- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Köszi, akkor jól gondoltam, hát mennyi lenne a reballozás? Érdemes ilyenre költeni, mert még kellene neki egy akku és egy hozzá való tápegység is.
Mert a mostani amivel beindítottam egy 65W-os volt, igaz a hozzávaló 90W-os táppal is ezt csinálta...
Mondjuk lehet rögtön egy még jobb VGA-t kéne bele vennem, amit még kihajtana a 2.0 GHz-es Core 2 Duo... Csak nem tudom, mi az ami még belemenne? GTX260m?
[link]
-
goldking11
csendes tag
Hali!
Az én Gericom 17120-asomnak is ugyan ez a reakciója töltőről és akkuról is.
Én arra gyanakodtam hogy vga hiba.
Szervizbe elvittem és ott meg is erősítették.
Előtte fél éven keresztül vissza forrasztgattam a vga-t, de az utolsó alkalommal ment 3hónapot és behalt a chip teljesen.(bár ennek elég gyatra a hűtése sajnos... ) Annyival korrigáltam hogy nem sajnáltam róla a pasztát.
Lehetséges hogy a tieden is segítene 1 ilyen javítás.
szervizben 12000ft körül van 1 ilyen.
Ha gondolod én segíthetek persze ha nem garis vagy ilyenek.
Ha érdekel írj privit.
Eljuttatod hozzám átforrasztom a vga-t és letesztelem hogy jó-e, Visszaküldöm te is teszteled és ha minden ok fizeted a 3000Huf-ot a javításért.Ha mégsem jó akkor végzek rajta pár mérést a táp résznél hátha ott nem jó valami.(annak a javítását nem vállalom csak a mérést service manual alapján.) Erre nem kérek semmit.
Veszteni valód nincs.
Segítség ajánlás néhány notebook megmentésére hogy ne végezzés bontóban vagy vaterán eladósorában. -
Rics22
tag
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
ez így kivitelezhetetlen...
csak egy egyszerű példa...telefon töltő
ha direktbe rákötöd a TÖLTŐT,akkor annak az aksinak annyi!
nézz utána a műszaki hátterének kicsit,vagy olvasgasd a 8.-os fizika könyvet.és ezt nem bántás képp írtam,hanem spóroltam egy aksit
-
eketomy
senior tag
Sztem megoldható, van egy pozitiv meg egy negatív több nem is kell
De egyébként hogy akarod kivitelezni? lecsupaszítod az adapter kábelt és ráforrasztod a kiálló tüskére?
iszonyat elromolhatott akkor az a csati ha így átolvadt ez nagyon durva, csinálj róla fotót kiváncsi vagyok hogy néz ki
-
eketomy
senior tag
Azt hogy érted hogy kivágtad a tápcsati rész?! Ezt szó szerint kell érteni, hogy kivágtad azt a részt az alaplapi panelből?
Ez eléggé drasztikus megoldás, még életemben nem láttam ilyet hogy valaki így csináljon meg valamit, de működhet ettől függetlenül, bár én a helyedben szereztem volna egy univerzális csatit és azt forrasztottam volna valahogy az alaplapra (még akkor is ha megolvadt) mert így akkunak áramot vinni elég körülményes és abszolut nem biztos hogy jó lesz hosszú távon.
Mindenesetre lehet kapni természetesen 15V-os univerzális töltőket 4-5000Ft-ért, ha olyan kell.
-
Atos23
senior tag
Most már két BGA hibás A6T-d van
Egyébként ettől függetlenül, az itteni kollégáktól kérdezném, hogy nálatok is elkezdtek ömleni a hibás ASUS laptopok? Csak mert hozzám mostanában négyszer-ötször annyi
A, F, és K szériás ASUS jön be, mint a méltán sz@rnak tartott Fujitsu vagy MSI... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged