Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #100095 üzenetére
Igen, az enyém is szar.
Sok a beteg példány. Nem tudom hány százalék, vagy hogy mennyi ment el világszerte, de redditen és máshol is sok a panasz.
Az enyém is fagyogat. Kb. 7x fagyott le eddig.
Nem szarakodok vele, visszaküldöm.
A következő van.
Gamer's Nexus-os Steve Burke érzékelőket helyezett el a PS5-ben, kiderült, hogy 8db GDDR6 IC-ből két darab, az alsók, környezetüket, az érzékelőt 93°C-ig fűtötték fel. Ez csak az érzékelő. Maga a szilicium +5-10°C még! A Micron 105°C-ban határozta meg a felső határt.
A gond egyébként az, hogy ez a két IC nem kapott heatpipe-ot. A másik hat igen, ott -30°C figyelhető meg.
Nyárra amúgy hullani fognak ezek...Nálam a helyzet: kb. 30-120 perc között jön egy fagyás.
Ez lehet olyan fagyás, hogy csonttá fagy az egész rendszer és magától kikapcsol.
Ezt követően jön a CE-108262-9 hiba.
A másik lehetőség, hogy csak a szoftver fagy ki, home gombbal és Quit-al az OS szintű fagyás megelőzhető.
Még olyan volt, hogy crashelt OS menübe és az a CE-108255-1 üzenet.Másoknak artifactol, ami ugye 99% vram és ugyanezzel a két üzenettel halnak a gépeik.
Nekem 30-120 perc között stabil, valaki csak a menüig jut el, olyan szar állapotban van a gépe.Nézd meg ez a srác hogy járt:
Milyen artifact lett neki 1 nap után...
New PS5 Error CE-108255-1 : Is my New Console Bricked?
(Update) PS5 Error CE-108255-1 and CE-108262-9 : My Huge PS5 Fail!
Sony PlayStation Finally Acknowledges Error CE-108255-1! Not Good NewsMy PS5 Froze Even Whilst Making This Video / Playstation Freezes And Crashes
A reddit meg tele van ehhez hasonló postokkal: [link]
Úgyhogy megy vissza a gép. A Spider Mant, igaz 5 fagyás mellett, de ki tudtam játszani.
A pénzemet kérem vissza. A gép meg e-waste.És az a gond, hogy nem is merek venni tavasszal. El van szerintem cseszve a hűtés.
Hanyag tervezés.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #100077 üzenetére
Jaja, a sok kifagyós PS-t, ami egyébként, ahogy bejön a nyár, egy időzített bomba lesz több példány az elégtelen GDDR6 hűtés miatt.
Én valszeg kifogtam egy szart, de idő kérdése és elkezd több hullani majd.Redditen nagyon sok a CE-108255-1 és CE-108262-9 crash és freeze. Ezeket kapom én is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #100078 üzenetére
Már nem fogok, kifizettem mindent...
De még nincs itt semmi, elvileg jövőhét vagy jövőhét után érkeznek a cuccok.
Ryzen 5900X & RTX3080 lesz. Mind kettő vizezve lesz, teljes fullcover blokk illetve monoblokkal.Majd kiderül mi lesz jövőre, januárban elvileg jön egy 3080Ti, lesz március mire a boltokba kerül, én úgy érzem lehetne várni a csodára hogy az ráver 25% a mostani 3080-asra, de szerintem nem fog, főleg annak tudatában hogy a 3080 és a 3090 között van 10%?
Várjuk ki a végét.
Radeonon is gondolkodtam, de nekem kell a sugárkövetés illetve az RTX, illetve Nvidia monitorom van, igy nekem nagyon nem opció a piros, raádásul még a Ryzentől is tartok picit.
Majd kiderül, vannak teszteim az előző 2080Ti OC mit ment, ha valakit érdekel, feltudom tölteni.
2080Ti OC EKWater vs RTX3080 EKWater.
Majd ha lesznek infoim, úgy is jelentkezek, most jelenleg várok...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Nem várok tovább, úgy döntöttem veszek egy 3080 ast, blokkot mindent hozzá, hátlapot.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #100074 üzenetére
ja, nagyon sokan ulnek otthon. reszben nagyon nem mehetnek ki, reszben pedig nem megy el ido a munkaba jarassal amit ertelmesebben is el lehet tolteni.
marciusban en is beujitottam egy projektort otthonra aznap, amikor melohelyen soft lockdownba mentunk. meg azota webcamot, normalis mikrofont, updateltem a kijelzom, az egerem, a vizem es nezegetem, de sehol nem talalok epeszu aron Kinnarps 9000et (afaval ilyen 8-900 eur, au). irodaban olyanom van, sajnos megeri az arat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Olyan kva jo.hogy megjelennek az 5700 5700XT kartyak is valamint a 3060Ti.
De minek,ha ugy sem lehet kapni...
Minden ertelmet veszti.
Meg a paper launch-nak sincs ertelme.Olyan mintha prototype cuccokat adnanak el kereskedelemben.
Aminek lehet engedelye sincs a letezesre.
Lehet per is lesz meg ebbol amerikaban.
Barmi ami most kijon,olyan mintha nem lenne semmi ertelme.Vagy akkor adnak el ugy,hogy very very very very limited edition,es nem gyartunk belole csak 200 darabot,aminek szinten nincs semmi ertelme (like...egyszer volt Budan kutyavasar). De akkor meg kva dragan kellene eladni (ennek sincs ertelme),mert eleg jo aron lehetne venni,ha lehetne venni.
Mi lesz majd az uj intel procikkal ?
Gondolom azt sem lehet majd kapni.
Arra nagyon kivancsi leszek.Nvidia Amd,illetve barmi amihez kozuk van az jelenleg full kamu.
Konzolokat meg sem emlitem.
(nv jobban all,mert naluk csak gpu van )
Eloadnak vmit ami igazabol nem is letezik.
Fejlesztunk haladunk elore,buszkek vagyunk a munkara amit vegzunk,csak gyarto sorra nem kerul,mert nem kerul.
Milyen gyarto sor az aminek semennyi a kapcitasa...kb nem letezik gyarto sor.
Alkatresz hiany elvileg nincs.Gyarto sor helyett...
Kb mintha ebben az evben ennyit koltottek volna reklamra.
Villantsunk vmi nagyot ami jol mutat,de felejtsd el,hogy megveheted.Lehet,hogy meg sosem hazudtak ekkorat egyik oldalrol sem...
De meg early adopt sincs,mert akkor 3x-os aron adnak a cuccokat es lehetne kapni.
Teljesen ertelmetlen az egesz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #100055 üzenetére
Na jó maradhat!
Eléggé tetszetős és szemet gyönyörködtető órajeleket érnek el ezek az új sokmagos Ryzenek.
Ahogy körbekérdeztem ma a Ryzen 3000 és 5000 topikokban a 3000 szériát veri az Intel 9000 szériája adott magszám és feldolgozószám mellett, de az újabb 5000 szériás procik... elég szépen verik az Intelt.
Ugyan nem kérdeztem be a 10. generációs Intelek topikjában, de lehet úgy sem lenne semmi értelme
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
válasz Cthulhu Dawn #100059 üzenetére
Áááá, most a PS5 a menő.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Votma?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
-
Puma K
nagyúr
válasz snecy20 #100047 üzenetére
Fék!! FÉÉKK!!!
Nehogy 5800 XT-t vegyél mert az nincs is!!
Remélem még időben szóltamFél szemmel követtem a hardveres témát, mert volt jobb dolgom...
De végre most látom azt hogy nem csak a csillámpor hullik az AMD háza táján hanem oda csapós hardverük... Sőt! Hardvereik is vannak.
A szoftveres része már más kérdés lesz a gyakorlatban... de remélem ehhez is felnőttek
-
snecy20
nagyúr
válasz Puma K #100045 üzenetére
Mikor veszünk mi itt mind full AMD
konzoltasztali gépet...?Én hajlok rá...cserélném kalandvágyból a 2070-et 5800XT-re, a 3950X-t pedig 5900X-re, de az, hogy mostanában hazai szinten videokártyát csak apróhirdetések útján, kéz alól tudsz venni, az a világ szégyene kategória, és olyan szinten elveszi az ember kedvét mindentől, hogy elmondhatatlan. Ugyanerre a sorra jutnak majd a 6800/6800XT-k is, természetesen, hiszen ma 20-30k haszonért anyjukat is megb**k az emberek. :-/
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Puma K
nagyúr
válasz ScomComputer #100043 üzenetére
Gondolom mert a topik nevébe belekerült az Ampere aztán boldog boldogtalan beszabadult zaklatni titeket...
Időközben világossá vált, hogy idén semmit nem veszek a gépbe... pedig jó lett volna valami bikább kártya a mostani 2060 helyett. De ez is ellátja a feladatát... maximum kevésbé van értelme a 165Hz-es monitornak
Köszönöm kérdésedet megvagyok. Kicsit változtak a melóhelyen a körülmények aztán múltkor munka után hazaérve sikerült 13 órát aludnom... pedig csak egy ártatlan délutáni pár órás pihenőnek indult
Mikor veszünk mi itt mind full AMD
konzoltasztali gépet...?"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ScomComputer
veterán
válasz Puma K #100042 üzenetére
"A magam részéről kerek egész 1 hónapig elengedtem a fórumozást..."
Jól tetted,azóta nagyon felhígult az OFF...totyik....egy ember,akinek nem mondjuk ki a nevét,idecsődített mindenféle népet....
Persze vannak köztük,nagyon jó arcok is meg vannak köztük...khhmmm,olyan észosztó fakeman-nek..
Én örülök,hogy visszatértél....hogy vagy ?[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Megkértem a 8mag/16szálas AMD proci 3000 & 5000 széria tulajokat adott topikokban, hogy legyenek kedvesek és dobjanak be CB R23 eredményeket hogy náluk mit megy a szett.
Jelzem, hogy ha a copfos AMD propeller betalál akkor sejthető hogy kinek kellene inkább pihenőre venni a figurát.
A magam részéről kerek egész 1 hónapig elengedtem a fórumozást...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Speed® #100027 üzenetére
jolvan.
anno egyebkent rakerdeztem itt a topikban, hogy nem-e lenne jobb, de akkor ez nem merult fel.
az epitett viz az mas volt, ott visszetero problema volt, hogy jottek a
jatekvizesegybevizes forumozok segitseget kerni a legozos topikban. ahol kb nulla tapasztalat volt az ultrakompakt Asetek pumpakkal.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Tessenek parancsolni.
-
Puma K
nagyúr
Amúgy nem lenne értelmesebb kivenni a topik nevéből a mindenféle generációk jelölését...?
nVidia
Maxwell / Pascal / Turing / Amperetulajok OFF topikjaVVV
nVidia tulajok OFF topikja
Kicsit hasonlóan túl van misztifikálva a topik elnevezése mint az épített vs kompakt vízhűtéses topikok megkülönböztetésre tett kísérlet volt anno... mindenféle kacifántos nevet kapott az épített vízes topik teljesen feleslegesen...
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
keIdor
titán
AMD RX 6800 XT VS RTX 3090 4K Benchmarks | Ryzen 3950X
Kár, hogy még nem jutott hozzá az 5950X-éhez, mert úgy jobb lenne azért a teszt.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Megcsináltam a Metro bevezetését, és azonkívül, hogy szarrá zabálja a gépemet az RT, mást nem láttam, de jó lesz ez.
-
cyberkind
félisten
Köszi srácok a tiszetlüt!
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #100000 üzenetére
100k
Sracok mondjatok mar par jatekot amivel erdemes jatszani es idei jatek.
Egyetlen egy van a listamon az a Valhalla, de azt meg "trukkosen" akarom beszerezni.
MSI termekekhez jar, es haver epp epit egy gepet, probalom ravenni, hogy kell neki egy tap, vagy aio, vagy haz..
Barmi johet...
-
ScomComputer
veterán
-
boogie84
veterán
Nem tilos egy terméket 2 profillal 2x hirdetni az aprón?
[új hirdetés ugyan arra a termékre] [eredeti hirdetés] [jofogas]Érdekessége a történetnek, hogy a kis műszaki cikkekkel foglalkozó boltocska miféle garit adhat olyan termékre amit nem is forgalmaztak? Emberünk megvette privát és cégen keresztül adja tovább?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
AsakuraDave
őstag
válasz keIdor #100005 üzenetére
Jah így gondoltam
Már nincs erőm végig hallgatni a DF videókat de mindkét konzol elvileg minimum 1440p-ig internal scalel.WD Legion videójukban voltak ilyen okosságok, hogy PC-hez mérve:
"turned off headlight shadows on cars"
"using 1/4 resolution global illumination"
"reduced shadow settings"
"no high resolution texture pack"Minden platformon checkerboard ressel megy a ray tracing de konzolokon 1920x1080(SX-en 1280x720) a max felbontásuk(PC-n nem tudni pontosan szerintük X tengely natív, Y tengely 50-70%) és a PC medimum RT, azaz a leggagyibb beállításnál is alacsonyabb az SSR minőségük(számok alapján a PC medium RT fele) stb.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
snecy20
nagyúr
válasz FollowTheORI #100003 üzenetére
+keldor
Ahol jó és látványos a megvalósítás, illetve sokat hozzáad a grafikához, ott üdvözlendő a RT. Még olyan eklatáns példákat nem láttam rá, de... ez a Pókemberes jelenet mondjuk nem volt rossz. Idővel valószínűleg az erőforrás-igénye sem lesz olyan durva a sugárkövetésnek.
-
snecy20
nagyúr
válasz AsakuraDave #100006 üzenetére
Pont akartam mondani hogy ennyi Máté azért csak nincs a PH-n.
-
AsakuraDave
őstag
válasz ScomComputer #100004 üzenetére
Nem vagyok Máté
Persze még bontatlan csücsül a polcon mellettem és nagy szemekkel néz és mondja, hogy : "yo boss get me a beta bios already for that filthy X470 board of yours"
De nem értem, nem megy az inglish az ukrán meg a román az megy de az inglish az egyszerűen nemThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
keIdor
titán
válasz AsakuraDave #100002 üzenetére
Szerintem dynamic resolution és 2160p tetővel.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
válasz AsakuraDave #100002 üzenetére
Hey Mate...meg van még az 5600?
-
nagyúr
válasz snecy20 #99991 üzenetére
Szerintem jó és fontos előrelépés az RT, csak még nem jött el az ideje. Ez még mindig amolyan ízelítő csak.
De szvsz nagyon látványos a különbség.
Ha van lehetőség és jól működik (játszható), énis inkább az RT-t választom, mint a több fps-t. Kivéve a multi játék. De az meg csak BF nekem, szóval 1 játék.Nagyon könnyű pedig észrevenni, amelyik nem RT. Ott "világítanak" a tárgyak, bútorok, stb "természetellenesen", ott is ahova nem is esik fény rájuk (általában egyenletesen az egész felületükön), mivel mindegyik külön meg van világítva, hogy látszódjon jól... míg az RT képen nem világítanak a tárgyak, hanem valóban a rájuk eső fény világítja meg őket és csak ott és úgy és annyira, amennyire "természetesen" esik.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CJ4567
nagyúr
válasz keIdor #99997 üzenetére
Az Exodus féle GI implementáció, és a Control, ahol azt érzem, hogy ez igen, ezt talán bekapcsolnám, mert ez tényleg jóval szebben néz ki. A Spider Man se rossz, viszont kültéren már nem annyira látványos, és inkább 60FPS-el játszanék, mint RT + 30, nagyon feltűnő a folyamatosságbeli különbség.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest