Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#3044) Szabikaa20


Szabikaa20
őstag

Valaki tudna segiteni???

Adott egy ACER Aspire 5551G Noti...

Es az a problemam hogy elromlott a HDD...(gondolom én)... :( 500Gb-bol csak 247-et ismer fel vagyis a "C"-t a D es az E eltunt...mind a ketto 102gb volt....Jah es folyamatosan villog a HDD LED olyan 0,5 masodpercenkent.......a bekapcsolasnal mikor tolt be egy darabig tölt aztan 5perc tentlenseg,aztan hirtelen elindul.Mikor a Windowsba beert ott ugyan ugy.Bejon az asztal,aztan megint tetlenseg....elinditok valamit akkor elkezd gondolkodni,de legalabb 5 percig,aztan hirtelen elindul mintha semmise tortent volna.

Nagy nehezen a dos-ban sikerult elinditanom a partition magic progit az meg olyanokat irkalt hogy rossz sector van a vinyon....na akkor tunt el a D-m es az E-m is.Am a gep kb 2honapos es vigyazva van ra!Nincs telehanyva programokkal meg ilyen es Tune Up 2011-et is hasznalok....eredeti Win 7 HomePremium van rajta.

Valakinek hasonlo problema???Esetleg valaki megerositene hogy tenyleg a HDD a ludas???Es ha garira vinnem kb mennyi ido meg visszakapom???
Mert megtudnam en is javitani hogy kicserelem a HDD-t csak akkor elveszik az eredeti Win7 es a sok illesztoprogram meg a driverek ami alapbol mar belevolt telepitve...
Szerintetek mit tegyek?

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.