Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagyugyaerik
tag
Sziasztok,
Nekem van egy GERICOM laptopom és egynap azzal a hiba üzenettel fogadott a CMOS, hogy a rossz a merevlemezem. Akkor elmentem a boltba vettem egy Samsung vinyót és beraktam. Ez volt 2 hete, sajnos nem volt időm telepíteni a windosomat rá, mert elutaztam, de multhét hétfőn hazajöttem, akkor majdnem megcsináltam már rádugtam a töltőt, de ismét közbe jött 1-2 dolog és foylamatosan töltötte(ez nem lehet baj?) ma reggel akartam volna bekapcsolni a laptopot és nincs kép, de a számítógép felpörög. Gondoltam rákötöm egy CRT monitorra, hogy biztos megadta magát a video vezérlő, de amikor ráraktam a monitor ledje csak villogot narancssárga és zöld között.
Ha valaki tud, akkor legyen szíves és segítsen, esetleg ha kevesett írtam volna le szóljatok és megpróbálok még több infót adni!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx