- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7274 üzenetére
Igazából nem OS alól indul a memtest, hanem a Linux a Grub rendszerindító menübe teszi be a Memtest 86+ választási lehetőséget, és ott kezd el hibát dobálni.
A kék képernyős fagyástól meg már hülyét kapok. Eddig az Aida stressz teszt, vagy a HDD sebességteszt futás közben is dobálta a kék képernyőt. Nagy bőszen átköltöztem a másik alaplapra, (memória, HDD, kijelző) ott lefuttattam ugyanazokat és nem volt kék képernyő. Már majdnem elkezdtem az alaplap cserét, de gondoltam na mégegyszer azok a terhelések..... na azóta nem volt semmilyen kék képernyőm..... Most arra gondolok, vagy a memória, vagy a HDD kontakt hibás, illetve koszos lehetett valamelyik slot.
Egy biztos, hogy a HD Sentinel 1 hibás szektort jelez a HDD-re és valami felpörgési gondra gyanakszik amit szerinte akár gyenge tápegység is vagy a nagy lemez terhelés okozhat, de a HD Tune nem jelez felület hibát, bár a chkdsk talál index hibákat, és az Aida64 is sikítozik néhány fájlnál, hogy nem olvasható, illetve javította a fájl hibát.
Szóval a HDD-re gyanakszom mint hibaforrásra, de kicsit pontosabban kellene behatárolnom a hiba okát. Igazság szerint ez a gép már leamortizált egy HDD-t (az eredetit amivel vettem) és mikor megvettem bele ezt a vinyót, elég hamar jelentkezett a HDD szektorhiba ami azóta is megvan, és nem szaporodott. Na így most nem tudom eldönteni, hogy a HDD vagy a vezérlője a bibis..... szóval nem egyszerű az élet egy 10 éves laptoppal
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képregény topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hegesztés topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest