Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nem hiszem a Denuvo túl sok vizet zavar proci fronton, nálam még egy denuvos játék sem ment rosszul vagy jól emiatt vagy nélkül (ha kivették egy idő után).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Puma K
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #72094 üzenetére
nintendon 18+os jatek? istenkaromlas!
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #72092 üzenetére
ja vegulis semmi mas oka nem lehet a magas cpu felhasznalasnak azon kivul, hogy fujrosszDRM openworld jatekoknal amik tetejeben ugyanazt az enginet hasznaljak.
ahogy nezem az 1800X egesz jol elvan 50% koruli terhelessel, bar latszik, hogy picit threadlimites a cpu0 magon.
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #72091 üzenetére
A Doom-nál is jelentkezett ez a dolog de nem érintette a durvább PC-ket, gyakorlkatilag az új Ubisoft játékoknál már mindegy, Watch Dogs 2, Wildlands, AC Ori és ki tudja miknél de úgy teker minden mint anno a Crysis-nál, csak azt akkor értettem is miért, itt annyira nem.
Ez akkor lesz okés ha kiveszik, persze vannak példák a jó és stabil működésre de itt ez nem az, ne mondja senki, hogy egy 8700K-nak így kell tekernie egy játékban is. Ugyanitt a 8600K 6 maggal majdnem 100-on, nonszensz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #72090 üzenetére
az egy dolog, de pl Doomnal volt ilyen teszt es ha ezt meg lehet csinalni akkor xXxDamonSlayerxXxet nem fogja erdekelni, hogy mennyire legalis. szoval ha tenyleg van merheto kulonbseg, akkor valaki le fogja futtatni.
ahogy tudom a Denuvot meghackeloket szoktak hivatkozni, hogy hat nagy kulonbseg van. ha tenyleg akkora az a kulonbseg, akkor nekik ott a vedett es a vedelem nelkuli cucc, ki tudjak merni, hogy megis mekkora a difi. az, hogy illegalis oket pont, hogy nem kene, hogy erdekelje.
disclaimer: fejleszto vagyok akit erdekel a metodika. van egy hipotezis, hogy a Denuvo negativan hat a teljesitmenyre. az Ubi nyilatkozata szerint ez nem igaz, a scene crackerek szerint meg de. most pedig lehetoseg is nyilik ra atlagredditernek, hogy megnezze. namost ha engem erdekelne a dolog, akkor valszeg neznek egy benchet. mondom ezt ugy, hogy engem nem erdekel a tores, ACvel eleve nem jatszok ha meg erdekelne megvennem. viszont ez az erv steam discussion topikokbol visszatero elem (ugye reviewhez meg kene venni eloszor) es tenyleg kivancsi vagyok ra, hogy mennyire megalapozott. aztan ha tenyleg olyan hatalmas hatasa van akkor a kovetkezo denuvos jatekot en se veszem meg, a sajat ellensegem nem vagyok.
egyebkent en ilyen szempontbol tartani szoktam a velemenyem, anno Ubisoft jatekot a Far Cry 3 elott olyan 5 evig nem vettem, EAnal a Shift volt az a pont ahol megint vettem toluk barmit is szinten kb 5 ev utan. Codemasterst szinten feketelistaztam evekig. namost ez kb a securom/starforce era kozepetol volt, nekem konkretan meghalt egy DVDirom a masolasvedelem miatt aztan utana kicsit idegesebb lettem. de ennek 10 eve, a jelenlegi Denuvos jatekokrol felhasznalokent meg nem mondom, hogy valami vedelem van rajtuk, ami a starforcenal azert nem igazan igy mukodott.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #72088 üzenetére
Lehet hogy van valahol,de egy ilyen teszt elkészítése finoman szólva is illegális.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
Nah eddig csak a VGA-k voltak horror aron, ha ez igaz akkor a sokmagos CPU-knak is bucsut inthetunk...
Banyaszas sok magos Threadripper procival...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #72086 üzenetére
A Denuvo mindig is extra erőforrást kért proci vonalon,az egyik legnagyobb cpu igénye van az összes védelem közül
Erre voltak mas tesztek is? Nem azt vitatom, hogy nem ker extra eroforrast, csak en nem talaltam benchmarkot megnezni, hogy tenyleg mekkora a kulonbseg.MiklosSaS: az meg lehet 1-2 het melotol fuggoen, le kell engedni a rendszert es at kell mosnom ketkorosites elott. meg nincs itthon kompatibilis hutom egyaltalan, szoval a bootol-e kerdeskor megvalaszolasa is nehez anelkul.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #72085 üzenetére
A Denuvo mindig is extra erőforrást kért proci vonalon,az egyik legnagyobb cpu igénye van az összes védelem közül,méltán utálja mindenki.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #72084 üzenetére
az egyetlen bench amit talaltam 6-7% kulonbseget mert, de azt is csak alacsonyabb felbontason, magasabb felbontason meresi hibahataron belul marad.
a "denuvo miatt fogy el a procim" ezek utan nekem inkabb tunik a kalozok kifogasanak, mint valos problemanak. az unitynek elvileg ugyanaz a motorja mint a WC2nek, ami szinten legendas volt mert egy i5on nem futott el normalisan.
az 5 eves proci jo az meg foleg az intelen mult, hogy ha nem jon a ryzen akkor meg mindig 4/8as az SB/IBnel alig erosebb procijaink lennenek, meg mutatoba valami erosebb cucc szigoruan 1000USDert. 7740Xet mindenesetre maskent eleg nehez volt megmagyarazni.
visszagondolva toltam egy csomo Denuvos jatekkal. Doom remekul futott harmadik nap, Just Cause 3nal kellett par het de igazabol az egy open world game, Dishonored2nel legalabb annyira az idTech sara volt a problemak egy resze (Death of the outsider elso nap tokeletes volt), Mankind Divided ket het utan kb rendben volt es extrem VGAlimites mai napig, Far Cry 3 es 4 docogosen indult de ket het es harom 5gigas patch utan mindketto remekul ment. Prey remekul futott elso nap es ahogy emlekszem mukodo day0 CF tamogatasa volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #72079 üzenetére
Persze, de csak szerintem nem normális, hogy egy abszolút játékra való procit majdnem teljesen kihasznál egy ilyen játék?
Varj, most tenyleg az a baj, hogy egy jatek egy jatekra valo procit majdnem teljesen kihasznal? Ha mar az a proci dolga?Gyakorlatban, FC szeria alapjan
- van egy eleg komplex weather szimulacioja
- szimulal egy csomo allatot
- meg embert
- meg fuszalakat, ruhakat es egyebeket
- meg mellette megy a game engineha egyebkent meg nagyot akar huzni az ember, akkor oda toronyhuto kell . vagy viz
-
RazoR
veterán
válasz hszilard666 #72081 üzenetére
Akkor mégsem stabil...
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #71962 üzenetére
Na most már tényleg nem vágok semmit. Minden stabil, prome 96, witcher 3, bf1, GTA V, de ami nem megy rendesen az csak a bf4... wtf? Bő 20 perc játék után azonnal fagy. Nem értem...
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #72077 üzenetére
Persze, de csak szerintem nem normális, hogy egy abszolút játékra való procit majdnem teljesen kihasznál egy ilyen játék? Azért nincsenek Nobel díjas interakciók vagy emberek a játékban, szóval nem annyira összetett.
Igen, nem a legjobb a hűtés de egy játékos procira bőven elég, fura is lenne ha mindenre a Noctua tornyokat kéne tenni, bár delid nélkül az se volna sokkal beljebb.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Komoly, hogy mindenki jegyzetel, a Kedves vezér mindenhez érthet.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #72073 üzenetére
nem hinnem, hogy lesz tul nagy kulonbseg.
arrol nem is beszelve, hogy mi lesz a kesobbi patchekkel. emlekeim szerint a Far Cry 3nal volt az, hogy a tores kb a jatek masodik hetenek a szintjehez volt egy idoben, szoval a forumon azonnal latszottak a kalozok, mert nekik jottek elo azok a problemak, amiket mar ket honapja akkor javitottak. itt mondjuk utolso patchet ir, de ubinal a kiadott jatek jellemzoen nem szokott tul jo allapotba lenni.
-
Puma K
nagyúr
Jöhetnek az összehasonlító videók FPS számokat tekintve, mennyivel fut jobban a mezőről letéphető verzió Assassin's Creed: Origins-ből: [Crack Watch] Games
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #72071 üzenetére
Én nem bírtam tovább nézni...
Amúgy +1 a 8700K+1080-nak. Ha már pici gép.[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Az nekem is kiütötte az arcom, arról nem beszélve, hogy eleve hogy lett felb@szva az a TGC.
Utána a kompakt vízet sem kímélték, be lett feszítve, de ezt elnézem, mert más ötlet nem igen jó. Tény, hogy én 8700k-t tettem volna be és egy 1080-at, az is elég lenne mindenre és talán halkabb lenne.© asszongya'hogy
-
Puma K
nagyúr
Eszméletlen aranyos az a kis méregzsák dobozka:
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Speed® #72067 üzenetére
Köszi szépen a megerősítést!
Igen azt én is néztem, hogy itt az ázsiai webáruházban vannak eltérések-pontatlanságok.
Viszont nem innen hanem ebay-ről fogom rendelni, mert bankkártya adatokat ezeknek én itt inkább nem adok
-
Puma K
nagyúr
Szerintetek ez mennyire vállalható ez az elosztó?
12V IDE Molex 1 To 10 Way PWM Cooling Fan Hub 4-Pin Power Socket PCB Adapter
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #72055 üzenetére
Ez tényleg jónak tűnik
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz cyberkind #72031 üzenetére
Akkor inkább dollár lesz a tapéta nem?
Amúgy jah, olvastam a hírekben pár nagyobb hal kiszállt most (eladott) és esett picit a lovetta... de szerintem még van elég "hülye" akiken majd sikerül visszatornászni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Hosszútávon nem sokra mész vele, az új lapokon nincs PS2 port sem (utóbbi években)... szóval inkább egy windows telepítőt szerezz be.
Aztán csökkentett móddban vagy telepítőről bootolva meg tudod ezeket oldani.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #72058 üzenetére
És hol lehet megvenni?
-
Habugi
addikt
Azok a fránya karakterek már csak ilyenek, csoportokba rendeződnek url/linkekké..
Tényleg pofás!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
Ez mi PvP PvE?CooP?
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Nem tudom,de valami karakter belekerült a linkbe.....
Ez már jó lesz! -
ScomComputer
veterán
válasz ScomComputer #72053 üzenetére
Ez a jó link a videóhoz......bocsesz!
-
ScomComputer
veterán
Hunt Showdown max grafikán egy kis cfg fájl buherával...
Itt tényleg nem tolja senki?
...lesz ez még 1440P is csak várni kell....[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #72047 üzenetére
Hm,ebben az SSCben azért van még szufla,szerintem tudja az 1600MHzet... [link] de nem nyúzom,semmi értelme....
-
TTomax
félisten
válasz Puma K #72049 üzenetére
Valaki szólni mert neki,hogy ne nyomja már tele giffekkel a topicot mert van aki mobilról van,a helyett hogy elnézést kért volna még neki áll feljebb,erre megnéztem már hogy az utolsó 100Hszében ugyan mennyi ilyen gif van,az eredmény magáért beszél.Persze a VS ben nem kell szakmainak lenni,de bunkónak sem....csak annyit irt volna,bocsi,nem gondoltam erre.Ismét hozza a formáját,mint mindig... nem rólam bizonyítvány.
-
Puma K
nagyúr
TTomax mit csinálsz a vs-ben?!
"a mester "szakmai" hozzászólásai"
Ez a memória téma ritka nagy szívás... ráadásul most olvastam a napokban, hogy már 10GB RAM-os telefonokat jelentgetnek be a gyártók...
Még elválik mit akar gép fejlesztés szempontjából, de azért a mostani gépe is kiszolgálja, csak ő is már váltana valami újra-frissre ami azért ha erősebb mint a mostani akkor az nem árt
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Puma K #72046 üzenetére
Pedig nem sok váláasztása van... 8700K vagy 7840X,delid mindkettö... esetleg ryzen 1800X,de abból itt a refresh nem sokára. A 64/128GB meg minden lesz csak nem olcsó sajnos.
-
Puma K
nagyúr
válasz TTomax #72045 üzenetére
Azért még mindig szépen hasít a 970.
A komám gépébe idejét sem tudom már mikor pattintottam be az Asus DC2 OC GTX 970-et, de azt tudom, hogy a 4790K-val és a 32GB RAM-mal nincs megelégedve.
Kevesli a CPU erejét és a 32GB RAM sem elég már
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Saját mérés ha valakit érdekel...Asus ROG OC GTX 1050Ti vs eVGA 970SSC+ max 24/7 OCvsOC firestrike.
-
Puma K
nagyúr
válasz ScomComputer #72043 üzenetére
Igaz, de b@szná a csőrömet a tudat, hogy az a gané cucc a gépben van
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Srácok!
Tudtok valami boltot ahol van ventilátorhoz való rendesen megcsinált 4 pin elosztó és legalább 6 ventit rá lehet kötni valamint van rajta SATA-Molex csatlakozó amiről kapják a ventik a kraftot?
Nézem ezt és felcsesz mennyire igénytelen: [link]
ehhez képest: [link]
Komának a korábban 1 éve összerakott gépéhez még a vizesektől tudtam rendelni olyan Akasa elosztót ventilátorhoz mint amit úgy csináltak meg mint az utolsó linkben lévő van... raádásul arra 6 ventilátort tudtam rákötni...
Igazándiból az lenne a koncepció, hogy a 60-as radi 2 oldalára pakolt 140-es 4 pin-es ventiket szám szerint összesen 6 darabot 1 ilyen elosztóra kötnék rá és menne az alaplapra az elosztó csatlakozója hogy egyszerre kapják a vezérlést az alaplapról.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #72035 üzenetére
megoldottam.
A szomszédom adott egy ps2-es egeret, azzal leszedtem ezt a sz*rt, és helyreállítottam az USB drivert.
Beszerzek egyet én is hasonló esetekreKöszi a tanácsokat.
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
#Morcosmedve
veterán
keress rá neten, hogy AiCleaner.
Van kettő is, hivatalos. Normál törlés után, plusz minden rejtett mappa törlés után, csokkentett modban futtassad oket, amig mindent torol.
Majd leszeded a legujabb AiSuite verziot az asusrol, kicsomagolas elott, zipen jobb klikk, engedelyez, tiltasok feloldasa, vedett se legye, majd alkalmaz es ok. Utana kitomorited, felteszed es mennie kell.
© asszongya'hogy
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #72033 üzenetére
sajnos nem állítja helyre magát.
most kitörlöm az egész AI suite könyvtár tartalmát command promptból, meglátjuk mi lesz.Nincs win telepítőm, de ha lehet, nem is szeretném újrahúzni, csak legvégső esetben.
-
ScomComputer
veterán
Az AI suite-al elég sok gond van,próbáltad már csökkentett módban,eltávolítani,vagy cs.módban rendszer visszaállítás...
Vagy telepítőről indítod a helyreállítási lehetőségeket,a win javítása alatt...[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Sziasztok
tegnap este újratelepítettem az AI suite III csomagot, mert valamiért nem indult el a Windows-zal.
Azóta nem megy egy usb port sem a gépen.
A kellemetlen az, hogy usb-s a billentyűzetem és az egerem is, úgyhgoy semmit sem tudok csinálni windowsban.
BIOSban műkürik mindkettő, ha hard resetelek a bekapcsoló gomb 10mp-ig nyomásával, akkor a safe boot menüben (vagy mi a neve) is működnek.Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám letakarítani ezt a sz*rt a gépről, vagy mit tudnék csinálni?
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #72030 üzenetére
Jah, én leszek a gpuface.
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Lassan még a tapéta is vga lesz, úgyhogy készüljetek!
-
Erdei88
veterán
Cyber! Ez a vg. gyerek a te haverod, nem?
Mert most az XBox topikban csinálja fesztivált -
cyberkind
félisten
válasz keIdor #72023 üzenetére
Én nem irattatom ki mert ha lövök képet benne van és csúnya , az tény, hogy sok mostani játék nem szebb annyival PC-n de a Gta 5 igen, mintha egy más játék lenne, sőt mindháromszor más játék volt amikor jött szépen a generációkra vagy PC-re, hülyén hangzik de nekem konzolon szarabb játszani mert a gépem szinte nonstop megy amíg a konzol csak akkor menne ha játszom, a hardvereim még bírják, úgyhogy ráérek a teljes átállással ha lesz egyszer ilyen.
Witche 3-ba lassan meglesz a 400 órám de már régóta (2 hete ) nem vettem elő, én élvezem a játékokat ha jók, de sajnos nagyon nem azok, és már lassan elvétve se, talán ez a FF XV lehet idén még nagyon jó ami van PC-re de ki tudja, a Cyberpunk legalább biztos 2 év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #72022 üzenetére
Nekem már többet ad a játékélmény, mint a grafika. Konzolon játszol, PC-n meg nézegeted az fps-t, mert úgyis kiirattatod, meg állítgatod a grafikát. Ebbe mindenki "beleesik". Mióta teljesen áttértem, jobban élevezem a játékokat, mert csak azzal foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #72020 üzenetére
Asszonynál, de megvárom ezt a szűk 2 évet és ha ezalatt nem lesz mozgolódás a PC-s változat körül akkor azt én elkönyvelem, hogy nem jön PC-re és veszem is konzolra, tudom, hosszú és nehéz idő lesz.
Viszont ha lesz PC-re akkor azt ott érdemes tolni mint a Gta-t, mindegyiknél fényévekkel szebb a PC-s Gta 5, sajnos én ezt anno nem bírtam ki és nem játszottam annyit PC-n mint kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
A Hunt Showdown-al játszik itt valaki,nem rossz kis game lesz ez,nekem bejön....lőttem róla egy kis Videót,nappali map-on...lehet még dolgozik a yt. rajta...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #72013 üzenetére
Nagyon izgalmas, ettől még kaka marad és akkor se játszanék ezzel ha Putyin vagyonának a tízszerese lenne a jutalmam, nagyon de nagyon jó társaságnak kéne ahhoz lennie és még akkor is inkább nem, ha multizni akarok amit annyira nem, van más.
Nem kell aggódni, jön ősszel a Red Dead és odamennek át majd jó sokan, tuti valami ilyesmi mód (is) lesz abban és ezért késett ez ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Devid_81 #72010 üzenetére
Az a baj, hogy pubg-ben elég egy pak-fájlban átírni dolgokat, visszatömöríteni és voilá, amit a mostani rendszer nem is érzékel. Láttam már emberméretű kart, sárga embereket stb. Az új anticheat elvileg nem engedélyezi a 3rd party appokat, hátha azzal javul majd valami. FPP-ben kevesebben csalnak, de aim, wh ott is akad, ~1800-1900 körüli squad/duo ratingen én nem igazán találkoztam az utóbbi időben velük.
[ Szerkesztve ]
HATER
-
Devid_81
félisten
Rainbox 6 Siegenek lesz coop modja egy rovidebb idore.
Kb masfele eve torolt allapotban "vigyazok" arra a szennyre, de lehet emiatt majd ujra felnezek.By the way PUBG is konnyen torlodni fog a geprol...kezd elegem lenni abbol, hogy az ellensegre kilott toltenyek nem jutnak el a helyukre+millio cheater...
Ezenkivul Red Dead Redemption 2 kesik...bar ezen nem is tudom miert, de nem lepodok meg valahogy
[ Szerkesztve ]
...
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #72007 üzenetére
Nem is igaz.
Most miért írsz ilyet? -
DeckardCain
senior tag
-
Devid_81
félisten
válasz TTomax #72001 üzenetére
Lesz az meg lejjebb is
Amazonnak lesz akcios Xtreme-je, igy mar jobban megeri...
-
ScomComputer
veterán
No február 9.-én újra előveszem a Half Life2-t !
-
TTomax
félisten
Naaa,végre egy jó játék... Battalion 1944 ... béreljem a servert?Érdekel ez valakit? Szerk: GreenmanGamingen 8font a játék,nem lehet vele nagyot bukni,föleg hogy dedikált server van és csinálhatsz is magadnak.... a látvány nem Crysis,de nem is kell ilyen ide, egy 1050Ti meg csontmaxon is viszi 144fpsel... még a res scale 200% is belefér...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Szépen megy lefelé a BTC,már 8700...ahhoz képest hogy decemberben 19K felett volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)