Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#18514) norb55 válasza keIdor (#18469) üzenetére


norb55
senior tag

Nos akkor erről mi a véleményetek ? Kicsit ez már azért felháborító.
Mit mondtatok nem recsegnek az Iphone telefonok?
Ezt ne olvassátok el akkor. [link] Ennyit a minőségről.

Szakértők szerint persze bizonyos erőhatás fölött a régebbi iPhone-ok is hajlanak, az iPhone 6 Plus esetében azért jött elő a probléma hatványozottan, mert a nagyobb felület miatt könnyebb akkora erőhatást kifejteni rá, hogy középen "megadja magát". Ennek ellenére máris sokan hivatalos választ várnak az Apple-től, vagy épp a készülékek visszahívását követelik, ami eléggé kellemetlenül érintené a vállalatot, hiszen rekord mennyiségű eladott telefonról van szó.

A jó pár éve lefutott "antennagate" mintájára sokak által "bendgate" néven emlegetett arcrabukás mellett ráadásul még egy keserű tapasztalatot szerzett az Apple: vissza kellett hívniuk az iOS 8.0.1-es frissítését, mert súlyos hibákat fedeztek fel benne. Kár, hogy már csak azután, hogy a leggyorsabb felhasználók elkezdték telepíteni a rendszert telefonjaikra.

A frissített iOS ugyanis sokaknál súlyos hibákat okozott: egyes szolgáltatók esetében folyamatosan "eldobálta" a hívásokat, akár tökéletes térerő mellett is. Másrészt a telefon elkezdte hibásan érzékelni az ujjlenyomat-olvasót, ezért a felhasználók képtelenek voltak ezzel a módszerrel feloldani a készüléket, vagy bejelentkezni a kapcsolódó szolgáltatásokba.

Persze hajlik a telefon de azért zsebbe ne vetemedjen már el. Meg a szoftvere is jóra sikeredett. Ti istenítettétek" apple terméke kiváló. "

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.