- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagyugyaerik
tag
Sziasztok,
Nekem van egy GERICOM laptopom és egynap azzal a hiba üzenettel fogadott a CMOS, hogy a rossz a merevlemezem. Akkor elmentem a boltba vettem egy Samsung vinyót és beraktam. Ez volt 2 hete, sajnos nem volt időm telepíteni a windosomat rá, mert elutaztam, de multhét hétfőn hazajöttem, akkor majdnem megcsináltam már rádugtam a töltőt, de ismét közbe jött 1-2 dolog és foylamatosan töltötte(ez nem lehet baj?) ma reggel akartam volna bekapcsolni a laptopot és nincs kép, de a számítógép felpörög. Gondoltam rákötöm egy CRT monitorra, hogy biztos megadta magát a video vezérlő, de amikor ráraktam a monitor ledje csak villogot narancssárga és zöld között.
Ha valaki tud, akkor legyen szíves és segítsen, esetleg ha kevesett írtam volna le szóljatok és megpróbálok még több infót adni!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CNC topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Macska topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest