- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok! (próbálom rövidre fogni
)
Vettem egy ilyen laptopot és akadt vele egy kisebb problémám... Ahogy magammal vittem kiderült, hogy szállításkor a kijelzőhöz hozzáér a bill.... Sajnos nem tudtam 3 napon belül kicserélni mert vizsgáim voltak és nem volt 1 percem se. Felhívtam az ASUS szervízt azt mondták nem típushiba leadom és kicserélik. Ezután amikor lett egyy kis időm telefonáltam és bevittem a szervízbe (előtte telefonáltam azért).Ott egy fiatal lány elkezdte nekem magyarázni, hogy ez teljesen normális. Amikor mondtam, hogy 260ezres laptopon hordozás után nem lehet semmit csinálni csak ha előtte letörlöm akkor aztmondta, hogy erre az alkatrészre nem vonatkozik a garanciám, mivel ez típushiba a készüléknél. Mondtam neki, hogy jó nem zavar akkor tegyenek rá 2 db gumitappancsot és cseréljék ki a kijelzőt és nekem teljesen jó úgy is. Ekkor felált hozott egy zsepit és egy tisztítószert és letörölte a notim, hogy így máris jó és kijelentette, hogy nem raknak rá gumitappancsot és adott egy nagy fóliát (vagy nem tudom mi az), hogy rakjam közé és úgy szállítsam és akkor jó lesz majd minden.
Nem volt kedvem vitatkozni vele, nem volt olyan hangulatom. Ilyen esetben tényleg neki van igaza és nem csinálhatok semmit az "ultrahordozható csodavékony" laptoppal csak egy papírfecnivel közbe hordozhatom, vagy visszavihetem, hogy oldják meg?
Kösz a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- Óra topik
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest