- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
DeckardCain #85997 üzenetére
BF5 64-es szeron a 6mag+fingHT is keves...a havas palyan enyhe hoeses kozben...cpu 90% VGA 75%-on...szoval jah, johetne mar valami sok magos dinnye vegre
-
Gigabyte Aorus AD27QD Tactical Gaming Monitor 144hz 1440p QHD 1ms IPS HDR
Nem rossz...
AORUS AD27QD 27" QHD HDR IPS FREESYNC 144HZ GAMING MONITOR £534.99
#85992 VTom :
Ott vmi nem kerek.
2133 vs 3000 kb 100ponttal többet kellene hozzon. -
VTom
veterán
válasz
Devid_81 #85990 üzenetére
Ha már ez a téma, az mitől lehet, hogy az adatlapomon lévő konfiggal az XMP bekapcsolásával kevesebb a cinebench score, mint a korábbi mezei 2133-as ramokkal?
Semmit nem állítottam át, csak XMP enabled a biosban, hardware info szerint 3000MHz-en mennek a ramok, tehát valóban be van kapcsolva. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
DeckardCain #85987 üzenetére
Viszont a proci arakban meg eleg nagy kulonbseg van, fene tudja, nalam meg mindig ott a baj, hogy orajelekben nem mennek eleget.
Mondjuk az orajellel nem lennek akkora bajban ha az AMD IPC lenne vagy 1.5x annyi mint az inteleSzerk: (#85988) Raymond persze nyilvan nem hasznaljak igy a tesztelok, viszont egy kis finomhangolastol egeszen jol elkezd "szarnyalni" .
Latszik, hogy meg a sima XMP betoltes sem egeszen okes, meg akkor sem ha 3200-3400-as ramokrol van szo.Remelem ez a Zen2 tenyleg csinal/mutat majd valami okosat nekunk iden nyaron, de en mar egyaltalan nem hiszek abban sem, hogy olcsoak lesznek
Siman felarazza oket az AMD az Intel szintjere
Szerintem ha lesz is 12/16 magos akkor kb a szemunket kisirjuk majd amikor meglatjuk az arat -
Speed®
titán
válasz
DeckardCain #85987 üzenetére
3000C16 kittel használom a rizsát, teljesen kielégítő, itt is igaz, hogy bizonyos szint felett szintetikus e-penis jellegű a haszon. Teljesen életszerűtlen 720P tesztekkel bizonygatni a létjogosultságot..
-
-
Devid_81
félisten
Ezt a tesztet erdemes megnezni, hogy mekkorat gyorsul a Ryzen ha a memoria beallitasok megfeleloen vannak belove.
Azert kivancsi lennek sok site mennyire foglalkozik ezeknek a beallitasaval amikor epp cpu/jatek teszteket publikal.
-
Puma K
nagyúr
válasz
snecy20 #85984 üzenetére
A Farbrausch csapat vajon mit tudna kihozni annyi pénzből mint amennyit az EA-Activision-nál locsolnak adott címekre...?
-
snecy20
nagyúr
A KKrieger-re még emlékeztek? Az volt a 96Kbyte-os FPS.
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Retro
Nagyon imádtam ezt a játékot... annak idején GeForce1 32MB kártyával toltam lowon. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ScomComputer #85973 üzenetére
nem a gepigenye hanem a licenszelesi koltsege magas
tetejeben magat az enginet serious games teruletre is fejlesztettek (ertsd, katonai kikepzesre), de oda tul hollywoodi volt.
-
keIdor
titán
Ez a Google Stadia is... én amíg tehetem, hanyagolom és kerülöm a cloud gaminget. Szkeptikus is vagyok, meg nem is tetszik, hogy már a fizikai hardvert is elvennék. Ez, önvezető autók, micsoda unalmas világ lesz itt 2030 után.
-
válasz
ScomComputer #85975 üzenetére
Igen,két része volt.
Nekem nagyon nagy kedvenc volt.
-
ScomComputer
veterán
válasz
syberia #85972 üzenetére
A Crytek csak próbálkozik,mielőtt végleg kifingik....az engine szép, de nem jó nagyon hw igényes a kutyának sem kell....ott van a Hunt Showdown, már kb. 100. patch-nél tart és még mindig szar,fos battleroyal.....én a zárt alfa óta velük vagyok,foglalkoznak vele az tuti,ez nem vita,csak még mindig ott a de.....most gondolták a "gaytracing"-el megmenekülnek...és megint itt a de..nem
-
ÁdiBá
veterán
Amikor a család leült a TV-elé mesét nézni!
[link] -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
keIdor #85969 üzenetére
Ismerve az NV-t, ez abszolút az AMD várható lépéseitől és termékeitől függ.
Az RTX is azért jött megsiettetve mert várták a Navi launch-ot meg a 7nm Vegát (szerintem még ültek volna rajta egy fél évet kb).
Szóval ha az AMD nem villant valamit idén, akkor én sem várok NV-től új cuccot.
Attól függően mennyire költséges vagy spórolós a 7nm, még esetleg az befolyásolhat ezt azt ezen kívül/felül...
-
keIdor
titán
Ez nem tudom volt-e már, engem ez érdekel jobban.
Rumor: NVIDIA Could Tease Next-Gen 7nm Ampere GPU At GTC 2019
Szerintem 2020-ig nem lesz új kártya már, de addig szerintem mutatnak majd belőle valamit.
2080Ti+30% azért már jó ugrás volna. (persze nem mindegy mennyiért...) -
-
VTom
veterán
válasz
Devid_81 #85961 üzenetére
Én meg megmutatom a bőrkabátosnak, hogy pont telibesz@rom a raytracinget, és nem most jöttem a 6:20-assal (hanem 6:20-kor...)
Biztos, hogy veszek fél millióért VGA-t azért, hogy 2(!) játékban több legyen a tükröződés, meg szebbek legyenek az árnyékok
(#85963) Puma K Ezzel az ügyes furfanggal megduplázta a kártyája értékét
-
Puma K
nagyúr
Csináld & szereld magad hűtés R9 290-re:
Arctic Accelero Xtreme IV + némi alu
Forrás: Sapphire R9 290 + Arctic Accelero Xtreme IV + VRM mod
-
Devid_81
félisten
Jaja 18 fps...
Most tulajdonkeppen megmutatja a borkabatos, hogy a Pascalosok sincsenek elfelejtve, nekik is jar egy kis ray-tracing de csereben olyan sz@rul fog menni, hogy a legtobb user az RTX kartyak vasarlasan fog majd gondolkodni ha megtetszik neki a tech.
Avagy jo kis marketing a Pascalrol->Turingra valtashoz...innen is latszik mennyire nem megy a Turingok eladasa -
FLATRONW
őstag
-
Devid_81
félisten
NVIDIA has announced that they will be releasing a new GeForce Driver in April which will enable DXR support for Pascal GeForce 10 series and Turing GeForce 16 series graphics cards.
Nah tessek, nagyon bokezo ez az nVidia mostansag
-
Speed®
titán
-
Puma K
nagyúr
Ezt csak úgy itt hagyom:
So the 8 core FX 8350 is not actually 8 cores. It is 8 integer clusters in 4 cores with CMT.
-
ScomComputer
veterán
Szegény Players, hogy imádná ezt a videót.....
"Kár érte, kiváló ügynök volt" -
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #85940 üzenetére
A játékban 135fps cap van állítva nálam G-Sync 144Hz miatt, az lefogja az átlagot ha menne fölé. Nálad fölé ment, grafikon alapján. Meg az RTX-2080 olykor erősebb már, DX12 alatt.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Raymond #85937 üzenetére
Semmi érdekes nincs benne. Csak megörültem, hogy még 2019-ben is van aki ebbe a házba épít gépet
A kábelrendezés terén meg valóban, emberünk nem volt a helyzet magaslatánA https://pcpartpicker.com/-on szoktak lenni építés közbeni képek.
-
Puma K
nagyúr
Here is the budget 2600/2070 build I recently put together. I call it adhd.
Build/Photos: [link]- Corsair 200R
- Gigabyte B450 Pro
- Ryzen 2600 / Noctua U12S
- Vcolor 16GB 3200
- PNY RTX 2070 OC
- Thermaltake 850 GoldAnnyira jó az a kis ház és elégedett voltam-vagyok vele, hogy még mindig nem adtam el
Ahogy azt a házat, úgy lehet a mostani alaplap+proci+memória triót sem fogom eladni. A CPU hűtővel együtt... éss még az XFX Pro 450 táp is meg van ami szerencsére Seasonic 520 beles. Második gépnek jó lesz
-
keIdor
titán
GTX-580, egy több mint 8 éves VGA napjainkban.[link]
-
Raymond
titán
válasz
Raymond #85926 üzenetére
Ha valakinek nincs kedve 18 percet vegignezni:
Eloszor beallitani az Ultra preset-et es utanna ezt a harom dolgot megvaltoztatni:
Volumetric Fog -> Medium
Local Reflection Quality -> High
Ambient Occlusion -> HighEz +30% teljesitmeny ugy hogy a kinezet marad. Egyebkent szerintem ez nagyon hasonlo az elso reszhez, de ott a Particle Effects lejjeb vitele is tudott kicsit dobni a teljesitmenyen vizualis degradalas nelkul, itt viszont ugy latszik nincs sok hatasa.
-
Raymond
titán
-
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #85915 üzenetére
1 órát vittem csak, nem rossz. Maga a világ meg a lövölde része tetszik, ezzel az egynél se volt baj. Jól is fut, de fogyogat a 1080Ti. 2560x1440 Ultra, meg amit még lehet növelni az növelve lett úgy van 58-120fps között, G-Sync szépen simít, nem zavaró az 50-es tartomány se.
-
Devid_81
félisten
válasz
TTomax #85916 üzenetére
ASUS RTX 2080 Dual OC
Ma kapom vissza havertol mert kolcsonben volt nala.
£550 topik lakoknakHa kell gyari eredeti csavarokkal kapod, a ragacs rajta lesz mintha semmi sem tortent volna.
Vagy ha kell akkor gyari csavarokat csak mellekelem neked gari intezeshez, es bonthato nem-ragasztott csavarokkal rakom ossze.
Ha ram hallgatsz hutot cserelsz rajta, mert a gyari cucc egy hanyas. -
TTomax
félisten
Ha van valakinek 1080Ti vagy 2080 eladó jó áron szóljon,lehetőleg UKban.
Esz már a penész,ez a VGA csere függöseg de komolyan.
-
Raymond
titán
Nem tudom ki hogy van vele (vagy mennyien neztetek), de nekem a Triple Frontier kozben allandoan ez jutott eszembe:
Ghost Recon Wildlands: The Movie
A trailer-bol nem annyira jon le, de a film maga tele van olyan felvetelekkel amik egy az egyben a jatekbol is lehetnenek.
-
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #85906 üzenetére
Én is mától tudok vele játszani.
-
Speed®
titán
GRID2 ha kell valakinek kiegészítőkkel: [link]
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #85909 üzenetére
Nincs mit!
-
TTomax
félisten
Grid 2 ha kell valakinek 3HK0A-N62FM-3BC04 steam...
-
RazoR
veterán
válasz
ScomComputer #85906 üzenetére
Fapad van nekem is, éjfélkor kezdem (elvileg).
-
ScomComputer
veterán
Toljátok már a Division 2-t ? Nekem csak a fapados verzió van én csak holnap kezdem,bár igazából holnapután....
-
Raymond
titán
válasz
TTomax #85902 üzenetére
De ki beszel itt all core 5Ghz-rol? Az Intel-nel se ez van es a mostani 4.3Ghz se all core a Ryzen-nal.
Ugy ahogy az Intel-nel 5Ghz az 1/2 core boost es 4.7Ghz az 5+ core boost az uj Ryzen-nel is tier-ek lesznek. Aztan hogy OC-val megy az osszes X Mhz-en az Intelnel OC-val ugyanugy meni fog a Ryzen-nel. Ahogy most is megy, az hogy az OOB beallitasok mik aranylag lenyegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka