Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz ScomComputer #9755 üzenetére
Had vigye, ha ennyire hülye. Majd lesz olcsóbb is.
-
torma1981
veterán
válasz ScomComputer #9758 üzenetére
Na az a másik. Nagyon nincs semmi amiért nagyon kellene. Én kb 7 hónapja vagyok alaplapin, legalább van idő sorozatot, filmet stb-t nézni esténként. Meg időbe megyek aludni.
-
szasanyi
félisten
válasz ScomComputer #9755 üzenetére
Ne búsúlj, van is szebb [link]
-
X Factor
addikt
Abban mondjuk igaza van, h. ez az első játék a piacon, ahol tényleg pozitiv hatasa volt, ha valaki a pcie sávszélt maximálásra rakta bios-ban, a default auto helyett..., ha esetleg az hibazott.
Mondjuk nálam az x570, rtx 3080 esetén adott a pcie 4.0, igy nyilvan mentesulok ez alól, de érdemes még az 1.03 patch elotti steam hozzaszolasokat atnezni, tobb ilyen problema is volt.Make things work
-
-
szasanyi
félisten
válasz KAMELOT #9762 üzenetére
Lehet, bár számos példa bizonyítja, hogy nagy az Isten állatkertje szóval... Minden esetre aki megveszi olyan áron 1 év garival az meg is érdemli!
torma1981: őszintén szólva azon nem is igazán gondolkodtam. Egyrészt a fentebb leírtak miatt nem tudhatjuk, másrést mert számomral irrelevéns (ilyen árakon a termékekkel együtt). Szrintem nagyon gáz ez az egész magyar kerekdelem, ilyen inkorrekt és kapzsi bagázs talán nincs is máshol.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Alzára megérkezett a + COD promo ,csak kártya nincs hozzá Kíváncsi vagyok, hogy a nemrég eladott Triókhoz odaadják -e , vagy így járt aki pár perccel korábban leütötte. Mondjuk 413k mellett jut egy CODra is.
EA: It's in the crate!
-
Albigator
őstag
Ha jól láttam senki nem írta még, h van 3080 Strix OC is vizes boltban 440e-ért. *
*apró betű:
Csak
konfigban, 1.2m.A hülyének is megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Nandusz
csendes tag
válasz ScomComputer #9758 üzenetére
Szerintem nagyon is jó játékok jelennek meg mostanság. Azzal van a baj, hogy nagyon magasak lettek az igényeink és már nem tudjuk értékelni az adott játékélményt. 20-25 éve mit nem adtunk volna egy Control, Death Stranding, AC bármelyik része, GTA V, Prey, Witcherek, stb..stb.... tartalmú játékokért. Régebben valahogy jobban bele tudtunk merülni egy-egy adott játék világába (pl. Settlersek, Imperium Galactica, Unreal, HOMM 1-2-3, stb...stb..), mára ez már kihalt belőlünk. Pedig azok a játékok mai szemmel elég ratyinak tűnnek a maiakhoz képest tartalmilag.
Bocs az OFF-ért.
GIGABYTE Z370P D3 | i9 9900K | EVGA FTW3 ULTRA 3080Ti 12G | 32GB DDR4 | Acer Predator XB323UGP |Kingston 240G+500G SSD+500G M.2 SSD | Win10x64 | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
-
PitLee
őstag
válasz Rison77 #9731 üzenetére
Nvidia fórum itt van egy olyan meg nem erősített hiba, mint "random frame drop"
-
GAbre
veterán
Kártyához kapott Geforce now,az sima kód,vagy azt is fiókhoz kell csatolni,mint a többi játékbundle-t tudja valaki?
-
holafejem
újonc
válasz Albigator #9768 üzenetére
Több, mint érdekes amit az Aqua leművelt. Többünknek volt erre a kártyára előrendelése 365.000 Ft-ért, amit október 6-án visszamondott a bolt. 12-én felbukkant egy ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 10GB videokártya (ROG-STRIX-RTX3080-O10G-GAMING)_KONFI néven, amiből páran szintén rendeltek ha jó tudom, szintén vissza lett mondva. Majd 30-án megjelennek 440.000-ért csak konfigba rendelhetően. Mondták volna azt, hogy többet akarunk a kártyákon keresni és nem kell mellébeszélni...
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Köszi, végigpróbáltam nem segítettek végül gyorsan újratettem a wint.
Hihetetlen manapság mennyire nem tart semeddig se. Bezzeg régen...
Úgy néz eltűnt ez a beszaggatás. Horizon bench. Teljesen szépen stabilan fut, nagyobb fight-oknál beesik 80-85 körülre, de azt se beszaggatás módjára. Lehet valami be volt ragadva már, pedig alig másfél éves windows volt, és nem szemeteltem tele. -
Locutus
veterán
válasz holafejem #9776 üzenetére
Érdekes, hogy pl Ausztriában egyáltalán nem látni ilyen lehúzást a boltok részéről. Talán ott van tényleges piaci felügyelet, szabályozás, és retorzió is ilyen hozzáállásra.
Ott egy bolt sem árul scalper áron kártyákat, miközben a nép arra vár, hogy a normális áron megrendelt példányait megkapja.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
_Balee_
aktív tag
2080 Ti-ról van értelme 3090-re váltani? Vagy elég a 3080? Persze árban nagyon nem mindegy, de nem kevés a 10 Gb VRAM? Vagy később nem lesz kevés?
Gép: i9900k 48 Gb 3200 Mhz RAM.
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
GAbre
veterán
válasz _Balee_ #9787 üzenetére
Vr-ben állítólag kevés.
Később elvileg lesznek 3080-asok is 10gb vram felett.
Én speciel nem adnék ki többet,még ha 300-ért sikerül is eladni ti-od.
Amit tegnap óta kétlek!
Akkor is dupla annyit kell kifizetned.
Kb 20-30% teljesítménytöbbletért.
Míg 3080-ra kb 100at fizethetsz rá.és +10-20% kb.
De senki ne kövezzen meg számokért,nem néztem utána.Csak ami infókat felkaptam 1-2 helyről.De +50%-ot úgyse tud 3090.[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
VR-ban? Dehogy Ti-al is ment minden szuperul. Oculus Rift S-em van. HL Alyx vagy 100 FPS-sel ment maxon.
Ha kb. 230-250 körül elmenne a Ti és 380 körül max tudnék venni 3080-at, azt mondom oké. A 3090 10-20% teljesítmény többletért nem éri meg, csak az a rohadt VRAM zavar a 3080-on. Nem időtálló.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
_Balee_
aktív tag
válasz -=RelakS=- #9791 üzenetére
Így-így.
-
-
Nandusz
csendes tag
3080 vs. 2080 Ti --> +20-30%
3090 vs. 2080 Ti --> +30-40%
Így autentikusabb a fellelhető tesztek alapján.GIGABYTE Z370P D3 | i9 9900K | EVGA FTW3 ULTRA 3080Ti 12G | 32GB DDR4 | Acer Predator XB323UGP |Kingston 240G+500G SSD+500G M.2 SSD | Win10x64 | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
-
-
Pug
veterán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest