Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Chalez #21700 üzenetére
Jah, de amikor tömve lesz a piac a több 100ezer bányász kártyával nekem biztos nem kéne...
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Garsza
veterán
válasz Chalez #26751 üzenetére
Ok. Mindenképen nyitott házzal kéne. Mert nekem HAF XB háazam van. Belőnénk a kártyákat azonos fogyasztásra. Még a venti fordulat számot kéne kitalálni mi alapján lőjük be. Hasonló zajszintre kéne, de ezt így nehéz.
Meg esetleg csinálhatnánk max TDP mellett max venti fordulatnál.
Tesztre pedig Timespi vagy Superposition, egy kör. -
keIdor
titán
válasz Chalez #26761 üzenetére
Ahol van RT ott jobban is fognak menni a játékok, én is ezért maradtam nV-nél és nem bántam meg.
Persze a 16GB miatt jobban fog öregedni az RDNA 2, de én személy szerint úgyis lecserélem a nextgen-re, szóval ez annyira nem volt fontos, hogy mi lesz 2-3 év múlva.C9-el átérzem, hogy mit írsz, bár nálam a konzol megy 99.9%-ban a tévén, mert az a nappaliban van, a PC meg a hálóban egy monitorral.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Chalez #26792 üzenetére
Annyit tudok, h nem veszem meg a Horizon 5-öt, RT ide vagy oda. Kissé elegem lett a hülyegyerek-vonalból. Szépen megvárom az új Motorsportot, gondolom abban is lesz ray tracing. No meg zárt versenypályák, nyami
Picivel alatta van a 4K-nak a monitorom (3840X1600) remélem elviszi majd spiccen, ha máshogy nem, DLSS-sel...
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Laraxior
titán
válasz Chalez #27344 üzenetére
Hmm, szepnek tunik, de kihagyom.
Ket nap mulva Diablo 2 Resurrected, utana par napra az Amazon New Worldje is..
Mar kezdett kicsit unalmas lenni a Warzone."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Chalez #27350 üzenetére
US Shopbol vedd, ugy sporolsz valamennyit. Legalabbis en ugy csinaltam. 40€ helyett lett 40$, ~35€
Regen sokat jatszottam vele, meg anno valami tort verzioval, nosztalgiazni jo lesz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest