Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
x47
csendes tag
Sziasztok!
A lányom netezős régi p3-as laptopjával történt egy kis baleset tipusa toshiba sattelite p5261u
meghalt benne a hdd és raktam bele egy másikat , de mivel régen nem volt használva a dvd benne nem akart felpörögni megnéztem mi a baja , és ennek a tipusnak , lehet másnál is van ilyen a dvd hátulján van egy kis panel és az alaplapon van egy átalakító amiből érintkezők állnak ki és ez hozzá ér a dvd-n lévő panelhez na ezen a kis nevezzük átalakítónak mert nem tudom mi a neve elhajlott pár kis lábacska és ezért nem működik az olvasó benne , ha valakinek lenne ilyen kis átalakitója , vagy tudna más megoldást hogy hogyan telepítsek rá rendszert annak megköszönném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest