- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonny125
csendes tag
Sziasztok!
remélem valaki tud segíteni)
a probléma a következő
Van egy MSI cr640 laptopom ami most eléggé meghalt..sehogyan sem tudom megoldani gyakorlatilag semmit nem találtam msi fórumon sem erről, de hasonlóról sem.
windows 7 van rajta, bootolható pendrivot készítettem, majd utána ujrainditás után összeomlott hiányzó bootmgr hiba,
(itt lehet h én csesztem el valamit) ez eddig még ok lenne, volt már hozzá szerencsém viszont a nagyobbik gond hogy elméletileg van a laptopon egy timestamp funkció ami adatvesztés stb ellen letudja zárni a vinyót, valószinuleg ez sikeresen bekapcsolt és lezárta (habár nem tudom biztosra csak másra már nem tudok gondolni), ennek utánajártam msi fórumon fenn volt egy iso fájl ennek a funkciónak a feloldására a szokásos instrukciókkal, bootolás a cdről és a probléma megoldva.
Viszont nálam a bootolás annyiban kimerul hogy bármit csinálok addig jut a laptop hogy hiányzó bootmgr és ujrainditás ...semmire nem reagál, biosba nem tudok belépni ebből következik hogy nem tudom átállítani sem a cdről bootolást szóval fogalmam sincs hogy hogyan tudnám használni az msi unlock cd-t.
Próbáltam már mindenféle windows cd-t, recovery cd-t, gyári cd-t, de semmi.Valakinek van valami ötlete esetleg? eléggé fontos lenne, szervizbe nem tudom most elvinni egy ideig sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- DELL Latitude 5550 15.6" FHD IPS vPRO Ultra 5 135U 12 Mag 24GB RAM 512GB NVME SSD Dell Gar: 2029.12
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest