Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Nah ez már aztán off a javából.
- Miért nem vesz a skót hűtőszekrényt?
- Mert nem hiszi el, hogy elalszik a lámpa, ha becsukja az ajtaját.Bár ebbe én is kételkedek.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz cyberkind #5027 üzenetére
Telefon csere sem lesz.
Az S3-ról 4-re még volt értelme váltani de ez már röhej.. szinte emmivel nem jobb.
Akkor inkább LG G Flex vagy mi.
Mondjuk most a telefon csere az ami nincsen egyáltalán tervbe véve.
Most a vari szíj + görgő + gumi csere van tervezve a motorra ami annyi lesz mint egy 290x ára.Szal értitek. Muszáj a motort karban tartani különben hogy tudnék nyáron elmenni Norb-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ha játszol telefonon, akkor van, mert a Qualcomm S600 eléggé kezd már kevés lenni. Ha viszont ez nem fontos, valóban felesleges váltanod. De ha váltasz próbálj ki inkább valami mást, Sony Xperia Z2, esetleg az új HTC One.
Samsung egyre inkább elkényelmesedik, látszik.LG G Flex-et én nem vennék 6" 720p eléggé kevés, főleg 5" 1080p után kiszúrná a szemed.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
válasz SzlobiG #5072 üzenetére
Én ha veszek a motorhoz valamit akkor azt csak a márkakereskedésből ami esetemben a Suzuki.
Ott meg sajna nem dobálnak meg 15k-s gumikkal.
Egy eredeti vari szíj 50k. De lehet venni 15-ért is természetesen.
Csak nem mind1 melyikkel hány Km-t mész mielőtt elszakad.
Ennyi a tény Szlobi.Amúgy ha valakit érdekel van eladó Intergalaktikus Csápos Hirdető Droidom raktáron.
-
h1mpi
félisten
Körkérdés: Ki mit dolgozik?
Fully electric lifestyle!
-
SzlobiG
félisten
Szerinted a márkakereskedésbe milyen gumit fognak adni? Suzuki márkája lesz vagy mi? Elárulom neked ugyanazt a gumit fogod kapni amit akármelyik shopba megvennél csak épp sokkal drágábban mivel jól lehúz a márka kereskedés, de hát ha neked mind1 a te dolgod, én ésszel szoktam vásárolni ilyen téren is nem csak pc szinten.
Tudom mennyi egy szíj rá 50k-ért szintén jó vétel lesz az is.
Na de hagyjuk is ezt, te dolgod.
Arkham Knight Announce Trailer
Várós azt hittem idén nem jön batman, lehet majd vezetni a batmobilt tippre november körül jön majd mint az origins.
-
Tirexi
addikt
válasz SzlobiG #5077 üzenetére
Szlobi akkor baromi egyszerű linkelj nekem 2008-as Burgman 400-hoz olyan szíjat amin van garancia a 26k Km-re. De persze ne legyen 50k.
Ugyan is arra az 50k-s szíjra 26k km van adva még a szervízkönyvbe is. Én ebbe már beletoltam 35k-t.Batman:
Ha ez is olyan lesz mint a mostani akkor kb egy 20 perces videó lesz csak a game. -
gabor0077
aktív tag
Hú gyerekek... ez a South Park Stick of Truth mekkora jó játék LENNE, ha nem ez a nyomorék harcrendszer lenne benne.... Második harcnál azt mondtam oké, nekem ebből elég volt, én ezt nem bírom elviselni órákon át, hogy ilyen körökre osztott sz.rral játsszak. Maga a játék tök vicces, meg jó a grafika is, csak ez a harcrendszer elvette a kedvem az egésztől..... Obsidian amúgy egyik kedvenc játékomat csinálta anno; a KotOR 2-t... Inkább csináltak volna egy KotOR 3-at egy ilyen South Park game helyett....
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Tirexi
addikt
Na egyelőre 62 fokos a CPU videó konvertálás közben 4.4Ghz-en 1.25V-on. (90-98% CPU használat, HT ON)
Sztem ez nagyon is jó.Nincs Linx meg ilyen sz@rok még mielőtt valaki beírná.
(#5094) Daemon75:
Majd visszanézem most értem haza a munkából.[ Szerkesztve ]
-
-
Daemon75
tag
válasz SzlobiG #5095 üzenetére
Ohh szegény, majd mindjárt megsajnálom.. ..csak addig álljon vívóállásba!!!
(Jó abbahagyom, mert holnap meg majd Norbot fogja rám uszítgantni, nem engem őrá! )
Tirexi
Te csak ne kíváncsiskodj! Amúgy szoktuk egymást ütni..jó kis zsibbasztókkal.
Hun-hun? Hát dógozik! Leváltott téged[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest