- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ScomComputer #85193 üzenetére
Mint minden ezis szubjektív... ha valaki beszippant a hangulat és a világ meg a játékmenet az élvezni/imádni fogja... akit meg nem, az nem.
Csakúgy mint filmek sorozatok... stb. esetén.
Nekem bejött a két első... és az első pár küldi alapján ez pont ugyanúgy folytatja minden területen.
Szóval nekem megérte megvenni előre. -
RazoR
veterán
válasz
ScomComputer #85197 üzenetére
Engem beszippantott teljesen, a hangulata, a képi világ, az olyan apróságok, hogy fel kell pumpálni a levegős puskát és a zseblámpádat.... Ezek mind olyan dolgok amik kevés játékban vannak jelen de nagyon hozzátesznek a hangulathoz és a beleéléshez.
Szerintem....de persze kinek mi....
-
RazoR
veterán
válasz
Játszottál az első kettővel?
-
keIdor
titán
válasz
Az a kérdés, kell-e egyáltalán bárkinek is bármit itt magyarázkodnia... ízlések és pofonok.
-
Erdei88
veterán
válasz
Metro mindkét részét végigjátszottam. Tetszett a storyja és a látványvilága is.
Ez a rész kicsit nyitottabb az eddigieknél.Nem tudom, melyik korosztály aki "b@szózik", de nyilván tőlük nem biztos, hogy érdemes érveket várni
-
ScomComputer
veterán
válasz
akoska07 #85189 üzenetére
Tegnap néztem a TheVr, megjelenés előtti streamjét, az elejétől....hát nem nagy szám,ez a game....olyan parasztvakítás,hogy na....de majd meglátjátok..én örülök,hogy nem vettem meg előre....majd ha 5eu lesz akkor...
Tudom-tudom,majd azt mondjátok,hogy "hagyjál már ez b@szó game lett"....na de miért,azt már senki nem tudja majd elmagyarázni....ja azért akkor oké...(#85192) Keldor papa:
Nekem még soha nem volt ilyen,szerencsére....de az egyik kollégámnak igen,többször is,valami van a gépeden,ami nem oda való....neki is volt egy keylogger vírus,csak az os reinstall oldotta meg,mert nem tudta sehogy eltávolítani,a nagy "virusírtó" szoftverek meg sem találtál,illetve a malverbytes antimalver az találta meg,blokkolta de nem tudta eltávolítani ezért kellett az os reinstall...
Ja még annyit,hogy emlékeszem mondta ,hogy kiderítette,hogy valami holland ip-re küldte az adatokat... -
keIdor
titán
-
válasz
ScomComputer #85186 üzenetére
Mi az hogy ennyit is ér ?
Sztem ti nem ugyanarról a játékról beszéltek.
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #85186 üzenetére
"kb.ennyit is ér"
Na, hogyhogy?
-
Hát hogy is mondjam nem látszik,hogy amd támogatott lenne a játék...
The Division 2 AMD RADEON VII (BETA) 1080p - 1440p & (4K) 2160p | FRAME-RATE TEST
"Snajper3ck
3 napja
According to AMD new Radeon was suppose to keep 60fps at 4k..."
#85178 TTomax :
ma jelent meg szóval nem igen lesz még jó áron.
Pár hét múlva már igen.IG-en £43.91 van árazva,de nincs most/még.
-
TTomax
félisten
Tud valaki jó áron Metro Exodust?
-
Speed®
titán
válasz
DeckardCain #85165 üzenetére
Nem véletlenül van a kitétel, miszerint nem értékesíthető a bundle. AMD oldalon is sokan próbálnak trükközni, nem olyan egyszerű..mellesleg az EULA megszegése, ne firtassuk a témát ebben a formában inkább.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain #85164 üzenetére
Na update. Volt az illetővel egy telefon beszélgetésem, alzától vette a kártyát, és mint kiderült csak ő regisztrálhat. Úgyhogy megoldottuk. Nem lettem átk*rva.
Szóval vettem egy anthem kódot végül is 8500ért.
Az hogy ha én próbáltam aktiválni, miért a Geforce Now betat dobta be az jó kérdés
-
DeckardCain
senior tag
válasz
ScomComputer #85163 üzenetére
Nekem most kicsit elment attól a kedvem, hogy beletoljak 17-et a dobozosba....
Nem is tudom miért. -
ScomComputer
veterán
válasz
DeckardCain #85160 üzenetére
Én is akartam venni Anthem kódot,írtam is pü-t 2 embernek,de egyik sem írt vissza,pedig már párszor belogoltak azóta,csak azt nem tudom,hogy minek hirdet az ilyen idióta féleszű barom ha nem válaszol....másfelől lehet szerencsém van,mert én is így jártam volna mint te....
-
válasz
DeckardCain #85160 üzenetére
Ahhh,sajnálom.
#85161 snecy20 :
Én is néztem ma ezt a videót,OFF kontrasztosabbank tűnik minden.
-
snecy20
nagyúr
Túl sokat nem fog érni a RayTracing a Metro alatt.
-
válasz
DeckardCain #85156 üzenetére
Azt lehet tudni miért került annyiba ?
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyula84 #85157 üzenetére
A szép az hogy egy full pozitív gyerektől vettem, ahol nem újoncok értékelték anthem, bf5 kód vásárlás kapcsán.
Tehát vagy őt is átbaszt*k a kóddal, vagy gondol egyet és a végén trükközött egyet.
Nem fotóztam úgyhogy cseszhetem, nem tudom hogy a kóddal utána tudok e menni NV felé, hogy tudjam bizonyítani, hogy ez egy Geforce Beta Now kulcs.
De ezt jobb ha elengedem. Aki meg kretén volt, majd visszakapja máshogy
-
Gyula84
veterán
válasz
DeckardCain #85156 üzenetére
az szép
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain #85150 üzenetére
Egyszeru a történet. Sajnos nem fotóztam.
Mert melo volt kozben. De at lettem b*szva valoszinuloeg.
A redeemre nem ezt kellett volna hoznia mármint a geforce beta now-ot, hanem az origin sing-upot.
Vettem egy geforce beta now keyt 8500ert.Nv oldalon levan írva a dolgok menete.
-
Hogy is néz ki egy F1 versenyző szobája....
-
Devid_81
félisten
válasz
Erdei88 #85153 üzenetére
Sokan el jonnek 1 honapra es haza mar akcentussal mennek...
Haverom volt fura eleinte, 21 korul lehettunk amikor O kiment Amerikaba mikozben ugy dontott, hogy megsem fejezi be a sulit amit elkezdtunk, 5 evig vagy hogy elt kinn, utolso 3 eveben egyaltalan nem talalkozott mar magyarokkal es csak amcsik kozott elt.
Valahogy lett neki egy akcentusa...fene tudja, hogy -
Gyula84
veterán
válasz
DeckardCain #85132 üzenetére
az úgy érdekes akkor hova rakta?
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #85145 üzenetére
Tudja, vagyis, ize, azt tudja, hogy mostanaban eleg sok gep, alkatresz jon megy itt a hatterben, szoval ez is csak egy a sokbol, nem tudja kovetni mi az ami nalam marad, mi az ami nem
De ez most marad, ma delutan lesz egy pici idom tesztelni egy Ryzen 2600X-es gepben, de csak 3DMark, meg egyeb ilyen borzalmakat tolok majd rajta.
Aztan majd valamikor kovetkezo het vege fele erkezik meg a ramsuni+ketoldalas hoatado ragacs stb stb addig nem bontom meg ami minden itt nincs.
Aztan a mostani meg megy majd ebayre, vagy eladom komplett gepben -
Devid_81
félisten
-
Puma K
nagyúr
válasz
bombibmw #85134 üzenetére
Tegnapelőttig visszatartottam a Windows 10-nek az októberi frissítését, de aztán én magam kerestem rá a neten és szedtem le a külön telepítőt, amivel felkerült a 1809 verzió.
Eddig semmi változást nem tapasztaltam: Overwatch és Division alatt FPS terén.
Csak azért raktam fel a frissítést, mert nekem hiányzott a Win10-ből az, hogy a mappák is sötétek legyenek. De még mindig vannak adott ablakok amik világos színűek maradtak... komolyan ez a MS egy rossz vicc
Azért jó ez az alulfeszeléses téma, mert már a CPU-k is mint az Nvidia-nál a GPU-k a GPU BOOST 3.0 óta (RTX-ben 4.0 van) emelik maguktól az órajelet ameddig stabil és nem ütközik fogyasztás vagy hőmérséklet limitbe. Szóval nálad már nem hogy nem veszi vissza, de még rá is emel az alap órajelre.
Intelnél a Turbo Boost Max Technology 3.0, AMD-nél az Precision Boost 2 és XFR2 azok amik emelik maguktól az órajelet ha ehhez adottak a feltételek. Remélem idővel el lehet felejteni a manuális tuningot sőt, még a finomhangolást is
Ha írnál róla pár sort, hogy mik a benyomásaid, akkor azt megköszönném.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FLATRONW #85130 üzenetére
Anno annak számított. Az a baj a deferred leképezőkkel, hogy nem éppen memóriakímélők.
(#85133) snecy20: Egy clastered leképezőnél ez tök normális. Egyetlen clastered renderingre épülő játék sem túl memóriazabáló, még a clastered deferred megoldások sem. A normál deferred megoldások zabálnak, illetve a Frostbite compute culling deferredje. Eközben egy clastered forward, vagy egy forward+, rendkívül memóriakímélő.
-
bombibmw
veterán
válasz
Puma K #85131 üzenetére
Az újabb.
Ennek a kijelzője már a 300nites, nem a régebbi 250nites.
Az i5 is HT-s, bár nem tudom, hogy szàmít-e manapság a Win10 frissítés óta.
Sok tesztet néztem róla és jó cuccnak tűnik.
Jobb lenne az i7, de nekem elég ez.
Ami érdekes, hogy alulfeszelve 0,15V-al jobb eredményeket produkál.
Gondolom hűvösebb úgy, nem vesz vissza és azért.
Ezt én is meglépem majd.
Anyagminőségre nem mondják a legjobbnak, de majd vigyázok rá, mint mindenemre eddig.
Ma tesztelem majd.
Egyelőre várok, hogy ideérjen a futár. -
DeckardCain
senior tag
Na így kell kib*szni 8500 ftot az ablakon😂 nem voltam beloginolva a böngészőbe nv accba szerintem. És rányomtam a reedemre. Kód sehol, azóta használhatatlan. Ez így epic fail😂😂
Okos vagyok😀
-
Puma K
nagyúr
válasz
bombibmw #85125 üzenetére
Az i5-8300H miatt gondolom az már az újabb Legion Y530:
Ismerősnek nézek laptopokat és az a i5-8300H (4c/8t, 2,2GHz@4GHz) egész jó számok alapján.
Az i7-8750H (6c/12t, 2,3GHz@4,1Ghz) még ami opció lehet, de azt nem merem bevállalni még úgy sem hogy nem én fogom használni az adott laptopot
Látom, hogy lehet alulfeszelni laptopon is meg ventilátor profilt állítani de 6 mag az 6 mag és ha mindegyik dolgozik + a HT
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
snecy20 #85124 üzenetére
Persze, hogy nem. Átváltottak clastered leképezőre. Az nem olyan memóriazabáló, mint a régi volt. Emellett ugrott a PhysX destruction és a particles is a megjelenésre, mert fontosabb volt a DXR. Ez is segít azon, hogy a memóriaigény ne legyen nagy. Végeredményben az Advanced PhysX egy szem Cloth effekt, ami DirectCompute API-n is fut.
-
snecy20
nagyúr
16GB-os kártyára nem lesz szükség, az látszik.
-
ScomComputer
veterán
-
Raymond
titán
Na, ez oda...teszi magat: Metro Exodus - Screenshots
-
Puma K
nagyúr
A tej fontos!
A testmozgást sem szabad elhanyagolni!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
snecy20 #85105 üzenetére
ne is mond, vsync nelkul siman 85fokig futi a main GPUm (
) meg 40-45 fokig a vizet 1080pben is, kb pure GPU limit es gyonyoruen skalazodik CFfel.
viszont tenyleg jol nez ki. SSAA 2 -> 5Kban renderel a jatek, persze leszedi.
engem mondjuk egyedul az zavar, hogy a wave shooterekre emlekezteto reszek nagyon nem mukodnek nekem a bujkalos horror reszekkel kombinalva. kb mintha valaki otvozte volna a Bioshockot, a Serious Samet es az egeszet athelyezte volna egy Stalker inspiralta Call of Duty full linearis palyadesignba amit a biztonsag kedveert teleraktak cutscenekkel amik nekem teljesen megtorik az immerziot. konkretan amikor a "hub"okon is egy uton lehet vegigmenni majdnem minden esetben az egesz egyszeruen gaz.
viszont az exodusban van potencial ha elmennek akar csak a stalker / far cry 2 palyadesignjanak iranyaba.
-
VTom
veterán
vaalki nem ismeri véletlenül ezt a hűtőt?
Csak egy-két tesztet találtam róla, meg pár kínait. Elég jó eredményeket írnak tuningolt 8700K-ra is, ez alapján best buynak tűnik, de jobban hinnék saját tapasztalatnak..Tudom, hogy van olyan, hogy CPU-s topik, de ott kb. le se sz@rnak a kérdésemmel, egy srácnak van itt PH-n ilyenje, de ő meg nem válaszolt, mert korábban volt egy kis nézeteltérésünk valamelyik topikban
(#85107) snecy20 Pont a SSAA keni el, szerintem.
-
ÁdiBá
veterán
-
snecy20
nagyúr
válasz
DeckardCain #85100 üzenetére
80.000-ért szórt ki nemrég az alza vagy 100db full új 3 év gar-os Strix 1060 6GB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest