Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#53490) cyberkind válasza keIdor (#53487) üzenetére


cyberkind
félisten

Én a napokban toltam ki a DLC-kel együtt, és hát azt kell mondanom, hogy összességében jobb mint a The Last of Us, aminél nem hittem volna, hogy lehet jobb, így összerakni egy sztorit még csak egy szaros DLC-ben is már művészet. :)

Én már régóta mondom, hogy ez az új széria egy korcs széria amire még a kiadók se voltak felkészülve, anno az 1 éves 360-ra olyan játék jött mint a Gears of war 1, most meg semmi új vagy éppen jó, szép és minőségi port, az Uncharted 4 is zakatol PS4-en, port ezért nem várok semmit ebben a generációban legyen új vagy régi gép.
Nálam a Forza Ultimate lesz amit megveszek és a Mafia 3, aztán még kisebb játékokat ha leárazzák mint pl a Division-t de csak Steam-re.

Az pedig tény, hogy nem azt nyújtja egy Remastered cím mint egy új, csak amikor képtelenek még egy fél Bioshock Infinite-nyi kreativitást és sztorit írni addig nem is vágyom az újakra, de ha jön is pont ezért felüdülés egy PS4 exkluzív, mert azok megtudnak lepni minden téren, de ennyi, azokra is rengeteget kell várni.

Amúgy a Bioshock stúdiója azóta bezárt, szal ennek is sajnos vége, pedig ez tényleg művészet volt tőlük.

(#53489) gV
Én toltam volna de PS3-on hulladék volt, PC-n meg nincs a Gta 4 miatt, tehát remélem, hogy jönni fog a Remastered mert PC-n nincsen.

(#53488) akoska07
Pontosan.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.