Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
GPU-Z-ben ennyi van:
(amúgy kb. itt is a vége, 1535MHz-en kevesebb pontot kapok, 1550MHz-en meg már újraindul a driver, a memória meg 1900MHz-nél már láttam egy-két érdekes pöttyöt, ami artifact lehetett)
Szóval ez a vége kb. kicsit kevesebbet megy, mint régen, ami lehet degradáció, de inkább a 4 évvel újabb driver alatt már csak ennyit tud. Utóbbi inkább.
3DMark-ra amúgy toltam egy agresszív venti profilt a memóriák miatt, valami légmozgás legyen teszt alatt.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #102096 üzenetére
arra gondoltam inkabb, hogy a Maxwell GPU eleg erzekeny volt a koritesre. 970nel emlekszem, hogy par kartyaval orultek az 1400as OCnek, az enyem meg gyarilag afolott ment a jobb hutes es a magasabb fogyasztasi limit miatt.
egyebkent nekem is volt egy ilyen visszavasarlasom, anno egy HIS HD6950 ICEQ 2GBt vettem vissza, ami aztan azota is megy anyam gepeben. az egy teljesen csendes kartya volt (kb Noctua minosegu gyari hutessel).
ja, ennyi idosen mar ne gyilkold, lassan ugyis kb gyujtoi modellrol beszelunk
ja, fel 1080ti, de ugy is nezheted, hogy kb egy 2060 szintjet jo kozelitessel meg tartja, ugy meg nem rossz ennyiert. ha megvan en akar a Cyberpunkra is raprobalnek vele, 1080p medium kornyeket meg birnia kene, a postprocess es az RTX az ami kb haromszorozza a GPU igenyet. konkretan csak az RTX ahogy nezem felezi az FPSt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
válasz proci985 #102095 üzenetére
Ez ugye eredetileg az én kártyám volt, 2016-ban vettem és ott is adtam el, olyan 1560MHz kb. a GPU vége a gyári fesszel.
Nem tudom a memória mennyire jó, adtam rá +100MHz-et, semmi baja tőle, feljebb még nem mentem.
Annyira nem akarok belemerülni, a 1080Ti 50%-át tudja kb, vagy a 3080 25%-át. Ebben ennyi van, sokat nem oszt, nem szoroz, nem akarom gyilkolni, nincs értelme.
A 6GB alapból egy korlát. Kicsit többet is "gondolkodik" pl. mikor spectator alatt lépkedek a playerek között. Amiért szólt is játék, 5900MB+ felett van folyton. Ezen OC se segít, kevés a tárhely.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #102094 üzenetére
GPU-Zvel is probaltad? az enyem meg volt rakva szenzorokkal, de nem minden program tudta kiolvasni, forrasztani meg gondolom foleg nem akarsz a kulso szenzorokhoz. volt egy sajat Asus Afterburner variansa is a kartyanak, viszont az modernebb jatekokkal szerintem mar osszeakad.
memoria tulmelegedest egyebkent en nem szenzorbol lattam, hanem konkretan Far Cry 4 alatt szivarvanyszineztek a texturak, meg csikosak voltak az aftereffectek. ez ugye egyertelmuen instabil memoria OC.
1850, az ugye nagyon jonak szamit a szerianal? 300Wot az a huto elbir, olyan 350 korul kezd el komolyan bajban lenni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #102092 üzenetére
nalam viccen kivul tulmelegedett a memoria gyari allapontban vele. es teljesen szurrealis volt, mert a feketere festett borda kifejezetten draga, ezek utan meg fillereskedtek a memoriahutesen.
mondjuk utana raraktam a blokkot es egy alom volt, 290X topik tipikus panaszaibol nulla erintett. aztan 4 evesen meghalt a gyarilag tulhuzott-tulfeszelt memoriatol . mindegy, polcon jol nez ki.
-
nagyúr
válasz keIdor #102088 üzenetére
Asus-ra nem látok nagy esélyt, tavaly 11.25 óta van rá foglalásom, azóta se jött 1db se belőle.
És nem is biztatnak. Evga az csordogál de az sem az igazi, pl legutóbb is csak a 3080 FTW3 jött meg, valamint XC3 3070, valamint pár darab 3090 FTW3 és Kingpin vizes.
A 3070 FTW3 és 3060Ti-ok hiába vannak foglalva nem jöttek meg.A 3080 STRIX is per pill mai árral számolva is ha lenne akkor 490K lenne, de gyanítom ha érkezik is ez az ár még emelkedni fog.
Szerk:
Hazudok, mert ugye volt az a pár darab 3080 STRIX, amiből magamnak is hoztam, meg amit neked is ajánlottam akkor. De ez olyan nagykerbe volt ahol előtte és azóta se volt Asus sose, szóval azzal momentán szerencsém volt, még sikerült az áremelések előtt kifogni.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #102085 üzenetére
Keretbe a 3090 is beleférne, csak a hajlandóság nincs meg. Nagyon rossz az ár/érték aránya. A 3080 most ugyanez.
Mert ennyi pénzből (900k) 5 évig megvolt három VGA vásárlásom kb...
Még így is felemeltem a korábbi lélektani határom 900€-ról 1300€-ig, de úgy látszik ez sem elég.Az 515k-s 5700XT meg jópofa.
proci most jó áron ki tudna szállni belőle, csak utána ő is hetekig nézné az üres gépházat, ahogy én. Az a baj, hiába lehet most a használt kártyákat is eladni egy vagyonért, venni úgysem tudsz mást helyette, mert minden drágább lett. Sakk-matt...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ScomComputer #102082 üzenetére
-
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #102076 üzenetére
Ha valaki adna elfogadnam, de azonnal lerugnam rola az osszes RGB-hez hasonlo barmit...barmelyikrol, meg mielott a gepbe kerulne
Nincs ekkora RGB utalat nalam azert, van ami tenyleg egeszen jol nez ki amikor vilagit.
Pl a vorosek uj Red Devilje az valahogy egesz okes azokkal a voros szinekkel stb.
De amiket egyik masik gyarto bevallal manapsag, rossz peldanak itt a Palitnak ez az izeje, nah ezt kb vesovel tamadnam meg ha hozzamkerulne[ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
Sírok wazze.... [link]
-
PitLee
őstag
válasz keIdor #102064 üzenetére
Szotyira pénz . . .
guglifordítós link -
cyberkind
félisten
válasz AsakuraDave #102066 üzenetére
Itt kint meg Pfizer, Moderna vagy Oxford van, de azt, hogy melyiket kapod, szerintem nem mindenki választhatja ki, de legalább a sok keleti szar nincs beengedve, maradjon csak ott és nekik, élvezzék ezt a trágyát.
-
AsakuraDave
őstag
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #102061 üzenetére
Legalább ha elindítok valami 3D-t, nem 10 fps-el fog menni. A 710/730 tényleg csak IGP helyettesítő.
Nem kellett volna eladni a 1080Ti-t, de nem láttam, hogy ez lesz. Vagy sietnem kellett volna a 3080-al és kifizetni azt a kis felárat a mostani nagy felár helyett... késő.cybkerkind: Szarrá keresik magukat. Jó lenne a tavaszi nyitás, hogy menjenek az emberek pénzt költeni máshol, akkor fog ez megszűnni, előbb nem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #102052 üzenetére
Na, oda adta 150€-ért.
Ami 133£.
Nem egy rossz deal ez. Biztos jobb, mint az 1600€-s 3080, amit reggel láttam...980Ti 2021-ben: [link]
Amúgy az a szomorú, hogy most itt 400€ egy 1650, 550€ egy 1660Ti.
Nagyon durván elszálltak az árak. Efelett meg nincs is készlet.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz -=RelakS=- #102054 üzenetére
Ha az IGP-nek még VRM sincs, tehát nem is aktív, mellesleg kimenet sincs (HDMI vagy DVI) akkor nincs miről beszélni...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Devid_81 #102053 üzenetére
Semmi húsvéti locsolkodás, jelen árakon nókomplett vásárolni
Normalizálódásig RX470, unaloműzésnek vettem egy 3900Xet
Nem akartam 100 felett kiadni érte (115 volt), de kiadta a matek,
elment a 2700am 55ért, a 2700Xet meg viszik nemsokára 60ért,
azt pironkodva írom le, hogy a bekeráruk összesen 80 volt anno,
de néha ilyen is van, nem baj, ha néha nem bukunk a hobbinkon,
könnyebb önigazolást találni, mikor épp hülyeségekre költünk ;p -
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #102054 üzenetére
Apexon ez nem opcio irta a kollega, de akar AMD-n se lenne az minden esetben
Vagy Intelnel osszes KF stb....
-
Devid_81
félisten
válasz Speed® #102047 üzenetére
Teljesen jo, nezz korul mert picit locsolsz meg ra aztan 6900XT-d lehet.
Ha van ismeros aki innen (UK) jon megy akkor OCUK es £1200a 6900XT, curwa sok de 480 korul talan 3080-at veszel jelenleg, es ha nem erdekel annyira a 100FPS-es csillamponi (Ray Tracing) akkor mindenben is jobb[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #102045 üzenetére
Átszámolva 177£. Sokkal olcsóbb, persze lassabb is.
Mindenképpen csak ideiglenes, másfél hónapja nem tudom használni a gépet, mert nincs kártyám.
Az Apexban ugye nincs IGP lehetőség, mert még VRM sincs a lapon hozzá. Meg nyilván kimenet se. Inaktív.
Mindenképpen Amperet szeretnék, csak decemberben én nem láttam még, hogy ez lesz.
Korábban 900€ volt a lélektani határ, esetleg 1300€-ig felmennék, de annyiért sincs már normális 3080.Úgyhogy így jártam, én 3090-et nem fogok venni.
Arra elég lesz ez is, hogy adjon valami képet, meg 1440p@60Hz-ig valamennyire elég.
A sima 1080 alig gyorsabb.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Hey...kell valakinek egy GF-Now kód...odaadom ingyé....,még pár napig aktiválható...utána fuss el véle...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #102044 üzenetére
Meger az annyit tutira?
Most nezem FB Marketplacen en talaltam RTX 2060-at £300 alatt, az egyik az 250 lenne.
De akar GTX 1080-at is lehet venni kozel ennyiert ha masnem, bar akkor mar inkabb TuringSzerk: jo tudom ez nem nagy segitseg, foleg, hogy Angliaban van, de hatha Te is talalsz valamit a kornyeken
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
200€-ért visszavásárlom a régi GTX-980Ti Matrixom, holnap megyek érte. Azt hiszem a jelenlegi helyzetben ennyiért ajándék...
Gari már nincs, ugyanakkor azt haveromnak adtam el, tudom, hogy jó körülmények között ment, ennyiért odaadja.Ő meg feladja a PC Gaminget, magyar fizetéssel neki ennyi volt. Megértem maximálisan.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz PitLee #102042 üzenetére
Viszont a gond az, hogy még mindig igen keveseknek van igazán nagy sávszélességű és mellé alacsony késleltetésű internete. Kicsit meglepő, de Nyugat-Európa és UK messze nem ilyen 500-1000Mbit-es internetekkel nyomul. Márpedig gondolom hogy a Stadia és társainak azért elég komoly feltétele lehet az ultra-nagy sávszél és a nagyon alacsony ping.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
PitLee
őstag
válasz snecy20 #102009 üzenetére
Érdekes a helyzet, nem tudom mi sül ki belőle.
A Steam és társai látni fogják mekkora kereslet az új erőforrás igényes játékokra, ha nem lehet kártyát kapni, de a 2xxx sincs helyette.
Valószínűleg akinek van jó nete az kipróbálja a Stadia féle szolgáltatásokat és majd jó pár hónap múlva meglátja mennyire akar gépet építeni egyáltalán. -
snecy20
nagyúr
Mekkora kihagyott ziccer, hogy ezt a The Medium-ot nem klasszikus TPS nézetű játékként csinálták meg, Resident Evil vagy Control módra.
-
Devid_81
félisten
Intel Core i9-11900KF heats up to 98°C with 360mm AIO cooler
Nem kell besz@rni, a tel fele meg elottunk van
[ Szerkesztve ]
...
-
Erdei88
veterán
válasz ScomComputer #102036 üzenetére
Most már azért is megnézem!
Sőtt meg is ijedek! -
ScomComputer
veterán
válasz Erdei88 #102035 üzenetére
Nem kell itt semmit megnézni,meg túllihegni, az evga saját szenzort épített a vram mellé(external), ez amit a hwinfo olvas ez meg az integrált vram szenzor, de ezt a hwinfo oldalán szépen leírják... [link]
"this is not the external (case) temperature, but internal junction temperature measured inside the silicon."
De hogy mennyire pontos azt nem tudjuk meg soha...én max 84C-n láttam ettől feljebb nem[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #102032 üzenetére
Nalam volt anno egy (Palit talan vagy Gainward) GTX 1080 ami banyaszgepbol jott.
A srac (korrekt volt nagyon amugy) mondta, hogy abbol van, neki volt par darab, es pennyre pontosan akkor kapcsolta le a fokapcsolot amikor a kartyak kitermeltek az arukat
Mindenkinek adott teloszamot / szamlat mindent a kesobbi RMA miatt.En hasznaltam a kartyat par hetig amikor a 1080Ti-m rampusztult, majd jott a hires Asus 2080 Dual OC vagy mi a turo, az ami 80 fokon ment no matter what
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #102031 üzenetére
Jatek alatt altalaban 100Watt kornyeken all be a fogyasztas.
Biosban melyik homerseklet sensort figyelheti?
Kupak lehet?Nah en ahhoz igazitottam ami abiosban van a hazventit es a pumpat isMajd megnezem HWInfo64-el es probalom kitalalni, hogy melyik homerseklet lehet, bar nem tudom mivel kellene terheljem amovel foxen tartja a hofokot
...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #102020 üzenetére
Én pl. soha nem vennék bányakártyát. Vagy új vagy semmilyen, nem kell használt.
A pár napos még elmegy, de nem mindegy az sem, hogy kitől.proci95: Ha hajtod a hardvert, víznél is meg kell emelni a ventik fordulatszámát. Ha ilyen 40 fok a cél, márpedig ő nagyon 40-et mondd mindig és nem 50-et. Meg neki 450-500W a célja is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #102030 üzenetére
mennyit fogyaszt az a cpu?
70 fok az a kupak vagy a Tjunction?
nekem vizho alapjan megy minden, ilyen 35 fokos viztol adnia kene a feszt, de miota atalltam ket korre (a 3820+290X CFre meretezett rendszerrel), azota ilyen 4-5Vk korul mennek a ventik (ilyen 400-600rpm meretfuggoen). konkretan Cyberpunk alatt is, pedig az terhel rendesen. mondjuk 40 fok felett nagyon agressziv gorbem van, anno amikor felterhelt CPU mellett csikott huzott a ket 290X 99%os GPUn orakig, na ott az kellett, de ott ilyen 800W koruli folyamatos loadrol volt szo.
keIdor: ja igaz, neha nezek, hogy par embernek milyen hideg a cucca. nalam pl az 5700XT 50 fokig is felmegy, Tjunction meg valahol 65 korul. leghez kepest ez meg mindig hideg, es igy uresben es terhelve kb hasonloan csendes a gep.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #102028 üzenetére
Ah csak akkor megy maxon ha a cpu eleri a 70 fokot, de az meg elordul eleg surun van jatek alatt
Lehet jobban lekellene szabalyozzam, illetve jobban kellene ra vigyazzak, de igy legalabb megdolgozik a penzeert vagymiKb olyan gorbet lottem be a hazventihez, hogy cpu 50 fokig kb max 1100, onnan 65 ig eleri a maxot
Pumpa meg ehhez kepest kapott egy +5 fokot.A vizhomerseklet alapjan meg egy aggressziv gorbevel a quadro intezi a radiatoron levo ventiket.
[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
válasz Erdei88 #102026 üzenetére
A bányászos topicban már beszéltük tegnap, hogy az se biztos, hogy ez valós.
Ugyanis az egyik érdekesség, hogy csak páros értékeket ír mindig másik, hogy pl. FTW3-on van memóriaszenzor és az köszönő viszonyban sincs ezzel az értékkel.
Szóval egyelőre én fenntartással kezelném ezt az új ficsört.
Másik, hogy a GDDR6X 120C fokon kezd degradálódni, az üzemi hőfoka 0 és 105-110C ra van belőve.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #102019 üzenetére
Nem igazan, sebaj majd borul a banya es jonnek a VGA-k a hasznaltpiacra, raadasul ahogy latom teljesen jo allapotban...
GDDR6X in 3080 and 3090 Hits 110C While Mining Ethereum
Par honapos banyaszas jot fog tenni ezeknek, legalabb bejaratasi idon tullesznek mire az uj gazdajukhoz kerulnek
...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #102016 üzenetére
Azert is mondom, az ilyenek miatt is teljesen mindegy, ugyis eladjak a VGA-t meg barmit is emelt aron.
A koca jatekos meg majd var inkabb, vagy atter masik platformra es nem foglalkozik tobbet a magas VGA arakkal.Nagyon jol latszik amugy, hogy a mission impossible RX 6800/6900-ekbol van keszlet mar itt ott (OCUK)
£1199 a 6900XT, ami tobb £250-el tobb mint kellene, de alig viszik, a 3090-bol meg sehol nincs, mindenhol csak sorakozas van es £1600-tol indul...Ertem en, hogy rejtreszing meg banyaszas, de nah...azert van az a pont amikor mar annyira megsem erdekel a markahuseg.
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #102010 üzenetére
A 3080/3090 topik nagy része nem is játékos, hanem benchmarker, azoknak meg mindegy az ár.
Ha 4000 GBP lesz a kártya, az is mindegy lesz.
Ott van BMW kolléga is, a legnagyobb gondja, hogy milyen blokk menjen a 3090-re. Vagy hol talál másik 3090-et...
Mert fontos az utolsó +50MHz.Többen vannak ott ilyenek. Volt egy másik ember is, volt 3090 FE-je, napokig nem tudott aludni, mert kattogott, hogy cserélje-e 3090 Strixre + több száz €-ért, vagy maradjon.
Sok a gazdag, akik csak a számokra mennek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #102013 üzenetére
Csúcsteló csúcs áron?
Apple?
Sony: Fogd meg a söröm:
2500 dollárocskaItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #102012 üzenetére
A mostani "penz nem szamit" usereknek a 70%-a azonnal felfog ugrani az RTX 4XXX vonatra is, ezt garantalom.
Ugyan ez van a telefonoknal is, ott sem szamit az ar pedig mar lassan 2x annyiba kerulnek a csucstelok mint par eve.
De meg mindig beveszi a gyomruk a usereknek.Azert persze sokat segitett a tavalyi ev ezen, mindenki otthon ult es kellett valami, viszont a gyartastol a szallitasig minden akadozott a legnagyobb kaosz kozepette.
De meg kell nezni hova jutottak a gyartok, mindenki csucsot dontott anyagilag[ Szerkesztve ]
...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #102010 üzenetére
Már aki meg fogja venni.
Ha a 3080 ROG Strix White ára lesz a standard (734 most, onlány ár), akkor gamer nem nagyon fog látni még 2 generációval ezelőtti csúcskártyát sem.
Vajon az változtatna, ha a játékkiadók játékait elkezdenék lehúzni az emberek, hogy 4-5 éves kártyán nem hozza a magas fps-t jó minőségben, vagy tojnának rá? Ha az AAA játékok mennének rendesen régi hardveren is, lehet, hogy csinálna olyan visszacsatolást, hogy kevesebb új kártyát vesznek. Bár a bánya itt is beleszól(hat) a dolgokba.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
snecy20
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #102008 üzenetére
Nezd meg a 3080/3090-es topikot, hogy mi megy ott.
Nagyon sok ember vett mar igy is kartyat borzalmas aron, sokaknak meg tobb darab is van, mert csak.Ezzel szemben a 2080Ti topikot kb 10-15 tulaj tartotta eletbe, es konkretan ugyan arrol az osszegrol beszelunk lassan mont amennyi anno a nagyon utalt 2080Ti volt...
Nem lesz jobb a helyzet, lesz majd egy kis enyhules nyaron, amikor tobben nyaralni mennek es a gep masodlagos lesz es kb ennyi
Kovetkezo generacio meg a mostani arak korul de inkabb felett lesz ez biztos.
Majd szepen raall mindenki arra, hogy a VGA-k jok 2 generaciora is vagy tobbre...
...
-
snecy20
nagyúr
válasz -=RelakS=- #102008 üzenetére
Félek, hogy itt már visszafordíthatatlan folyamatoknak vagyunk tanui. Hónapról hónapra mélyül az a gödör, ahová a pc gaminget készülnek belelökni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #102007 üzenetére
Vajon eljutunk-e odáig, hogy érezhető botrány lesz belőle, hogy a bányászok bármi áron felszívnak bármilyen vga-t, játékra meg nem jut?
Vajon eljutunk-e odáig, hogy úgy felmennek az árak, hogy már a bányászoknak sem kell az új vga, a gyártók meg majd vágják a meglepett Pikachu fejet, hogy jé, nem kérhetnek el kb bármit a termékért?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Devid_81
félisten
https://www.techpowerup.com/277799/graphics-card-prices-could-soar-amid-increasing-memory-prices
Vegre valamitol meg feljebb mehet az ar, mar ideje volt hogy valaki az allovizet felkavarja egy kis VGA aremelessel
...
-
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #102005 üzenetére
En meg odaig se jutottam, hogy ranezzek
Belemerultem a Valhallaba, de azzal is ket honap alatt 50orat tudtam jatszani
Ha azt vegigtolom akkor Cyberpunk, majd jon a FarCry 6 amit a procihoz kaptam, de itt mar konkretan nyar vegen vagyunk idoben mire ide eljutok...
-
Devid_81
félisten
The Medium: Game Performance Below 60 FPS even at 1920x1080 / RTX 3080
Egy ujabb remekmu
Kivancsi leszek mennyire sikerul majd ezt kikalapalniuk patch-ekkel....
-
nagyúr
No akkor a PS5 memória után jöhet ez a temperature gate is?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest