Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7368) , válasza Dark197405 (#7365) üzenetére


,
addikt

Elégséges, igen.
A játékok döntő többségénél nincs jelentősége, ahol meg mégis lenne, ott meg kicsit állogatsz a grafikán, és már nincs is gond.
Mondok egy konkrét példát. Nálam GTA 5 alatt minden Ultrán van, és van kb 70-80 fps-em. Viszont az MSAA-t nem tudom bekapcsolni, mert ahhoz már több VRAM kellene. Engem egy kicsit sem zavar az MSAA hiánya, mert semmit sem veszek ebből észre játék közben, viszont ha valaki mégis be szeretné kapcsolni, akkor kénytelen mondjuk Ultra helyett Very high-ra (vagy épp High-ra) állítani a grafikát. Ennyi az egész.
A grafikai beállításoknál jelzi úgyis a GTA 5, hogy hány MB-ot használsz az adott beállítással a VRAM-ból, szóval tökéletesen testre szabhatod magadnak úgy a grafikát, hogy minden be legyen kapcsolva, amit szeretnél, és a látvány terén sem szenvedsz hiányt semmiben, mert mondjuk amiből kicsit visszább vettél, abból lehet, hogy semmit sem fogsz észrevenni játék közben. Illetve persze túl is lépheted a 3 GB-os határt, csak ki kell kapcsolnod ezt az opciót a beállításoknál, de ilyenkor akadhatnak problémáid (nem tudom, nem próbáltam, nem volt rá szükségem).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.