Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok! (próbálom rövidre fogni
)
Vettem egy ilyen laptopot és akadt vele egy kisebb problémám... Ahogy magammal vittem kiderült, hogy szállításkor a kijelzőhöz hozzáér a bill.... Sajnos nem tudtam 3 napon belül kicserélni mert vizsgáim voltak és nem volt 1 percem se. Felhívtam az ASUS szervízt azt mondták nem típushiba leadom és kicserélik. Ezután amikor lett egyy kis időm telefonáltam és bevittem a szervízbe (előtte telefonáltam azért).Ott egy fiatal lány elkezdte nekem magyarázni, hogy ez teljesen normális. Amikor mondtam, hogy 260ezres laptopon hordozás után nem lehet semmit csinálni csak ha előtte letörlöm akkor aztmondta, hogy erre az alkatrészre nem vonatkozik a garanciám, mivel ez típushiba a készüléknél. Mondtam neki, hogy jó nem zavar akkor tegyenek rá 2 db gumitappancsot és cseréljék ki a kijelzőt és nekem teljesen jó úgy is. Ekkor felált hozott egy zsepit és egy tisztítószert és letörölte a notim, hogy így máris jó és kijelentette, hogy nem raknak rá gumitappancsot és adott egy nagy fóliát (vagy nem tudom mi az), hogy rakjam közé és úgy szállítsam és akkor jó lesz majd minden.
Nem volt kedvem vitatkozni vele, nem volt olyan hangulatom. Ilyen esetben tényleg neki van igaza és nem csinálhatok semmit az "ultrahordozható csodavékony" laptoppal csak egy papírfecnivel közbe hordozhatom, vagy visszavihetem, hogy oldják meg?
Kösz a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Pyttawrx