- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7127 üzenetére
Már mindent leírtam....
Szeretném az SXGA kijelzőt használatba venni. Az alap az volt, hogy elment a képe a laposnak. Szereztem hozzá egy másik bontásra ítéltet, amiről első körben lekaptam a kijelzőt, és rákötöttem a másik helyett, de képet így se adott (csak a külön rákötött monitorra) ezután próbáltam ki, hogy áttettem az akkut, a memóriákat, és a HDD-t, a bontásra ítélt laptop pedig így tökéletesen működik, csak annak a kijelzője max 1024x768-at tud, míg amelyiknek elment a képe, 1400x1050-et.
Mivel a jobbik, de elsötétedett kijelző alaplapra csatlakozó érintkezője is elszakadt közben, más variációban kipróbálni nem tudtam, de sikerült szereznem hozzá másik csatlakozót, ami tökéletesen jó hozzá.
Így már ki tudtam próbálni úgy is, hogy a nagyobb felbontású kijelzőnek kicseréltem az inverterét, de sajna maradt a sötét kép mindkét inverterrel, mindkét gépen.A gyengébb felbontású kijelző mindkét inverterrel működik, de érdekes módon csak a bontásra ítélt gépen, amivel megvettem.
Így maradt az a felállás, hogy a korábbi laptopnál valami alaplapi gond is lehet, mert azon egyik kijelző sem megy, és lehet hogy amit vettem, az meg nem kezeli le az SXGA panelt. Más ötletem nincs, viszont jó lenne tudni, hogy az SXGA panel kuka, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Napelem
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G8 i7 1185g7/16GB/512SSD/TABLET mód
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest