Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz keIdor #19252 üzenetére
Unity, de ezek után FC4-en se lepődnék meg. [link]
(#19251) SzlobiG: Bullshit.. tuti ms kente meg őket, mégis miért érdekelné a ubi-t, h arról vitatkoznak melyik verzió a szebb? Egyrészt addig is arról pofáznának, másrészt meg neki alapesetben hótt mindegy, hogy melyik verzióból vesznek többet.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #19258 üzenetére
Akkor eleg nagy bajban leszunk hamar.
Mert eddig az volt, hogy a konzol sokkal jobb mint a PC eleinte majd 2-3 ev es a PC-k tudtak azt a szintet (vagy hamarabb).
Ezeket meg kiadtak ugy, hogy az "atlag gamer" PC-k erosebbek voltak azzal egy idoben.
Tudom lehet jonni a papirformakkal, meg mindenfele nagy szamokkal, de valahogy nem latom a fejlodest, pont azt ami szamitana[ Szerkesztve ]
...
-
cyberkind
félisten
Tájrex Alienje:
Hát emberek mit kiderült utólag ez egy lopakodós túlélőjáték amiktől nekem herótom van szal nem biztos, hogy folytatni fogom...
Azt tudom, hogy ez így 30$-t nem ért meg. Én hentelést vártam nem egy Splinter Cell maszlagot...
Majd talán a következő.Már a megjelenéstől kezdve tudni lehetett hogy mit kapunk, de ő nem, még véletlenül se.
Ez már csak XDDDDD.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Természetesen munkára használom a mostanit is, játékra elég lenne egy 4790k simán
Videóvágással szeretnék a legjobban foglalkozni, de most (otthon, saját zsebre) csinálok technikailag mindent... CGI, VFX, 3D, és egyéb filmtechnika, klippet is készítettem már---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
válasz Neoteric #19270 üzenetére
Egyszerű modellek vannak itthon gépen, azokból már mutogattam itt is párat néha. Viszont többnyire a megrendelő, amikor komolyabb munkát kér, mint az a videó klipp is volt, akkor volt ott titoktartási.
RTL-nél 6 hónapot írtam alá arra, hogy húztam egy vonalat nekik... Szóval nem tudnék mutatni, mert én törlöm, nekem nem kell többet, feltölteni meg nem szabad sehova a nyers dolgokat.RTL-nél egyébként azt is aláírtam, ha kérdik az adott idő alatt, akkor azt is le kell tagadnom, hogy nekik dolgoztam, és X órakor velük beszéltem
Mondjuk nem csodálom... Láttam pár érdekes dolgot, amit februárban vettünk fel, és most ment valami X gyenyó néven
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
cyberkind
félisten
Eddig már láttam az Alien farkát, király.
Hangok nagyon jók, atmoszféra szintén, szinkronok szintén, grafika tökéletes, és méghozzá úgy hogy a gépigény egy nudli, na így kell szép játékot csinálni, viszont mediumon kezdtem, és most értem oda ahol 3 embert kéne "levadásznom" de rohadt nehéz, és olyan sötét van hogy egy denevér se tudna repülni de ezek még fejen is lőnek, szal eddig király, csak messze az Alien.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Nem végeztem sajnos, de azon vagyok közben, hogy elvégezzek 1-2 vizsgát, és akkor kapok róla oklevelet, ami körülbelül felér egy diplomával az adott szakmában, csak nyilván ezért fizetni kell, nem is keveset... Adobe vizsgadíjak 200k körül vannak, nekem 6 vizsgát kellene megcsinálnom, hogy filmiparban legyen értékem, mivel ilyen helyekre nagyon nézik, hogy van-e róla papírja az embernek, hiába tudja megcsinálni, nem vehetik fel, aki papíron mondjuk dokkmunkás...
Más: Itt csücsül az asztalon egy hatalmas piros doboz
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #19272 üzenetére
Engem nem érdekelt az Alien, de gameplay alapján majd ha lesz olcsón lehet beszerzem. Karácsonykor talán. Nekem tetszik, az atmoszféra miatt. De így Horizon 2 és mindjárt Drive Club mellett úgyse vinném. Meg Destinyzni is kéne, folyton csak ígérgetem másoknak.
Black: R5E...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
válasz Neoteric #19285 üzenetére
1 hónapja lett volna rá vevőm 90-ért... Azért azt hiszem sokan akarnának egy R4E-t, meg mondjuk egy 3930K-t, és akinek eddig, olyan megfizethetetlen volt, mint most az 5960X meg a R5E és a DDR4, azoknak jó ár egy 2 év garis lapért, a bolti ártól jóval olcsóbban. És nem nagyon dobálják ezeket a lapokat, aki akarta már eladta... Szóval vagy tőlem megveszi, aki akar egy ilyet 80-ért (ha jó fej talán tud alkudni is), vagy elmegy, és megveszi a boltban 120-ért
[moderálva]
[ Módosította: Karma ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest