Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Áhh végre waifu edition
EA: It's in the crate!
-
Segal
veterán
válasz keIdor #10850 üzenetére
Illene a steam profilomhoz
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Naltoz
lelkes újonc
Vision oc, alza: [link]
Úgy tűnik mostmár alza is drágúl... :S Amilyen olcsó volt az a pár EVGA, annyival drággább lett a többi most
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
A Gaming OC jó kártya, nem keverendő össze az Eagle modellel, azonban 100 000 forinttal túl van árazva
@GAbre van még bőven, 5+ vision és 3 OC szek.: vagy mégse ? megyek inkább Hardware Unboxed videót nézni.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Naltoz #10854 üzenetére
Valaki élete bizniccét kötötte, azonnali hatállyal elvitték.
Bennyboy
Ha tényleg 380+ volt az ára, akkor csak megköszönheted annak a balfaXnak, aki kifizetett érte 60-70k-val többet mint amennyit ér.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
warcat
veterán
258k-ért voltak Giga 3070-ek is. Annyira gyorsan eltűntek, hogy gyanakodok sokan átálltak distillre
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Új driver! Sry, ha már volt.
-
GAbre
veterán
Úgy néz ki lehet lesz Evga FTW3 ULTRA GAMING-em.
Legalábbis addig míg tufom nem jön meg.
Vagy nem tudom,hogy melyiket adjam el.
Evga-nak ez a gülü "szemű" kiadásai nem igen jön be.(+ a 3 tápcsati se szimpi)
Személy szerint ennél is szebbnek tartom 2080-as hűtéseit.
De mint név evga név többet nyom nálam a latban asusnál.
Ha jól látom,akkor evga-ra max pénzért tudok +gart venni nincs kiterjesztet reges gar.
Van valakinek tapasztalata,melyik maradjon majd?(Asusról jókat olvastam itt is,tesztben is)[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
[link] -20-30 perctől megy pár benchmark 4K max 3090-el, háááát....
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
YAKEN
aktív tag
Nekem jó nagy mákom volt, hogy 340-ért sikerült itt aprón elcsípnem az evga ftw-t. Már 2 hónapja kártya nélkül voltam.
Csávó ritka korrekt volt mert voltak fölé licitálók de annak adta el, aki legelőször írt. Nem győztem esedezni. -
Segal
veterán
Nekem is a TUF volt kilátásba helyezve. Egyrészt mert agyon van itt dicsérve, a 2x8 pin-ért, plusz mert 2 hdmi van rajta ami nekem előny lett volna, de végül egy EVGA Ultra-t sikerült szereznem. Ez ugye 3x8 pin és csak 1 hdmi van rajta, de abszolut nem bántam meg. Ez is eszméletlen jó kártya.
Garit meg jól tudod. Alza 2 évet adott rá, de ha beregized az EVGA oldalán akkor ingyen kapsz 1 extra évet és 5 vagy 10 év garit vásárolhatsz rá."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
GAbre
veterán
Igen az alza garit tudom.De nem onnan van.
Mennyi ideig lehet regelni,ha megtartanám?Vásárlásól számított 30 vagy több nap?Köszönöm válaszodAz a baj,hogy még normális leírást se nagyon találok így hírtelen.
Csak sima ultáról van techpower leírás.
Elvileg mind2 kártya 320w-os.
Pedig gondolom 3 tápcsatival evga-ból több power csalható ki!?
Nem szándékozom,alul feszelve használnám vszeg.
De legalább ez szólna evga mellett.
Hűtése nem tudom egyenlőre milyen tudja-e 65 alatt tartani oc-vel,és mennyire hangos.
tetris:
Akinek nem marad pénze,mert elveszti munkáját,vagy épp azt mondja nem költ tovább gépre.
Pl azoknálmaross:
El kell cserélni.
Én pl sztem elcserélném,asus tufra,ha megjöntetris:
Vmi volt itt erről.
De úgy emlékszem valaki írta,hogy nem 14,hanem több.[ Szerkesztve ]
-
-
tetris
tag
Legjobb tudomásom szerint az EVGA oldalán a vásárlás dátumától számítva 14 napod van regisztrálni a terméket (és feltölteni a számlát), utána pedig 3 hónapod, hogy extra garanciát vagy step-up -ot vegyél.
[ Szerkesztve ]
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
Segal
veterán
válasz tetris #10871 üzenetére
Ok de eladáskor nem mindegy hogy 2 hónap vagy 2 év 2 hónap garanciával árulod.
Én ettől függetlenül nem vettem rá extra garit, de biztos vesznek az 5 évesből. A 10 az már szerintem is felesleges.
Viszont nekünk jó hír hogy ha ilyen kapható rá akkor nyilván nem 3 évre van betervezve a kártya elromlásaGAbre: Az oldaluk 90 napot ír.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tetris
tag
Én is elgondolkoztam az 5 éven, végül nem vettem.
Amúgy 14 napon belül kell a terméket regisztrálni (és számlát feltölteni, anélkül nem érvényes), ez biztos, a 90 nap az extra gari vásárlásra vonatkozik, de csak ha az előbbi megtörtént.
Ha eladásra veszed a garit, akkor azt még tudni kell, hogy az EVGA -s garit csak te érvényesítheted, akinek eladod, az nem. (Talán ha adod neki az EVGA accountodat is, de az sem biztos)[ Szerkesztve ]
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
senior tag
válasz AsakuraDave #10868 üzenetére
LOL 5820k Procival hajtja a 3090 et Viccnek is rossz.. az a proci kevés neki de nagyon... nem csoda ha ilyen szar az fps-értéke... Minimum 3900X kell vagy, 10900K
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Segal
veterán
válasz tetris #10876 üzenetére
Én sem éltem vele. Az extra ingyen évet beregiztem, a számlát is feltöltöttem és kész. Innentől csak ki kell élvezni a kártyát
-
-
GAbre
veterán
válasz tetris #10876 üzenetére
Igaz 14 napot olvasok valóban. És az a mostani időkben is él?
Mert ugyebár normál esetben már majd 2 hónap alatt nekem is meg kellett volna már kapnom kártyám.Így nem tudnám tartani 14 napot.
Mondjuk ez azért érdekes nekem,mert ha beregelem,akkor mehet oda vissza nem kell külföldi boltba küldeni.Nevekkel mi a helyzet?Mert ugyebár ph-s kollegától veszem.Gondolom nem én nevem lesz papíron.Illetve,ha eladnám,akkor a másik is vissza tudja küldeni evga-nak?
Sputnyik123:
Köszi én is gyanakodtam,de attól még nem tudom mit bír a kártya.Elvileg ugyebár nagyobb órajelen megy ez. De ugyanúgy 320w-ot ír.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz snecy20 #10883 üzenetére
3900X 4.5Ghz fix órajelen... 10 mag és 20 szállat eszik a 12/24 ből...
6-8 mag már lófing az AC-hoz, 10 mag is éppen elég már... Új Valhalla-hoz lehet még több is kell... 77% eszik a képen, de volt ez 80felett is Ezért akad be, és esik le az fps- 6-8 magos gépeken.[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
Én 1440p néztem, de nem mindenki tolja 4K-ban... mert 60fps kevés
-
GAbre
veterán
válasz Varázslóó #10886 üzenetére
Igazából mikor lesz elég 4kban 1 kártya?
Sztem még így is "5000" széria lesz legalább,mire lesz olyan csúcs ami elég 4k-ra.
Majd meglátjuk 1el lejjebb lévő tesó proci mit tud kihozni belőle.
De sztem megállok fejlesztésben ennél a cpu-nál.(én csak 4.2-ön járatom)Avatar
-
senior tag
Youtube Videómból van kivágva 1440p
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Úgy néz ki a bányászláz beindul a 6800 vga-kal, így amd sem lesz. Tehát vagy beszórnak sok rtx jó áron vagy marad a horror ár / kevés vga trend.
Lehet jól spekulál a Jensen papa.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
YAKEN
aktív tag
válasz Stanley-B. #10881 üzenetére
Nem ő volt a scalper hanem akitől vette 1hónapja.
-
hadogabi1
senior tag
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
warcat
veterán
Gondolom az a háttere, hogy bitcoin megint 15 000$ felett van, Ethereum meg majdnem 450$. De nem néztem utána mi a pletyka az új kártyák bányászteljesítményéről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest