Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubbah
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írom kérdésem, de remélem igen.(ha rossz hely akkor elnézést)Tehát adott egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v2030 as laptop, kéz alól véve, aztmondták semmi baja(persze garancia már nincs rá). Az lenne vele a probléma, hogy rendesen netezgetsz vele és egyszercsak lefagy. De ha éppen egésznap nem csinálsz rajta semit, csak bekapcsolod Fekete özvegyezni, kb. fél óra és lefagy magától amit nem értek. Érdeklődtem pár ismerőstől mi lehet a baj, de ők sem tudták biztosra. Valami széria hibára gyanakodnak, de sajnos én ehhez nem értek.
A felhasználási területe laza netezés, néha táblázatkezelés, nyomtatás, szkennelés, szóval nem nagy dolgok, de sajnos ezt sem tudjuk vele végrehajtani. :/
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a hiba oka, forrása, és hogyan lehetne orvosolni a lehető legkisebb költekezéssel, és lehetőleg minél előbb.Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- Eladó egy koros, de gyönyörű állapotó MacBook Air
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx