Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabor0077
aktív tag
Nem lesz, mert nem bírná a PS4 hardvere Meg amíg a PS3 visszafogja, addig nagyon brutál grafikára sem kell számítani, max az exkluzív címektől, pl pont a jövőheti Infamous-től.. De a fejlesztők erősen függnek az előző generációtól, mert nagyon sok ember még nem váltott, és/vagy most vesz prevgen konzolt..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
norb55
őstag
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #6218 üzenetére
Figyelt, elég strapabíróak az X6-ok.
[link] pár karcolással megúszta.
Th1sN04ll én 3 literes benzinesre tippelek, fogadok az van neki. Basszus tévedtem
Tirexi Mindjárt munka, de neked is .
players111 Autókereskedést üzemeltetsz?
Lassan mész? khmmmm, az utcánkat aligha felszántottad Nem győztem utánad betemetni a keréknyomok helyeit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eddig amiket kipróbáltam lista: Audi S4 (2, 7biturbo) , Bmw M3 (e46, e92) Toyota supra (3.0 twin turbo) , ktm x-bow (300hp audi 2.0tfsi motor hajtja), Lamborghini LP560-4, Nissan GTr-35, Porsche 997 Turbo. Kétgyermekes családapaként x6 40d és lassan megyek!!!!
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #6228 üzenetére
Én nem vagyok otthon az autók rerén Annyit tudok a BMW 325 az 2500-as mocival van a 325D az dizel. a 745I az meg 4500-as mocival injektoros és 7-es kaszni. a lóerőket már ne kérdezzétek tőlem.
Th1sN04ll X6-os BMW-jét még nem volt nekem se szerencsém látni, csak a 3-as BMW-jét
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
-
Th1sN04ll
senior tag
-
daveoff
veterán
Szerintem nem kérdéses, hogy melyik szebb, természetesen PC. Nekem megvan a játék, de még nem volt kedvem nekiesni a HD4000-el, elvileg jövő héten már lesz kártyám, majd akkor tudok nyilatkozni a játékról. BETA nem volt rossz, pörgős, darálós játék, CoD feeling.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
gabor0077
aktív tag
PC-s a szebb. De ez még mindig nem az az igazi nextgen grafika... Most olvastam, hogy nem is akarták Xbox One-ra kiadni alapból. Tehát ez még Xbox 360 szintű grafika, kicsit felturbózva..
Mondanám, hogy megveszem, ha lemegy az ára, de ahogy az EA-t ismerem.... nem fog az lemenni egyhamar.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
norb55
őstag
Eggyértelmü a PC, szebbb rajta. PC-n van 1-2 holyályos textura, viszont PC-n több az árnyák részletesség.
PC-n könnyebb is játszani vele.Nagyon sok játék még az elöző generációs konzolokra van tervezve. Ez az a játék ami tipikus irányítása billentyüzet és egér.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kihalt a topik péntek du? Mindenki kocsmàban vedel? Na jó kivéve démon.
-
törölt tag
Üzi=üti
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6239 üzenetére
Tudod.... a fiúk a bányában dolgoznak.
Aki meg a hétvégére akar hangolódni annak nyomok egy kis zenét, a kedvenc bandámtól. [link]
És azt meg honnan veszed, hogy a démon csak vizet iszik?
Norb dolgozik. A konzol szót meg megse halljam, mert már most tele a nemlétező tököm is vele...
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Tirexi
addikt
Jön az X99 emberek! [link]
-
proci985
MODERÁTOR
DDR4 memoria, szoval ez meg szvsz odebb lesz. vagy ha jon is, ha csak 6magos lesz 750USDert es belepoaron gondolom meregdraga DDR4, akkor jo ideig nem igazan lesz erdekes platform hazi renderfarmok kivetelevel az ara miatt.
viszont vegre, 6 usb3.0 nativan, 10 sata3 (highendre ez stabilan eleg szvsz). x79et nezegettem a 8 memslot es a pciE sinek miatt, de a chipset mar amikor kijott se volt az igazi usb3/sata3 tekintetben, jelenleg z87hez kepest meg kb siralmas.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest