Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz Morph76 #10150 üzenetére
Előbbi, ebből szállítottak arányaiban sokat, de nincs velük semmi gond. Az ASUS után talán a legjobb kártya.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
krisz166
csendes tag
én tegnap este vettem át és jelenleg csak a coil whine zavaró egy kicsit de amúgy minden oké egyenlőre
-
krisz166
csendes tag
az egyik tegnapi alzás evga ftw-t
-
Shivi
tag
asus tuf o10 gaming (non rog) vagy evga ftw3 ultra a jobb? vagy teljesen mind1?
eddig amit olvastam stb. stb. stb.asus halkabb, hűvösebb
evga kevesebb CWvalami amiről nem tudok?
A felhők felett mindig süt a nap....kivéve ha este van :)
-
krisz166
csendes tag
válasz ScomComputer #10155 üzenetére
próbáltam de sajnos semmit nem változtatott a hangján
-
capafog23
őstag
Rossz topik.
[ Szerkesztve ]
-
Toncsi12
csendes tag
https://www.alza.hu/msi-geforce-rtx-3080-ventus-3x-10g-oc-d6128457.htm -387 090 Ft
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Ilyet felesleges linkelgetni, 1050 euró egy alapmodellért.
EA: It's in the crate!
-
kevike576
senior tag
De azért jó hamar eltünt..
-
kevike576
senior tag
Nehogy alza is vérszemet kapjon még a végén....
[ Szerkesztve ]
-
Naltoz
lelkes újonc
Csak kíváncsiságképpen, ti hogy látjátok ezeket a kártyákat alzán? Beállítottam, hogy percentként frissítse az oldalt, de még látni se látom, hogy elérhető lenne.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Naltoz #10172 üzenetére
Úgy, hogy amikor listázzák, akkor látjuk. Ez egy nap max pár perc, ezt leszámítva csak árak nélküli lista van másnak is.
Andor22
Beállítottam mind a 23 termékre értesítést, persze, nem jött semmi[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
warcat
veterán
válasz Naltoz #10172 üzenetére
Distill figyeli az első téglalap változásait (lásd kép).Mivel mindig azt listázza az oldal elsőként ami raktáron van,ezért csörög egyet nekem a háttérből. Lehetne elegánsabban is, de nem kell túlbonyolítani
@szasanyi : a fene fogja kézzel figyelni, pár nap és belebolondulsz, erre vannak a scriptek
[ Szerkesztve ]
-
Naltoz
lelkes újonc
Én is ugyan azt látom, csak az a vicc, hogy ténylegesen az rtx 3080 kilistázott oldalt frissítgetem percenként, és akkor se láttam, hogy készleten lenne akármelyik is.
Csak innen a fórumról látom, hogy hopp volt megint egy.
Igaz ilyen árak mellett még kivárok egy darabig, mert elkezdtek szépen lassan lefele menni. -
szasanyi
félisten
-
Toncsi12
csendes tag
válasz -=RelakS=- #10180 üzenetére
Létrehozok egy új discordot neki és belinkelem. (vagy ha szabályellenes, akkor dm)
-
likeaRAINBOW
senior tag
-
kevike576
senior tag
válasz likeaRAINBOW #10184 üzenetére
Nem fekszik a gainward ?
-
warcat
veterán
válasz likeaRAINBOW #10184 üzenetére
Elsőre jó cikknek tűnik nekem erről, majd linkelnek jobbat ha van:
"..ha a vevőnk vásárlása után két héten belül meggondolja magát, vagyis úgy dönt, hogy a termékre nincs szüksége, az nem tetszik neki, jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet a szerződéstől. Ekkor indoklás nélkül visszaküldheti a terméket a webáruháznak."
"...A e-kereskedő szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e. Amennyiben ez nem így történik, például a vevő a megrendelt termék visszaküldéséről nem haladéktalanul dönt, megkezdi annak használatát, az általa esetlegesen okozott értékcsökkenést meg kell fizetnie. A vevőnek azonban joga van a terméket kibontani és kipróbálni. Mindezen jogairól és kötelezettségeiről a kereskedőnek tájékoztatnia kell a vevőt."
-
-=RelakS=-
veterán
válasz warcat #10188 üzenetére
A e-kereskedő szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e.
Ezzel kapcsolatban voltak talán történetek, hogy az ember megrendelte a méregdrága kamerát, elment nyaralni, rommá fényképezett mindent, majd visszaküldte, hogy nemkell?
Meg talán még nyomtatóval próbáltak okoskodni, csak ott az elhasznált tintát gondolom levonják a visszaküldött termék értékéből.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Rison77
senior tag
EVGA 3080 FTW Ultra, Valaki tapasztalt olyat, hogy hwinfo szerint a FAN1 sebessége 3300 rpm körüli értéket ad vissza maximumnak? Viszont hosszabb terhelés alatt is max 1600-1700 rpm-et látok aktuális sebességnek. 3 ventis változatoknál, hogy működik a hwinfo FAN 1-2 szenzora? Az egyik össze van kötve a középsővel és 1 jelet kapnak? Aztán amikor kiolvassa a program az aktuális rpm-et egy pillanatra összeadná a 2 venti értékét?
-
ScomComputer
veterán
válasz Rison77 #10190 üzenetére
Hol van már ez, ezen már rég túl vagyok....
[link]
Csak hát anno ez a topik tele volt nagyfokú idiótákkal és az aktuális infókat odaát osztottuk meg...
Szerencsére ez a faj kihalt innen mostanára...
Ma jött egy hwinfo update,esetleg azzal meg kell próbálni hátha javult...de az evga precision a jó azzal lehet külön-külön is állítani a ventiket..[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz ScomComputer #10191 üzenetére
Ohh, Kb tényleg jobban járna mindenki ha ez úgy ahogy van át lenne nevezve off topicnak, és lenne indítva egy új. Már a modik is elengedték az itteni munkát. Köszi ránézek majd, felraktam azt is, de csak a powerlimitet toltam ki vele.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
:)
-
MrTwister
őstag
válasz KAMELOT #10194 üzenetére
EVGA-nak várom a 3080-as Hybrid alteregóját, de nem nagyon akarják kifele tolni, pedig egy AIO-s 2 ventis radiátort berámolnék a kuckómban, de ezek a 2,5-3-4 slotos szörnyek nagyon nem bejövősek, vagy csak nagyon megszerettem a mostani EVGA 1080 FTW Hybrid-em. Már több mint 3 éves, csendben teszi a dolgát, extrém alacsony hőfokon, legnagyobb kánikulai melegben is. Nagyon szeretem!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
Gomez1984
aktív tag
válasz MrTwister #10195 üzenetére
Az Nvidia driver kikészít. Nem lehet normálisan belőni a FAN curve-t. (Gainward 3080)
Haver EVGA 3080 alatt meg bármit beállít, nem indítja el a ventiket az AB, vissza kell állítania alapra.....7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest