Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz FollowTheORI #85696 üzenetére
"még a 1660Ti is veri néha a 1080-at"
Na azt azért nem...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #85696 üzenetére
amennyiert jelenleg a hasznaltpiacon az 1070ek mennek...
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz TTomax #85686 üzenetére
Elég sokat... ha megnézed az újabb fp/int mixes játékokat, még a 1660Ti is veri néha a 1080-at is...
Én nem vennék már használt 1080-at... max a 2060 ára alatt legalább -30-40%-al.
Legalábbis a jövőre nézve.Az sem mellékes mondjuk hogy sok közelmúltbeni játékban is már majdnem egál.
Tehát visszamenőleg sem vesztesz sokat.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #85693 üzenetére
1080Ti-t Radeon VII-re?Minek?2%on belül vannak egymáshoz képest,nem egy nagy upgrade.Sok a pénzed?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Köszi mindenkinek !
Sajna amd nem jöhet szóba a monitor miatt (XB241H).
Mindenesetre meglepett,hogy inkább a 1080-ra szavaztok.
Lehet behúzok egy R VII-et,a 1080Ti meg haza megy.
Mondjuk akkor meg nekem kellene monitort cserélni...talán nem,mert a freesync-es tv-vel lehet jól meglennének.
Előkészítek a Ryzen 3 -nak.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
VTom
veterán
válasz snecy20 #85691 üzenetére
Én akkor nem mondtam.
980Ti-ről 1080-ra cseréltem (nagyon jó áron találtam) arról meg 1080Ti-re. Megérte.De most amiből lehet választani:
- ugyanaz, vagy rosszabb teljesítmény kevesebb vrammal
- jobb teljesítmény aránytalanul drágán
- mindkét fenti esetben kockázat, hogy meghal a kártyaszerintem ez elég, hogy bojkotáljuk ezt a generációt, hátha a fejéhez kap az nvidia.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
snecy20
nagyúr
válasz akoska07 #85684 üzenetére
Gondolom a GB árak jobbak mint nálunk, itt most 115.000ft körül van a kínálat alja.
Lényegében 0 - 1.5év garis használt 1080-ak ára vetekszik a vadiúj 2060-akéval, szóval mondanám hogy nem kérdés az utóbbi mellett dönteni, de azért teljesítmény oldalon van jó pár játék ahol még lényegesen jobb a 1080, illetve hízogatnak a VRAM követelmények is.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #85684 üzenetére
Hááááát......Nem igazán tud elönyt felmutatni a 2060 a 1080 ellen.RTre gyenge,a DLSS meg nem egy nagy durranás.Teljesítményben sem igazán jobb,fogyasztani sem fogyaszt jelentősen kevesebbet cserébe viszont kevesebb VRAM. Felépitésben jobb a jövő játékaira,de hogy ebböl majd mennyit tud profitálni az kérdéses... árban azért a jobb darabok is drágábbak,nem igazán jó vétel még.Minden az ártól függ... 300fontért vagy egy garis 1080,vagy egy Vega 56 inkább [link] Többet én nem nagy költenék,esetleg még egy költséghatékony 1660Ti sem rossz választás.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
GTX1080 ellenében ti is RTX2060-t vennétek (FHD) ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
keIdor
titán
Annyira jól sikerültek az animációk és a sérülések kidolgozása, hogy még most is csak lesek. Nekem eddig ez a game of the year.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Valaki tolja itt még a BF3-at,nekem közel 6000 órám van benne az soknak számít?Jöhetne valami jó társ,mert állandóan lecsalóznak..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DeckardCain #85675 üzenetére
koszi
finomhangolastol annyira nem felek, viszont a harom kijelzo altalaban a fogyasztason nem segit meg neheziti a debugot.
mondjuk igaz, ha a harom jatek erdekel ugy jobb a helyzet.
-
DeckardCain
senior tag
válasz proci985 #85672 üzenetére
Nekem tegnap lett meg a pulse 56.
125e volt 3 jatekkal itthon.
Lehet meg olcsobb lesz mert kulfoldon mar lattam 300 korul is. Nem akartam mar varni.
Hetvegen atgondoltam. Tudtam, hogy mi var ram. Finomhangolni kell.
Jelenleg 0,975v-on(1,2 a gyari) megy 1500as gpu-val es 850as hbm-mel.
Hbm menni fog 900-al is. GPU vege nincs meg jelenleg.
Heaven alatt megall 160w korul.
Viszont aki az ilyen dolgoktol tart vagy nem akar foglalkozni vele az messzire kerulje meg ennyiert is.En gyari allapotaban csak drivert telepitettem.
Gyari allapotaban szerintem sokszor bebukna a gpu orajel 1300 ala is 180w-os tdp keret mellett..Jelenleg cpu limitem van. De amint itt az új ryzen akkor cserelek valamire.
Osszesegeben elegedett vagyok.
Strix kartyarol valtva kicsit tartottam attol, hogy olcso pulse-al megjarom. De eleg massziv lett ez a huto.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #85672 üzenetére
A Vega56-ot most az ara adja el, es a hozza adott 3 jatek.
Ha jol tudom Aprilisban lejar a promo amugy, nem tudom onnan mivel adjak el
Mert ez a teljesitmeny megvan nVidia oldalrol a GTX 1660Ti-al vicces fogyasztassal a Vegahoz merten.Masik oldalrol a Vega56+UV es par FPS kulonbsegre kerul a V64-tol, valahogy az 56-os amugy jobban skalazodik alapbol is jatekokban.
[ Szerkesztve ]
...
-
Raymond
félisten
Maxon Releases Cinebench R20 Benchmark
Yeah!...
The benchmark is already available from the Maxon website, working through the Windows Store or the Apple App Store on Macs. It does not look like there is a separate standalone download.
Ohhh...
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #85671 üzenetére
ez pont arrol szol, hogy oversupply van 1070es szintig es alatta es emiatt mar most esnek az arak, ld 200USD koruli 1060 es 580. tehat epp, hogy most kene alacsonyaknak lenniuk az araknak.
mondjuk a vega56 koruli hypeot annyira nem ertem. a teljesitmenye mondjuk 300 euro korul oke, csak irdatlanul sokat fogyaszt.
jo, banyaszszezonhoz kepest jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nocsak,nocsak,aki VGA-t akar venni jó áron annak már nem kell sokat várni nyárra lesz itt áresés...[link]
-
nagyúr
válasz proci985 #85661 üzenetére
Akkor jól gondoltam,hogy nincs értelme a deluxe-nak.
Nem olcsóbb ubi-nal.
Nem is értem,hogy tudják ilyen olcsón adni.Én bírom a FC sorozatot.
---
FC5 Gold,pont most van elég durván leárazva ubi-nál.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #85664 üzenetére
igy igy. a Far Cry szeria a masodik resszel kezdodott.
Far Cry 1 - Crysis 1 - 3mat is imadtam. a 2 nekem tul konzol volt meg amikor kijott semmin nem futott jol, aztan amikor megneztem par honapja nem tetszett, nem oregedett jol. a Crysis3 harom kijelzon viszont jezusom mekkora elmeny volt.
mondjuk azt is vegyetek hozza, hogy en harom kijelzon toltam a FC2-5 / Crysis3mat, szoval jellemzoen immerziv barangoltam ami idonkent atcsapott taktikai fpsbe.
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #85661 üzenetére
Hát szerintem az V is igen gyenge eresztés volt,metro sem hibátlan de nálam fényévekkel feljebb van az élménye és a hangulata a FarCryokhoz képest... a Far Cry az első rész után elveszett Far Cry lenni,a metro számomra egy élmény volt és méltó folyatása a sorozatnak ahol azért fejlődés látszik.. a Far Cry 5 meg játszottam,befejeztem,de nem igazán hagyott nyomot bennem...
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #85660 üzenetére
deluxenak sok ertelme nincs, bar az elejen egesz minimalisat segit.
ha ubinal veszed akkor ha bevaltasz kuponra pontot akkor olcsobb.
nekem olyan 13 ora volt amivel kb elmezonyben voltam, utana meg jopar oraja az embernek siman elmegy. en legalabb 2-3 orat csak helikoptereztem meg felderitettem a vegen, meg nekialltam asoval bolenyre vadaszni egy forgalmas keresztezodesben ami tok jo lazitas volt. jellemzoen ilyen 20-30 ora megvan, ha minden bokorba benezel, a harmas expediciok tenyleg nehezek. szoval vicc, de kb van olyan hosszu, mint az uj metro ahogy olvasom es ez tenyleg open world.
ha szeretted az otot akkor egy remek lezarasa a sztorinak. nekem ezert volt moka helikopterrel bejarni a teruletet, anno azt nagyon elveztem az 5ben is es tenyleg nagyon megvaltozott a map.
az "SJW mert szines!!!" social justice (anti)warriorokkal meg nem erdemes foglalkozni, tokhulyek az egeszhez. remekul all a teruletnek a tavasz es egy eros kontrasztot ad a leatomozott teruletekhez kepest. akiknek meg a ket csajjal van baja azok nem jatszottak az FC2/FC3/FC4 harmassal .
viszont vedd figyelembe, hogy en szerettem az otot es a legnagyobb bajom az volt vele, hogy mar nem lehetett atloni a palankokon mint pl a masodik reszben. ha nem jott be az ot akkor keruld, mert mechanikailag kb ugyanaz a jatek minimalis progressziot erinto valtoztatasokkal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha lesz benne elég erő játékok alatt akkor én is könnyen becserélem a "öreg" gépemet.
----
NV igazán adhatna ajándék FC New Dawn-t.
Belenéztem és nem rossz.Kell ebből a Deluxe azzal a plusz pár fegyóval és skin-el ?
Én inkább azt venném mint a Div2-t félkészen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Colorful’s Flagship iGame GeForce RTX 2080 Ti KUDAN Now Available For an Insane Price of $3000
Hatha valakit erdekel esetleg egy olcso VGA
...
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #85649 üzenetére
Én megvettem 50fontért,de csak mert nem bírtam magammal,nem ért annyit.Jó játék de ha egyszer kitoltad vagy kétszer,akkor max benchelni veszed elő többet.
-
ScomComputer
veterán
válasz TTomax #85648 üzenetére
Most nézem a metro exodus-t nem rossz ez a kinti világ,de baromira unalmas,milyen jó lenne ebben a világban egy jó kis multi,lenne vagy 4 squad, és bujkálva a romok között,meg a roncs vonatok között,ai szörnyekkel, a squadok ellen, ááááá nagyon ott lenne, de nem tudnak ezek játékot csinálni...na majd én ha egyszer odajutok,de sok a melóm még előtte...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Azért elég rendesen bővülget ez a lista... [link]
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Köszi !
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #85643 üzenetére
akkor riviatuner.
Nálam 97 a limit, korábban talán ebbena topikban írták TTomax-ék a javasolt beállításokat a minimális input laghoz.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
TTomax
félisten
Itt van egy Gsync indicator....sokszor jól jön. [link]
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #85643 üzenetére
100Hznél afterburnerben olyan 95-97fps limitet állíts be... 2-5el alatta..
-
ScomComputer
veterán
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #85638 üzenetére
A freensync nem limitálja az fpst mint a vsync... syncel a tartományban, a felett már nem tud,de nem limitel.Ha ez zavar akkor állítsd be egy fps limitet,problem solved.Fast syncet csak akkor ha neked kell a +100fps,mert a fast sync a gsync tartomány felett dolgozik,de én személy szerint nem szeretem mert darabosnak érzem.
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #85640 üzenetére
Az a v-sync. Kell, hogy legyen adaptív.
-
RazoR
veterán
válasz ScomComputer #85638 üzenetére
Monitoron freesync on, driverben gsync on és függöleges genyó adaptiv
-
ScomComputer
veterán
Hali..egy kérdés...
Adott egy freesync 100hz monitor, na most ha bekapcsolom a gsync comp.-t akkor nem 100fps-nek kellene lenni játék alatt,mert nekem 120-150-is van, vsync on-al természetesen 100,és azért a kép felső részénél látok egy törést,vagy most hogyan működik ez,nekem nem teljesen világos.. -
Raymond
félisten
válasz proci985 #85635 üzenetére
En is ezekre varok, lehettt volna tavasz igy nem "vesztek" par honapot a leirassal az iden, de ez van. Mondjuk a 7nm refresh GPU-kat is bemutathatnak mielobb mert egyszerubb lenne egy komplett csere.
Az igazsag az hogy teljesitmeny szempontjabol amire hasznalom nem kene meg ezt a gepet (i7-6700K, GF1070, 32GB 2400Mhz RAM) cserelni, de ha nem cserelem akkor kidobtam penzt az ablakon.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
VTom
veterán
válasz snecy20 #85632 üzenetére
az utolsó két AC minden CPU-t megzabál a denuvo miatt, erről már nagyon sok cikk megjelent. Gyakorlatilag mindegy, mit pakolsz alájuk.
A division 2-re leszek még kíváncsi, hogy mennyire profitál benne egy 9700K/8700K/9900K, vagy akár egy Ryzen 2600/2700 a 8600K/9600K-val szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #85632 üzenetére
Ugy latszik, hogy egyre jobban haladunk a tobbszalusitas iranyaba
Ha lesz 12 magos Ryzen akkor en arra ugrok majd ra de ha tenyleg lesz 16 magos, akkor meg az lesz a kovetkezo proci a gepemben.
16 maggal mar tenyleg jovotallobb lehet a vas.
Foleg, hogy az uj konzolok varhatoan 8 maggal jonnek igy PC-nel is kb az lesz majd az alap gamer konfig 3-4 even belul....
-
VTom
veterán
válasz DeckardCain #85627 üzenetére
Ha eladnád a kódot, írj rám légyszi.
Platform cserénél én Ryzenben gondolkodnék most, de ezzel meg lehet, hogy tényleg érdemes megvárni az új gen-t. PErsze ha most cserélsz, akkor elég lesz majd csak procit cserélni..
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz DeckardCain #85629 üzenetére
CPU cserevel mindenkeppen erdemes varni.
Mostanaban elgondolkodtam a csererol 6 magrol 8-ra mert mar lehet talalni "olcso" 9900k-t ebayen meg neha apron is.
De csak azert mert mostansag BF5-ozok, 32-64 es szerokon...8700K@5GHz es atlag 80-90%-on megy a proci...De a Div 2 ben is 70% atlag megvolt.
De megvarom az AMD-t, ez volt az eredeti tervem amugy is, mert elegem van mar az intel fele evenkenti "fejlodesbol" ami egyenlo a nullaval de csereben vese arban van minden......
-
DeckardCain
senior tag
válasz Devid_81 #85628 üzenetére
Sapphire pulse vega 56. Eleg masszív darab. Lesz uv+oc.
Innen lesz alzarol.Rtx 2060-70 vonalon gondolkodtam i7-el.
De mikor bepakolok a kosarba 400-450e korul(tap-haz-cpu-lap-vga), picit elgondolkodtam...
Kell ez nekem ennyiert?!CPU cserevel meg mostmar megvarom az uj amd-t. 2-3 honap kb, nem surgos annyira. Aztan eldontom melyik lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz DeckardCain #85627 üzenetére
Ovatosan Vegaval...itt koveznek erte
Melyik lesz amugy? Vega 56?
Angliaban Vega 56 nagyon sokat ment le arban szinte hihetetlen, de £254-ert mar van es ugyanugy jar hozza a 3 jatek.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz DeckardCain #85625 üzenetére
Raneztem a Division 2 open betara, toltam vele vagy 2 orat max.
Nekem rohadtul lapos az egesz egyedul...de coop jo lesz, a Div 1-et is ugy toltam ki.
Szerencsemre nekem meglesz a Div 2 "ingyen" egy nalam jart uj RX 580-hoz kaptam...de nem adtam oda az uj gazdajanak...
-
VTom
veterán
válasz DeckardCain #85623 üzenetére
Destiny 2-t én 20 perc demo után kukáztam
Az Anthem nekem is tetszik. 10 óra ingyenes az accessel, azt szerintem bele is tolom, persze ha kijön a division 2 akkor lehet, hogy nem fog összejönni már.
Nagyon szép és élvezetes játék, de a 30-35 fps, meg a tartalom hiánya azért rányomja a bélyegét. Ennek valóban sokkal több idő kellett volna még.
Meg ezt a coop vonalat sem értem, hogy miért erőltetik, én is solo-ban nyomom.
Majd ha megbukik, és bekerül az accessbe a teljes játék, akkor végigtolom a sztorit.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
DeckardCain
senior tag
Igen, ezt jol eltoltak. Ezt iden osszel kellett volna csak kihozni. Hiba volt ebben a formaban ezt így kiadni. Dehát EA...
Eddig 16 oram van benne es meg csak lvl12 vagyok. Csak solo.
Nekem bejon.
Story tenyleg nem nagy szam, de a destiny 2-t 3-4 ora utan kukaztam. Ez azert annal jobb joval.
A felepitett vilagban lenne potencial, latvany nagyon jo, gunplay is. Kell egy fel ev meg sajnos, mire lesz tobb tartalom. -
keIdor
titán
Sokan beszámolnak arról, hogy a PS4-et kinyírja az Anthem. Durva. Jön egy fagyás és kész, csak kihúzni lehet utána a konnektorból. Valakinek be se kapcsol utána többé. Az Xboxot is fagyassza, de eddig ott haláleset nem volt.
Well done EA/Bioware.
Összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #85617 üzenetére
Nem szabadna, hogy baj legyen
Szvsz ez Europat fog jelenti amugy es nem Europai Uniot....de nez meg a leirast azert
Meg a telefon tarsasagok is azt mondjak megtartjak a mostani felteteleket es nem fognak charge-olni ha kilepunk es majd "roamingolunk" stb. Ezenkivul hallva a hireket nem lepodnek meg ha nem sikerulne ez a kilepes, az Irek konkretan lebombaznak minket majd ha ujra hatar lesz a ket orszag kozott[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
válasz ScomComputer #85618 üzenetére
Vmi rosszat mondtam ?
Volt ahol láttam EU-s megjelölést,nem Európa.
És a kettő nem feltétlenül ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
nagyúr
Srácok...
Ha pl. most veszek egy kódot a játékhoz és EU-s a kód.
Akkor áprilisban (márc.29.kilépünk) már nem lesz elérhető a játék listámban ?Illetve a többi játék ami már meg van egy ideje,de EU-s volt a kód.
[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
Köszi.
Inkább azt a 10nm kellene mar hozni.Na viszont en ugy nez ki raprobalok jovo heten egy alzas Sapphire vega 56 pulse-ra 125ert 3 jatekkal. Picit finomhangolni kell
uv+oc. Meglatjuk.Topic-ban azert maradok. Ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz DeckardCain #85611 üzenetére
LGA 2066
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
HEDT.
Ez egy i9-9940X (14 mag) csak válogatott, 5GHz turbo gyárilag.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
AMD Radeon VII Powerplay Overclocking & Water Cooling Results
Van benne tartalek, de ugy latom kozel 500Wattbol kerul kozel a 260Wattos RTX Ti-hoz.
Mindenesetre a voltagemod-ot en nem csinalnam, siman vizet neki es ameddig megy megy.
Kar, hogy ez a Vega VII csak ilyen kis trukkokkel kepes behozni a 2080-at.[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Az ilyet hogy hozzák össze? Alkohol+LSD?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
"This is an accurate representation of today’s society"
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest