Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Melyik drivert ajánlott felrakni, használni 3080-hoz?
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Vasárnap szedtem le az előzőt, nekem az van lent, de akkor meglátjuk mit húz le a gép... 1080 Ti -t követ, annak is fent van a drivere... elfelejtettem leszedni. No mindegy este felmókolok valamit.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Inno3d ichill 3x 3080 phanteks riser kábel megszopatott, se kép se hang... Riser kábel nélkül már nincsen gond... Itt úgy olvastam, hogy nem kellene gondot okoznia... 1080 ti ment benne tökéletesen... Ötlet? Jó volna használni...
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz Poplacsek #14657 üzenetére
Hétvégén ránézek, kipróbálom. Köszönöm! Most betettem rendesen a helyére ,egész pofás a kártyatartója az inno3d-nek ehhez a kártyához.
#14658Krisz0418 : Passz, Phanteks házamhoz vettem. Gondolom bele lehet eszkábálni valahogy.
#14659sittes79 : Akkor valami beállitási gond lesz... Köszi!Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz torma1981 #14891 üzenetére
Lehet én is visszateszem 850 mV-ra és 1910 Mhzre. Alig hoz valamivel többet. 900 mv felett nekem már ugy látom visszalépeget... Memoriát próbálgatom majd még. Micronok mennyire cibálhatóak, nekem az van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz Tomdriver #14915 üzenetére
NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102) - Mobilarena Hozzászólások , picit viszább volt. Undervolt néven kereshetsz rá a neten.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz -=RelakS=- #14924 üzenetére
Igen, nagyszerü dolog az undervolt Én is tegnap óta csinálgatom, de nagyon tetszik eddig.
-
Dreamie
őstag
válasz ScomComputer #15076 üzenetére
Inno3d +1 MAga a kártya is szép, a hűtése is rendben van, és egészen jól megy undervolttal belőve.
Aorus extreme! Elérhető volt, írigylem aji behúzta, az szép darab.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz ScomComputer #15472 üzenetére
huh, power limitet melyik kártyán lehet kitolni? Ez mitől függ?
-
Dreamie
őstag
Alzás Suprim nem nagyon fogyogat... 😊 Pedig van belőle. Ezen úgy látom már nem lehet keresni. Nagyon durva, hogy rtx 3080-ak között is lehet +120 k különbség...
-
Dreamie
őstag
válasz RoyalPredato #15837 üzenetére
Mert nem hülye? Úgy tudom Alzán vett egyet, hogy legyen amig cserélik. Elviszik, ez van.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz Shkiz0 #15851 üzenetére
A táp bírni fogja
Szép, ugyanilyen házam van, viszont nekem a riser kábel csinált anomáliákat, én simán használom. Milyen kábelt vettél? Phanteks az is? Strix hogyan muzsikál?[ Szerkesztve ]
-
-
Dreamie
őstag
Én ebből sikeresen rendeltem, meg is kaptam. Elképzelhető, hogy ebben az árban már nem tudnak szerezni..., de lehet tényleg nem kapnak kártyát... Kiderül, hó végén.
-
Dreamie
őstag
válasz fahrii #17170 üzenetére
szerintem, hogy össze tudd hangolni a többi rgb-vel ami a gépben van, de csak tipp
mikor megvettem azt hittem, hogy ezt be kell dugjam, hogy világítson[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Valaki itt linkelt nemrég evga oldalán, hogy hol tart a kártyák kikuldese, feliratkozas alapján... Most néztem, hogy én 10. hó 02. vagyok. Mi volt a dátum? Ahol tartott?
-
Dreamie
őstag
Napokban volt a strixről szó. Inno3d-t sikerült lecserelni rá. Nem lökött hanyatt... Az én peldanyom nem túl acélos. 2055-2070-et tudtam belőle kicsikarni, mondjuk nem 100%-os ventilátorral teszteltem. 2100-at nem sikerült elérni vele, de még nem adtam fel. A hűtése viszont jobb, azt meg kell hagyni és jóval csendesebb is. Akinek van ilyen kártyája, írja már le a tapasztalatait... Kíváncsi lennék. Köszönöm.
-
Dreamie
őstag
Igen gondoltam már arra is, hogy én vagytok a balfasz hozzá... Tudnál privátban adni pár beállítást, hogyan csináltad? Miket allirottal? Én próbáltam undervoltot is, de ott sem mutatott semmi kimagaslót. A 2100 -at megcsak el semmi értem. Én time spy-val teszteltem... Mennyi feszre állítottad a 2100-at?
-
Dreamie
őstag
válasz Találtgyerek #18344 üzenetére
Kösz!
Megprobalom úgy is, hogy mit megy.Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Üdv!
Elképzelhető, hogy egy Corsair ax860i ami kb. 6-7 éves, nem bír rendesen kiszolgálni egy Asus rog strix Rtx3080 oc gaminget? Alap oc óra jelen szépen megy a kártya, viszont uv alatt probalgatva szinten sehol se stabil... 0,95v 2010 MHz is már instabil, kifagy a timespy. Előtte egy Inno3d 2x8 pines kártyám volt, ott szépen bírta az uv-ot.
Esetleg Kiskunfélegyháza, Kecskemét környékén van valaki akinek alkalmas gépe van fogadni egy ilyen kártyát? Megnézném, hogy ott mit megy.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest