre
veterán
válasz
Találtgyerek #36404 üzenetére
Az levelezés volt fiók miatt "is"
Igen hűtésre gondoltam,hogy nem rossz,vrm meg bányá nélkül talán nem vészes.
De ezt nem jó hallani,hogy support nem foglalkozik veled. :S -
camaro79
aktív tag
válasz
Találtgyerek #36374 üzenetére
köszi
-
FingR86
őstag
válasz
-
Qtya123
őstag
válasz
Találtgyerek #36322 üzenetére
Nem tudjuk, hogy hány gazdája volt, de sanszos az általad leírt eset.
Mondjuk így, hogy ömlenek a piacra a bányászkártyák nem egyedülálló eset lesz ez.
Ha meg több gazdás, akkor aztán főleg jöhet a nyomozó bácsi, meg a kapitány bácsi is, max röhög egyet az előző tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ASUS 18W USB ADAPTER