Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Hali!
Remélem kapok itt segítséget
A laptopomból (Acer 6930g) egyszer véletlenül (rámtekeredett a vezeték) kirántottam a fejhallgatómat, és azóta a jack pirosan világít a laptop oldalán, és a hangszórók nem funkcionálnak. Sok gondolkodás után arra jutottam, hogy a fejhallgatót túl gyorsan rántottam ki, és valamit elrontott az áramkör zárásakor, tehát a piros fény a jacknél azt jelenti, hogy az aktív, szóval a gép úgy érzékeli, hogy van benne valami, még akkoris ha nincs. A teóriámat igazoltam azzal, hogy zenehallgatás közben egy kis fémdarabbal megpiszkáltam a jack belsejét, és pár pillanatra működött a hangszóró.
Na szóval a kérdésem az lenne, hogy mit kezdjek most ezzel?
Lehetséges valahol a vezérlőpultban, manuálisan deaktiválni a jacket, vagy szervíz? esetleg otthon bütykölhető?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest